V.I.P. wrote:jeeebal, Archuk
manam b4 ir vairaak zirgu kaa tavam noshkjiltajam 323, bet ne par to staasts
no pieredzes - ar 75zs 1.8 varu izdarbinaat 180zs
braukt vajag maaceet, riigas satiksme tev nav dragreisa taisne + visu izshkjir "not miizing" liimenis
tur jau bliivee ir problema un to jau ir pieradijushi ne viens vien atgadiijums un man po ja superiigais Arturs V man tagad kaut ko iesmirdees pretii!
Nu nafig kaut ko te smirdēt vēl iekšā? Pietiks te ar personīgajiem apvainojumiem
V.I.P. wrote:jeeebal, Archuk
manam b4 ir vairaak zirgu kaa tavam noshkjiltajam 323, bet ne par to staasts
no pieredzes - ar 75zs 1.8 varu izdarbinaat 180zs
braukt vajag maaceet, riigas satiksme tev nav dragreisa taisne + visu izshkjir "not miizing" liimenis
tur jau bliivee ir problema un to jau ir pieradijushi ne viens vien atgadiijums un man po ja superiigais Arturs V man tagad kaut ko iesmirdees pretii!
paaris min atpakalj, pie manis darbaa ienaak kundzinsh, kas ljoti liidziigs sicram (vismaz taa man likaas ) tiek veikts darijums, kur nepieciesham kunga meils, un kas atklaajaas waldmenz ibio
Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
freimo wrote:Šodien VIP'a rAudi turpat kur parasti
yep, ~19:30 konstateeju, ka 2 cmykas mashiininjas staav mazliet nostaak no peleekaas masas
bomaars nomazgaats bija ash pasham ar sagribeejaas nomazgāt riņķaino, bet laikapstaakljiem veel neticu
being a better driver is not an unfair advantage...
freimo wrote:Šodien VIP'a rAudi turpat kur parasti
yep, ~19:30 konstateeju, ka 2 cmykas mashiininjas staav mazliet nostaak no peleekaas masas
bomaars nomazgaats bija ash pasham ar sagribeejaas nomazgāt riņķaino, bet laikapstaakljiem veel neticu
Speciāli noliku riņķainajam blakus, lai neizskatās tik pelēks kā sākumā ieraudziju