Tagad ir ta. Uz foto ir ari spilgtak man liekas neka reali ir.

Moderator: gacciZm

arī kautkādas ripas tu vari nopirkt maximā, bet tas tak nenozīmē, ka tu viņas tur pērc :neka:Monstrs wrote:martinsss - baltaas diodes numura apgaimojumam tu pa 1,50ls maksimaa vari nopirkt, kur praats sutiit no arzemeem?
Bet pērkot maximā par 2ls kilogramā tu nedabūn atlaides.Monstrs wrote:martinsss - baltaas diodes numura apgaimojumam tu pa 1,50ls maksimaa vari nopirkt, kur praats sutiit no arzemeem?
vispaar staavot krustojumaa vislaik IR jaatur uz bremzeemlaurisko wrote:Man arī vienmēr besijuši tie spilktie stopi un ka stāvot pie krustojuma visu laiku tur uz bremzēm
rrrainis wrote:Priekškam SmaLL Tev vajag tos prožektorus? Gribi, lai aizmugurē braucošais iebrauc pakaļā Tev, jo ir apžilbis? Tak nereāli spiedīs acīs, domāju, ka vajag atstāt kā ir.
un pec kada tehnologija lodet un kur?...kjip tada plastina ar caurumiem un tur lodejas viens diods ja?....bet man vajag lai vis stradatumibins wrote:Nu ja, tur var salodeet sarkanaas diodes cik vien lien
Suutot caur ebay , diodes sanaak 10x reizes leetaak nekaa pie mums

Nah tas vajadzīgs?SmaLL wrote:rrrainis wrote:Priekškam SmaLL Tev vajag tos prožektorus? Gribi, lai aizmugurē braucošais iebrauc pakaļā Tev, jo ir apžilbis? Tak nereāli spiedīs acīs, domāju, ka vajag atstāt kā ir.
Es negribu nekadu prozektoru, visadiem jauniem Lexus, Mersedes, BMW diezgan spilgti ir, ta ari es sev gribu....man vel bus toneta pakaljoptika, un es gribu lai videjais stopiks butu spilgts.
Originals bija vispar parasta lampinja kura izdega katru nedelju, tapec izlemu uzlikt diodes...un tas pirma foto kur ir pa trim diodem no abam pusem to es lieku, bet gribejas lai ar vienu stripu deg, tapec ari ta uztaisiju.....vienigais diodi izskatas smukak kad stikls ir parasts gluds, bet man tur ir refletais stiklinjsh.....bet kopuma palikshu pie pedeja varianta.Juzix wrote:ordžinals bija labāk :neka: