Pilnīgi piekrītu - GANDRĪZ ideāla, jo kas tas par melno pleķi kreisajā pusē???
es domāju, ka tā Saules akmeņa stāvietas siena ..
Yep, siena + krūmi.
Nu tas nemaina lietas būtību, ka kopējā sajūta skatoties šo tiešām fantastisko bildi tiek riktīgi izbojāta!
Piedod, ka varbūt tik asi, bet parasti Tev ir vienkārši ideālas bildes un redzot ko tādu sirds apsāpējās
Kika wrote:
Nu tas nemaina lietas būtību, ka kopējā sajūta skatoties šo tiešām fantastisko bildi tiek riktīgi izbojāta!
Piedod, ka varbūt tik asi, bet parasti Tev ir vienkārši ideālas bildes un redzot ko tādu sirds apsāpējās
Skaties uz līnijām. Virsbuves līnijām, tilta līnijām, pleķa līnijām - dažas no tam ir paralēlas, bet "pleķis" pats par sevi ir līdzīgs auto siluetam. Man tas patīk.
Bet, protams, visiem viss nevar patikt, tā kā viss ir ok.
cmon, šis nav fotogrāfu portāls, topiks saucas "dienas bilde/s" mana skatijuma vnk jebkas smuks/interesants nobildets pa dienu , seit jau sakas bilzu aprunasana piekasigaa limenii kaa vajag vai nevajag bildet
lai pakaitinatu foto specus super kvalitativa "dienas bilde" ar aizvesturisku telefona kameru
tas zilais busins ar 100km/h ielika pasaatam sanos, bija kaut kads nelegals rallijs, pasats meginaja parlekt talsu sosejai un busins vina sanos ieksa. taja diena ar riteniem uz ezeru braucam, notika acu prieksa , nepatikams skats .
Enko wrote:cmon, šis nav fotogrāfu portāls, topiks saucas "dienas bilde/s" mana skatijuma vnk jebkas smuks/interesants nobildets pa dienu , seit jau sakas bilzu aprunasana piekasigaa limenii kaa vajag vai nevajag bildet
Taisnība-nav foto portāls un tālab tiek analizētas tikai to lietotāju fotogrāfijas kas ikdienā +/- no[ietni fotografē.
A ja par 6ec bildi-par tumšo stūri pofig-man netraucē, bet tas, ka autiņš tūliņ izbrauks no kadra.... tas gan acīs dikti lec.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Kāds nezin, kur var palasīt, kādu infu par to kā tiek taisītas tāda tipa bildes kā tā? Cik noprotu tur laikam uzkabina kameru uz speciāla statīva, uzlikta gara ekspozīcija un auto jākustās pavisam nelielā ātrumā