Aleks wrote:es kaut ko palaidu garam?rrrainis wrote:shodien redzeeti visi burnoutisti miniimiitaa
Jup! no rīta bija mini/megameets

Moderator: Juzix
arī no rītaAleks wrote:a rit nebuus?? :neka:freimo wrote:Aleks wrote:es kaut ko palaidu garam?rrrainis wrote:shodien redzeeti visi burnoutisti miniimiitaa
Jup! no rīta bija mini/megameets
cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!mpb wrote:arī no rītaAleks wrote:a rit nebuus?? :neka:freimo wrote:Aleks wrote:es kaut ko palaidu garam?rrrainis wrote:shodien redzeeti visi burnoutisti miniimiitaa
Jup! no rīta bija mini/megameetsvakaros pie spices tagad bieži policija
domāju, ka tāpat kā šodien - 7.45, vieta tā pati, kur vakarosAleks wrote: cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!
tas nav par traku? es piemeram jau taja laika esmu tehnikumampb wrote:domāju, ka tāpat kā šodien - 7.45, vieta tā pati, kur vakarosAleks wrote: cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!
nu nez, visi var, tu nevari. dari kā gribi. satikšanās vietu mainīt nedrīkst!Aleks wrote:tas nav par traku? es piemeram jau taja laika esmu tehnikumampb wrote:domāju, ka tāpat kā šodien - 7.45, vieta tā pati, kur vakarosAleks wrote: cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!mosh tomer pie Riga Plaza?
Aleks wrote:tas nav par traku? es piemeram jau taja laika esmu tehnikumampb wrote:domāju, ka tāpat kā šodien - 7.45, vieta tā pati, kur vakarosAleks wrote: cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!mosh tomer pie Riga Plaza?
es tur netalu staveju tapec arii bija ta noparkots jo braucam un nariki mus apstadinaja un gajam vini mums diskus piedavaja!lipinsh wrote:Juu, staveja pie Staiceles 15DimanC wrote:dubļains ID 99 (takeshi) vakar ap 19iem uz Zvaigžņu ielas stāvēja, diezgan strange noparkojies
ja nemaldos, tad ID69 k-kad vīkendā tika saspiegots, stāvot pie Staiceles14 (aiz purčika Rimi)
visi bembji, visas žurkas
Martinss wrote:Aleks wrote:tas nav par traku? es piemeram jau taja laika esmu tehnikumampb wrote:domāju, ka tāpat kā šodien - 7.45, vieta tā pati, kur vakarosAleks wrote: cikos un kur? mes varama ari tagad parvakties uz Riga Plaza tur daudzstavu autostavieta pedejais stavs ir tiri normals!mosh tomer pie Riga Plaza?
Čaiņiks, tevi taču cauri nes. 1. aprīlis, aļoooo garāž.
ta nē, uz senču ielas v2k ( vismaz hondaclub forumā tam čalim tāds niks, ar sudrabotu IV Ludi braukāja, tagad ar rAudi, līdzīgu kā Fadei )takeshi wrote:uz sencu ielas nepipinaju noska 69 tewi sapipinaja lipins!DimanC wrote:v2k šorīt ap 8:30 sataurēja mani uz Senču un Miera ielas.
kaut kādi ļoļiki ar žurku: ID x9 (99? 89? atkal lipinsh ? ) kādas Purvciema ielas pagalmā lēni šļūca pāri bedrēm, vakar ap 23iemja tu ar hondu staveji pie staiceles iela tiko pieparkojies ar hondu tad es tev garam padudinaju!?
tu tur dzivo?
pļe, es vairs neko nesaprotu... jūs esat viens un tas pats vai divi dažādi.takeshi wrote:es tur netalu staveju tapec arii bija ta noparkots jo braucam un nariki mus apstadinaja un gajam vini mums diskus piedavaja!lipinsh wrote:Juu, staveja pie Staiceles 15DimanC wrote:dubļains ID 99 (takeshi) vakar ap 19iem uz Zvaigžņu ielas stāvēja, diezgan strange noparkojies
ja nemaldos, tad ID69 k-kad vīkendā tika saspiegots, stāvot pie Staiceles14 (aiz purčika Rimi)
visi bembji, visas žurkaslipins staiceles 15 jeb 11