screwy wrote:Kaut kaa negribas ticeet

Tas ir jeedziigaakais filtrs kas pieejams
nubet netici - kas teu liek?

ja gribi, atbrauc, varu speciaali prieksh tevis izskruuveet kaadu dachiku no iepluudes kolektora, vareesi ar pirkstu tur pataustiit, cik daudz dublji ir tur iekshaa

man turbiiniekam tas apexis bija jau no japaanas. piekam no japaanas auto atnaaca sterili tiirs - tur tikpatlabi vareej braukt arii bez filtra... ziemu te es izbraucu normaali ar to filtru, nekaadu suudziibu nebija, jaa filtrs palika netiiraaks un pavasarii bija jau pietiekami netiirs, lai tas buutu jaamazgaa. taa kaa bija doma, ka taapat tas filtrs nau jauns un sazincik nobraukts, tika nopirkts jauns - tepat xenonaa (lai neteiktu, ka es lietuvieshu razhojumu ebayaa esu nopircis...

) taa kaa tas peec nedeeljas atkal bija netiirs, sho vienk izmazgaaju, lietojot speciaalos mazgaashanas liidzekljus un ieveerojot proceduuru (man savulaik bija k&n uz imprezas un viss nepiecieshamais bija man plauktaa). filtrs netika eljljots, jo apexi deklaree, ka filtru eljljot nedriixt. un taa es vinju mazgaaju gandriiz katru weekendu. neskatoties uz to, vasaras beigaas jau saaka paraadiities probleemas - dzineejs saaka riit eljlju, paraadiijaas probleemas ar tukshgaitu. nu neko - nau probleemas, atraujam tukshgaitas vaarstu valjaa, a tur vaarsts gandriiz pilniigi aizkjepis ar putekljiem. nu taa, ka maza, maza shkjirbinja veel valjaa. nu atraavu valjaa arii visas iepluudes trubas - tur vienmeeriiga sakjepushu puteklju kaarta... izmazgaaju visu liidz droseljvaarstam un saliku atpakalj un liidz rudenim nobraucu... taga motors gaida savu kaartu uz izjaukshanu

taavot, lietojiet vairaak kooooooooniskos spoooooooorta filtrus
ak jaa, ja kaadam jautaajumi, kaapeec tad es lietoju to filtru - taac tas auto jau atnaaca no japaanas un origjinaalaa mr2 mk2 rev3 turbo gaisa kaste latvijaa briivaa veidaa nav sastopama.

un naacaas vismaz gadu mediit to kasti pa ebayiem un forumiem, kameer kaads tirlinjsh anglijaa sagribeeja seu konisko filtru un orig gaisa kasti notirgoja man par 35GBP.