Es personīgi iefanoju par veco zaļo kadžu un BMW 2002.

Tiem kas bija VIP caurlaides, kādas bija šo cilvēku privilēģijas?

Monstrs wrote:Man tikai likās, ka tos nelaimīgos riepu svilinātāju 100ls vajadzēja čalim ar E30, kurš motoru nokarsēja![]()
Ja neskaita dažas organizatoriskas nepilnības, tad daudz maz ok
tavs šovs daudziem nepatika, jo tā ir publika, kura no drifta gandrīz neko nesaprot. viņiem vajag brutalitāti - lielākus ātrumus, ierobežotāja troksni, lielus dūmus. viņiem meistarība ir nenovērtējams lielums!Lambertino wrote:Tusiņš labs bija, man tika. Vakarā gan sportiskais sagurums bija manāms, laikam jāsāk pierast vasaras sezonai![]()
Prieks par to, ka neviens nemanija mana auto ķibeli un nemaz i nenojauš, ka gāzes trosīte bija noregulēta tikai pusgāzītē, lai vispār spētu k ko parādīt.
Mūsu šovs - ja ne labāks, tad savādāks točna un manuprāt tas pat ir labāk nekā atkārtoties jau ento reizi![]()
Patika mans un fade ātri izdomātais šovs, tikai nesaprotu kamdēļ skatītājiem nepatika :neka: Bija taču ļoti šaurs astotnieks apkārt Halam un fade, tad vēl apstāšanās ar kūpošiem ratiem un meitenes ielaižšana automašīnā![]()
Pats drags - kā jau visiem, žēl ka beidzās inčīgie autiņi, gribējās redzēt cīņu spraigāku. Ilmim protams monstrs, neizskatijās, ka dzeltenais evo būtu konkurents viņam...
Vabolītes un kartings rullēja
Komentētāji bija elementā, par Halu vispār prieks, spārda nemērātik žēl, ka dejotājas šogad nebija
nu zinu, zinuMelnais wrote:Nu, cik es zinu, Māris Ozoliņš savam evo liek pamatā tik vien kā lielākas turbīnas. Līdzarto turbobedre varētu būt milzīga un tā, bet Ilms jau ne tikai ar turbīnām ņemās.. Nu, principā divi dažādi auto.
http://www.prospeed.lv/?id=7&idtype=post" onclick="window.open(this.href);return false;Melnais wrote:Nu, cik es zinu, Māris Ozoliņš savam evo liek pamatā tik vien kā lielākas turbīnas. Līdzarto turbobedre varētu būt milzīga un tā, bet Ilms jau ne tikai ar turbīnām ņemās.. Nu, principā divi dažādi auto.
Principā nevaru nepiekristmpb wrote: tavs šovs daudziem nepatika, jo tā ir publika, kura no drifta gandrīz neko nesaprot. viņiem vajag brutalitāti - lielākus ātrumus, ierobežotāja troksni, lielus dūmus. viņiem meistarība ir nenovērtējams lielums!
edzz85 wrote:viens jautājums, nevaru atrast, kur un kad ir nākamie dragi (oficiālie, nevis rajoņščiku)|