Dragreisa Čempionāta 1. posms – 26. 04.Biķerniekos

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
ER.
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Dragreisa Čempionāta 1. posms – 26. 04.Biķerniekos

Post by ER. »

Pasākums viscaur bija ok, taču tas "Drink me" konkursa vadītājs - čalis, vnk omg :shock: Sēžot tribīnē visi apkārtesošie bija vienprātīgi nolēmuši ka viņam kkas ar orentāciju ne tā.

Es personīgi iefanoju par veco zaļo kadžu un BMW 2002. :roll: Un vecās qoupe quattro... :yo:

Tiem kas bija VIP caurlaides, kādas bija šo cilvēku privilēģijas? :D Es vnk ar biju dabūjis vip caurlaidi, bet hz vnk apsedos labās vietās tribīnē, domāju moš kko stilīgu esmu palaidis garām :||
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
nafnafs

Post by nafnafs »

Man tikai likās, ka tos nelaimīgos riepu svilinātāju 100ls vajadzēja čalim ar E30, kurš motoru nokarsēja :) Gan normāli kūpēja, gan par mierinājumu vismaz :)
Ja neskaita dažas organizatoriskas nepilnības, tad daudz maz ok :wink:
Rihy

Post by Rihy »

Jā, estoril e30 bija pelnījis. Vispār Lambim bija labākais šovs, Mužikam nedaudz špikots jau. Nu Žukam nebija slikti arī.
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

par pasākumu jāsaka tā:
+ vaboļu dragreiss likās labs&pārdomāts. Itkā nasing spešal, bet daudz labāks kā beibreisinga huyday priekšnesums. :D
+ patika kā gāja vecās raudi kupejas, Ozoliņa evo, Biezā e30, 2002 un vēl daži aparāti. :)
+ patika Lamberta priekšnesumi. :beer:
+ prieks par vadītājiem, komentēja saistoši un prata aizpildīt garās pauzes..

- nepatika garās pauzes. protams, saprotu organizātorus, tomēr pie tā vajadzēja piedomāt.
- žēl, ka tik daudzi auto nobira
- pagājšgad, šķiet, bija interesantāki dalībnieki.. piemēram fiat dīzelis, leišu vecie audi, vietējie m5, kas uzsāk atpakaļgaitā... :shura:

Un ko pie velna tur darīja tā Sierra? Tas taču nebija nopietni? :D

Tiku iekšā ar VIP karti, itkā domāju fočēt dalībnieku zonaa, bet labi vien bij, ka aizgāju tribinēs sēdēt, laba redzamība un sēdvieta visa pasākuma garumā! :yo:

Monstrs wrote:Man tikai likās, ka tos nelaimīgos riepu svilinātāju 100ls vajadzēja čalim ar E30, kurš motoru nokarsēja :)
Ja neskaita dažas organizatoriskas nepilnības, tad daudz maz ok :wink:

+1

Ronis, manuprāt, kūpināja vissmukāk. ;) Turklāt varēja tach iedot kādam ne-drifterim. :D
Sodit slidgultnus uz spiediena
Rihy

Post by Rihy »

Sierra man šķiet gāja sliktāk kā mana 1.6 sierra :D Hals atļāvās publiski paņirgāties vēl :D
G

Post by G »

Archuks to pašu teica :D
Nu sierrai gan jau doma vienkārša - tikt ar 2 mašīnām dalībnieku zonā :D
ImageImageImage
wato

Post by wato »

Bildes no šodienas:http://ivarspavlovics.com/Foto/DrinkMe_Drag/
Drīzumā būs pieejams arī video!
#MR

Post by #MR »

no organizatoru puses man liekas nepiedodami šādā sporta veidā, ka ir problēmas ar laika uzņemšanu... sarkanā mini vadītājs droši vien nebija diez ko priecīgs, kad pārbraucienā viņam palika dzesēšanas šķidrums uz asfalta

visā visumā pasākums :yo:
edzz85

Post by edzz85 »

Pasākums bija skatāms (braucu kopā ar vabolēm) žēl, ka tik daudzi labi auto izstājas - laikam silvija (jau kvalifikācijā), s2 lietuviešu, latviešu vecā kvatra un daudzi citi, laikam kadi 6/7gabali kopā. Un nepatika, ka bija tik lielas pauzes citreiz starplaikos viena pāris nobrauc, nakamais tikai pēc 10min, daudzus skukus video ievietošu vēlāk (p.s kur iznemot youtube var video ielādēt?)
prometals.lv
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Tusiņš labs bija, man tika. Vakarā gan sportiskais sagurums bija manāms, laikam jāsāk pierast vasaras sezonai :D
Prieks par to, ka neviens nemanija mana auto ķibeli un nemaz i nenojauš, ka gāzes trosīte bija noregulēta tikai pusgāzītē, lai vispār spētu k ko parādīt.
Mūsu šovs - ja ne labāks, tad savādāks točna un manuprāt tas pat ir labāk nekā atkārtoties jau ento reizi :yo:
Patika mans un fade ātri izdomātais šovs, tikai nesaprotu kamdēļ skatītājiem nepatika :neka: Bija taču ļoti šaurs astotnieks apkārt Halam un fade, tad vēl apstāšanās ar kūpošiem ratiem un meitenes ielaižšana automašīnā :rally:
Pats drags - kā jau visiem, žēl ka beidzās inčīgie autiņi, gribējās redzēt cīņu spraigāku. Ilmim protams monstrs, neizskatijās, ka dzeltenais evo būtu konkurents viņam...
Vabolītes un kartings rullēja :yo:
Komentētāji bija elementā, par Halu vispār prieks, spārda nemērā :yo: tik žēl, ka dejotājas šogad nebija :reeka:
ImageImage
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:Tusiņš labs bija, man tika. Vakarā gan sportiskais sagurums bija manāms, laikam jāsāk pierast vasaras sezonai :D
Prieks par to, ka neviens nemanija mana auto ķibeli un nemaz i nenojauš, ka gāzes trosīte bija noregulēta tikai pusgāzītē, lai vispār spētu k ko parādīt.
Mūsu šovs - ja ne labāks, tad savādāks točna un manuprāt tas pat ir labāk nekā atkārtoties jau ento reizi :yo:
Patika mans un fade ātri izdomātais šovs, tikai nesaprotu kamdēļ skatītājiem nepatika :neka: Bija taču ļoti šaurs astotnieks apkārt Halam un fade, tad vēl apstāšanās ar kūpošiem ratiem un meitenes ielaižšana automašīnā :rally:
Pats drags - kā jau visiem, žēl ka beidzās inčīgie autiņi, gribējās redzēt cīņu spraigāku. Ilmim protams monstrs, neizskatijās, ka dzeltenais evo būtu konkurents viņam...
Vabolītes un kartings rullēja :yo:
Komentētāji bija elementā, par Halu vispār prieks, spārda nemērā :yo: tik žēl, ka dejotājas šogad nebija :reeka:
tavs šovs daudziem nepatika, jo tā ir publika, kura no drifta gandrīz neko nesaprot. viņiem vajag brutalitāti - lielākus ātrumus, ierobežotāja troksni, lielus dūmus. viņiem meistarība ir nenovērtējams lielums!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

Melnais wrote:Nu, cik es zinu, Māris Ozoliņš savam evo liek pamatā tik vien kā lielākas turbīnas. Līdzarto turbobedre varētu būt milzīga un tā, bet Ilms jau ne tikai ar turbīnām ņemās.. Nu, principā divi dažādi auto. :roll:
nu zinu, zinu
Gribās, lai kāds viņu izdarina :urb: Bija cerība uz balto monstru, bet tam sanāca šmucīte ar bloku :aiwa:
ImageImage
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Melnais wrote:Nu, cik es zinu, Māris Ozoliņš savam evo liek pamatā tik vien kā lielākas turbīnas. Līdzarto turbobedre varētu būt milzīga un tā, bet Ilms jau ne tikai ar turbīnām ņemās.. Nu, principā divi dažādi auto. :roll:
http://www.prospeed.lv/?id=7&idtype=post" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote: tavs šovs daudziem nepatika, jo tā ir publika, kura no drifta gandrīz neko nesaprot. viņiem vajag brutalitāti - lielākus ātrumus, ierobežotāja troksni, lielus dūmus. viņiem meistarība ir nenovērtējams lielums!
Principā nevaru nepiekrist ;)
Droši, ka būtu ovācijas ja iebrauktu zālītē un uzbrauktu fade uz kājas nonesot starta egli :aiwa:
ImageImage
vdx-treme
WD-40

Post by vdx-treme »

Lamberta šovs bij ok! Iemācīsi mani tik lēni driftēt? :rally:
Ronim patika viens moments, kad lēni izbrauca no dūmu masas :aiwa:
G

Post by G »

redzēji kādas emocijas bij, kad kartings nonesa konusus? Kamēr nekur netrāpa un nesasit neko, tikmēr visi skatās drūmām sejām. Tiklīdz nones konusu tā ovācijas un smiekli
Normāla publika :D
ImageImageImage
edzz85

Post by edzz85 »

viens jautājums, nevaru atrast, kur un kad ir nākamie dragi (oficiālie, nevis rajoņščiku) :||
prometals.lv
Lambertino

Post by Lambertino »

edzz85 wrote:viens jautājums, nevaru atrast, kur un kad ir nākamie dragi (oficiālie, nevis rajoņščiku) :||
;)
http://laf.lv/index.php?id=825" onclick="window.open(this.href);return false;

2009.gada Latvijas Dragreisa čempionāts:

26. aprīlis (201m), Biķernieki
13. jūnijs (402m), Jēkabpils
1. augusts (201m) Biķernieki
29. augusts (401m), Jēkabpils
5. septembris (201m), Biķernieki
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

kaučkādi biužuki...

Image

http://www.balticrace.lv/ja/2009_Dragra ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ImageImage
G

Post by G »

13.jūnijs - Jēkabpils

Tas drinkme vadītājs bija galīgi garām. Ar savu samāksloto prieku un laimi par to dzērienu runāja un laikam domāja, ka cilvēki idoti. Veselība jau nu nenormāla tajā dzērienā :reeka:
Skaidrs, ka ja viņi dod naudu, tad viņus ir jāreklamē. Bet nu tas viss bija samāksloti un lēti uztaisīts.

Man ar kaut kāds bilžuks ar 2x2 riteņiem :D
Image
ImageImageImage
Post Reply