iedod kaadu bildi bez iesleegtiem !!!
[edit] nevajag , uztaisiiju taa pat !!!
es uzskatu ka vajag pilno melno tioneejumu un + videejo arii melnu
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
vārds ''tūnings'' jebkaadaa ziņā ir noiets etaps ...
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
HaL wrote:IMHO baloniņa tūnings ir noiets etaps :neka:
da labi, pat TA pēta ir riktīgie vai nav parasti!
Turklāt cik saprotu, tad šim nevar dabūt citus lukturus
Tagad jau vis ko izdari pats, skaitās šķūnings
Es skatos ka Tunings iet tagad tada virziena, ka STOCk auto ar citiem diskiem un sedinashanu ir Mega kruts tunings skaitas, un kaut kas cits ir pilnigs mesles.
Saksim ar to ka man nav Tunings, man ir Stailings.....ta ka uz mashinas pec ziemas bus atkal melni diski, melna prieksha optika......pakalejai optikai ari vajag but melnai, Melno optiku uz sho modeli nenopirkt....vajag taisit pasham......tas ir viss. ir man dazhas pazinjas kuriem ir uz jauna lexusa un Merseds S notoneti, ir smuki .......vajag tikai ljoti labi notonet, lai tas izskatitos kopuma labi, bet ne ka skjunings.
Šodien redzēju Tevi uz Eksporta ielas.
Par LED stopņiku Tev taisnība, izskatās labāk kā bildēs, bet spožāks par ordžinalu nu toč nav.
Turklāt ar ar aizmugurējo lapu tonējumu esi pārcenties-tik blāvus gabarītus ļoooti sen nebiju redzējis un bremžuguņi pēc spilgtuma tādi, kā citiem gabarīti.
P.S. Sataisi labu bremžu lukturi-nedeg
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Šodien redzēju Tevi uz Eksporta ielas.
Par LED stopņiku Tev taisnība, izskatās labāk kā bildēs, bet spožāks par ordžinalu nu toč nav.
Turklāt ar ar aizmugurējo lapu tonējumu esi pārcenties-tik blāvus gabarītus ļoooti sen nebiju redzējis un bremžuguņi pēc spilgtuma tādi, kā citiem gabarīti.
P.S. Sataisi labu bremžu lukturi-nedeg
Ja ar aizmugurejo lampu toneshanu ta ir......kad saule tad ljoti shvaki var redzet + es paris dienas atpakalj braukaju mazliet pa granti un tur daudz puteklju uz pakaljas.....bet vispar kad jau uz ielas mazliet tumshak da jau ir normali. ( kad saule spid tad ari uz parasam lampam ne ipashi labi ko var redzet )
par bremzhu lukturi paldies....paskatishos EDIT .......samaniju
tatad mainam...
nu vot ta vini spid...tas ir bez bremzem.
tas ir ar bremzem.
un tas ir ta parasti
pirmo reizi dariju vis pats.....nevaru pateikt ka ljoti slikti, nu bet kvalitate ari var but labaka......nu es domaju parstradashu vis nakosh gada kad bus atkal melni diski un t.t