Mana gadijumā no 4 dopiem 3 dopos parbaudija (neskaitot pilsētu).Garaiz wrote:Reāli nepatika tas, ka biļetes tik strazdes posmā pārbaudīja![]()
Tā kā atbalstu autosportu, tad nebija žēl samaksāt pa abām dienām, bet pirmo reiz redzu,
ka nekur biļetes nepārbaudīja un tas manuprāt bija nožēlojami.
Rallijs foršs, Hermanis brauca vnk super, prieks bij skatīties un klausīties kā visi ovācijas taisīja kad quattras brauc
23. ekipaža (Lontons) veel tuvak kajam nokrita tai paša vietāmpb wrote:Tanaks 9. dopā gribēja skatītājos ielekt, braucot iekšā kerjerā#MR wrote:Tanaku par lēnu gan nevarētu saukt
nu nezinu gan vai tuvāk, bet bīstamāk toč! a kā tu zini?riibeklis wrote:23. ekipaža (Lontons) veel tuvak kajam nokrita tai paša vietāmpb wrote:Tanaks 9. dopā gribēja skatītājos ielekt, braucot iekšā kerjerā#MR wrote:Tanaku par lēnu gan nevarētu saukt
es bik pa kreisimpb wrote:nu nezinu gan vai tuvāk, bet bīstamāk toč! a kā tu zini?riibeklis wrote:23. ekipaža (Lontons) veel tuvak kajam nokrita tai paša vietāmpb wrote:Tanaks 9. dopā gribēja skatītājos ielekt, braucot iekšā kerjerā#MR wrote:Tanaku par lēnu gan nevarētu sauktes stāvēju tieši aiz LAF fotogrāfa
zaļajā corollaa bija talsinieki , un tas siteejs arii#MR wrote:Mundigciemā pretī pieturai, kur kreisais pagrieziens no asfalta uz granti un kur tams ar pakaļu pa ceļa zīmi uzsita, bija labs skats, kad zaļā toyota riepu mainījaEkipāža maina riepu, skatītāji palīdz un viens čuvaks ar alu rokā stāv blakus un dod pilotam ar stūrmani gudrus padomus ko kā labāk, beigās vēl ar roku uzsit pilotam pa ķieveri tā dodot zīmi, lai ātrāk darbojas
Tu brauci driftu vai ralliju skatīties?janis.m wrote: Un vēl es nesaprotu kā sportists var necienīt skatītājus, lai vienkārši izbrauktu caur maximu![]()
Ta kaut priekšpiedziņas uz vietas būtu dūmu uztinušas