Lambert,aiziet
atrodi kādā no LV pilsētām pietiekami lielu placi un sāc organizēt pasākumu.Es tik piemēram Rīgā nestādos priekšā nevienu atbilstošu vietu.
a bildes... ne jau tās vienīgās no tā pasākuma,man domāt.
tolx wrote:Lambert,aiziet
atrodi kādā no LV pilsētām pietiekami lielu placi un sāc organizēt pasākumu.Es tik piemēram Rīgā nestādos priekšā nevienu atbilstošu vietu.
a bildes... ne jau tās vienīgās no tā pasākuma,man domāt.
ko Tu gribi pateikt? publicitāte, troksnis - varbūt... bet tur taču vēl mazāk skatītājiem vietas un iespējas kā 333...
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Archuks wrote:beidzam sapņot ādažos teiksim ir trasīte, kur varētu varbūt domāt par sacensību rīkošanu, vienīgi neesmu tur pats bijis :neka:
maza sika trasite pec bildem un organize to visu 6500, tad jau labak uz 333 aizbraukt!
sorry bet es pret visu ko dara hgk un co, paraak liela necienja pret parejiem sportistiem, paraak iedomajushies no seviim!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Archuks wrote:beidzam sapņot ādažos teiksim ir trasīte, kur varētu varbūt domāt par sacensību rīkošanu, vienīgi neesmu tur pats bijis :neka:
maza sika trasite pec bildem un organize to visu 6500, tad jau labak uz 333 aizbraukt!
sorry bet es pret visu ko dara hgk un co, paraak liela necienja pret parejiem sportistiem, paraak iedomajushies no seviim!
organizē to lapāns, kas ir pret hgk imho
archuks
bet reklamee 6500, lidz ar to tacvs apgalvojums kirdiken!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!