burnout.lv mini meeting
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: burnout.lv mini meeting
rav4 nav dzipsEDX wrote:Ir ir jautri - kādās piecās vietās pat ar džipu braucu apkārt pa zaļo zonu
iz ja kkur nogremdeesi auto zvani, nebuus slinkums izvilkshu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
bljaa es nevaru DeeCee toch kaut kaads radinieks Ciirulim sanaak, visi shitei Ciirulja tekstiDeeCee wrote:rav4 nav dzipsEDX wrote:Ir ir jautri - kādās piecās vietās pat ar džipu braucu apkārt pa zaļo zonu
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
emsinjsh wrote:bljaa es nevaru DeeCee toch kaut kaads radinieks Ciirulim sanaak, visi shitei Ciirulja tekstiDeeCee wrote:rav4 nav dzipsEDX wrote:Ir ir jautri - kādās piecās vietās pat ar džipu braucu apkārt pa zaļo zonu
DeeCee- tu mēdz mazgāties?
ja jā- tad radinieki laikam neesat
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Starpcitu Cīrulis arī ir no Bergiem 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
tu toch zini kur tev subaars gaisu suuc?? vai tikai iedomaajies ka tas ir augstu?DeeCee wrote:nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
nav suudiigi celji ir tikai nepiemeerots auto :shuram_patiik_dzipi:Te vajag max sēdinātu dīzeli ar gaisa filtru pie jumta un tad pilnā hodā pist cauri.
vieniigi ar 225 platuma riepaam "nedaudz " shljakstaas braucot normaalaa aatrumaa
vinjsh njem no spaarna lol, tieshi aiz paspaarnes!
gribu redzeet kaa paarvareesi 2x - 3x lielaakas upes!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
- omulis
- Moderators
DeeCee taču ir supermenis- izkāps ārā un pārnesīs pāri...Viitols wrote:tu toch zini kur tev subaars gaisu suuc?? vai tikai iedomaajies ka tas ir augstu?DeeCee wrote:nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
nav suudiigi celji ir tikai nepiemeerots auto :shuram_patiik_dzipi:Te vajag max sēdinātu dīzeli ar gaisa filtru pie jumta un tad pilnā hodā pist cauri.
vieniigi ar 225 platuma riepaam "nedaudz " shljakstaas braucot normaalaa aatrumaa
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
Man liekas ka viņs runā par Discovery :neka:Viitols wrote:tu toch zini kur tev subaars gaisu suuc?? vai tikai iedomaajies ka tas ir augstu?DeeCee wrote:nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
tas taksh par discoveryViitols wrote:tu toch zini kur tev subaars gaisu suuc?? vai tikai iedomaajies ka tas ir augstu?DeeCee wrote:nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- TheGirL
- Lady
Kas šodien par dienu? :neka: 
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
CeturtdienaTheGirL wrote:Kas šodien par dienu? :neka:
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- TheGirL
- Lady
DavaiArchuks wrote:davai, spicē, 21:00?
zb tā plaza
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
- mbertulis
- Dubultaģents
mok pieripošu.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !