Auto izstāde Biķerniekos 1.augusts.
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Auto izstāde Biķerniekos 1.augusts.
Powerā ir razklads draga topikā.
Tipa pālī čalis ar moci uzdūries emsiņa krabim virsū un saskrāpējis bamperi. 
- Foxijs
- Has thanked: 0
- SteelRat
jaa, stulbi sanaca, pietam abpuseeji, bet nu es centos cali pierunat iedot naudu, vinsh nebija pielauzhams
bet nu ceru ka emsinsh tks cauri ar puleeshanu, ta vismaz man izksatijas kad pienacu paluret
beidzam dziit vienreiz visos forumos ka es ierubiiju kaut kaadu kosmosu, to ka chalis piedzeeries kaut kur pa vidu izpljaava piedaavaajumu 50Ls, es karstumaa izspljaavu ka pa 50Ls buferi nokraasot nevar.....
nekur no manas puses negaaja runa pa 150Ls kaa varonis visur kladzina
ar puleeshanu iisti paliidzeets nebuus......
par organizaatoriem neko labu nevaru pateikt, zinu tikai to ja liec savu mashiinu shaadaa pasaakumaa reikjinies ar to ka, ja kaut kas notiks pats vainiigs.
par to aizstaaveeshanu mani ne no viena nevajag aizstaaveet
nekur no manas puses negaaja runa pa 150Ls kaa varonis visur kladzina
ar puleeshanu iisti paliidzeets nebuus......
par organizaatoriem neko labu nevaru pateikt, zinu tikai to ja liec savu mashiinu shaadaa pasaakumaa reikjinies ar to ka, ja kaut kas notiks pats vainiigs.
par to aizstaaveeshanu mani ne no viena nevajag aizstaaveet
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- SteelRat
zhel ka shviikas dziljakas
btw ja tev interese labs krsotajs par labu ciparu uzmet man PM, calis gan strada jurmala, bet nu domaju ka tur vis nav jakraso, var tikai sanu un piepuleet, tikai domajams stingri zem 50 cauri 
ps. ar aizstaveshanu es nedomaju tiesha un fiziska zinja bet vienk ka intereses izradishanu utt
ps. ar aizstaveshanu es nedomaju tiesha un fiziska zinja bet vienk ka intereses izradishanu utt
- Martinss
- Has thanked: 2 times
SteelRat wrote:zhel ka shviikas dziljakasbtw ja tev interese labs krsotajs par labu ciparu uzmet man PM, calis gan strada jurmala, bet nu domaju ka tur vis nav jakraso, var tikai sanu un piepuleet, tikai domajams stingri zem 50 cauri
- SteelRat
man nevajag ne fizisku aizstaaviibu ne intereshuSteelRat wrote:zhel ka shviikas dziljakasbtw ja tev interese labs krsotajs par labu ciparu uzmet man PM, calis gan strada jurmala, bet nu domaju ka tur vis nav jakraso, var tikai sanu un piepuleet, tikai domajams stingri zem 50 cauri
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- SteelRat
nez, es gan gribetu lai mani comi bik vairak izrada iniciativu sados gadijumos, bet un cik cilveku tik viedoklju. btw ja tu patiesham neprasiji tos 150 lvl tad vellsvijnuzina kapec sitada shaize kopa vispar sanaca 
taapeec ka tavs draugs bija piedzeeries un nemaak atbildeet par saviem darbiem.... nekas gan jau vinjsh atradiisies manaa situaacijaa kaadreiz.
jo redziet vinjam ir principi........
- SteelRat
nja
p.s. coms jau vakar teica ka tu esot minejis 150 lvl, un velreiz powera to apstiprinaja,man nav iemesla vijnam neticet.
p.s. coms jau vakar teica ka tu esot minejis 150 lvl, un velreiz powera to apstiprinaja,man nav iemesla vijnam neticet.
Last edited by SteelRat on 02 Aug 2009, 19:26, edited 1 time in total.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pālī, uz moča un principiemsinjsh wrote:taapeec ka tavs draugs bija piedzeeries un nemaak atbildeet par saviem darbiem.... nekas gan jau vinjsh atradiisies manaa situaacijaa kaadreiz.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
man tak pilniigi pie dirsas kam juus ticatSteelRat wrote:nja![]()
bet to ka pa savaam darbiibaam chalis nemaak uznjemties atbildiibu tas ir skaidrs..
sheit arii sho tematu varam sleegt.
- SteelRat
Re: Auto izstāde Biķerniekos 1.augusts. BALSOŠANA
Sāksim ar to, ka golfs nav pasāts un ja tev nepatika, ka man golfam haube bija vaļā tad varēji pienākt aiztaisīt un pateikt nevis pļūtīt pa forumiem savas pārgudrības tas ne tā un tas ne tā katrs dara ka grib un ko grib - par jaudu ari pakluse tik cik katram viņa ir nepieciešama tik ari to izmanto!!!!SteelRat wrote:aa, un pasaatisti vel atverushi kapotus bijbljac, paareekties
laikam lielijas kam mazak rij un vairaak neiet
Cits taisa bagāžniekus, cits haubes, citi ar radiovadāmajam mašīnām braukā...
Nu gudrīti izskaidro, kas tev manā atvērtajā haubē nepatīk? Par plastamsas dzinēja pārsegiem, kas bija atvērti citiem nekā nesaku - tur arī vizuāli nekā nav, bet tas ka šeit nav ko radīt nu tam es negribētu piekrist un ne jau tapēc, ka tas ir mans auto.

prometals.lv
- SteelRat
wahahaaa, necepies, nepatik tas ka tas ir golfs un vinsh neiet
man vispar patik reti kas kas nav bmw vai superbaiks 
- SteelRat
ee, moderi, kapec posta laiks radas 6:32 am
jus pec grmanijas laika dziivojat vai pec kada cita 
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Jā, riktīgs bembistsSteelRat wrote:wahahaaa, necepies, nepatik tas ka tas ir golfs un vinsh neietman vispar patik reti kas kas nav bmw vai superbaiks
Nesaprotu - ko tā var cepties ar kādu kurš marku brauc, galvenais lai nav norūsējusis miskaste kura apdraud citiem dzīvību :neka: