par notikumu un apakšā divi link uz foto

http://www.iter.lv/content/view/838/86/" onclick="window.open(this.href);return false;
hmm nu mož arī kļūdosLambertino wrote:šito gan nezinājuBlondiins wrote: Lapānam 2,5 Eglītes exmotors
tikai uz šito pasākumu motoru pārmeta?
Tā jau ir otrā reize kad šitā kuiņa ir, 333 trasē zaļā omega finālā tika ar gvido, arī krāmēja, manuprāt, labāk, bet protams, uzvarētājs taču jau zināms pašā sākumā.Aigarz` wrote:Neuzskaru, ka Gvido šoreiz bija pelnijis uzvaru. Vismaz no mana skatupunkta likās ka Leitis šoreiz nobrauca labāk pusfinālu bet nu tiesnešiem ir taisnība...
Vakar treniņbraucienos dabūja gan, leitis ar 5er e34.Aigarz` wrote:Tas leitis krāmēja baigi smuki. Bet nu neviens nevarēja dabūt tādus dūmus braucienos ka Gvido.
Ierados tikai uz 16 daļu finālu otro pusi. Bet nu žēl ka Somi nebrauca līdz galam. Asconu paziņoja par uzvarētāju cīņā pret Somu, jo Soms vienkārši piekāpās...Martinss wrote:Vakar treniņbraucienos dabūja gan, leitis ar 5er e34.Aigarz` wrote:Tas leitis krāmēja baigi smuki. Bet nu neviens nevarēja dabūt tādus dūmus braucienos ka Gvido.
Un uz cik drifta tiesāšanas kursiem jūs esat bijuši?Martinss wrote:Tā jau ir otrā reize kad šitā kuiņa ir, 333 trasē zaļā omega finālā tika ar gvido, arī krāmēja, manuprāt, labāk, bet protams, uzvarētājs taču jau zināms pašā sākumā.Aigarz` wrote:Neuzskaru, ka Gvido šoreiz bija pelnijis uzvaru. Vismaz no mana skatupunkta likās ka Leitis šoreiz nobrauca labāk pusfinālu bet nu tiesnešiem ir taisnība...
pofig duumi, elksnis pirms finisha taisne p i s taisni abos braucienos ar leiti, nemaz nerunajot braucienaa ar eergli.Aigarz` wrote:Tas leitis krāmēja baigi smuki. Bet nu neviens nevarēja dabūt tādus dūmus braucienos ka Gvido.
un uz cik tu kursiem esi bijis? runāju no skatītāju puses kā izskatijās un nebiju vienīgais kas tā teica/saka! Nu protams turam īkšķus lai Ērglim izdodas!h2o wrote:Un uz cik drifta tiesāšanas kursiem jūs esat bijuši?Martinss wrote:Tā jau ir otrā reize kad šitā kuiņa ir, 333 trasē zaļā omega finālā tika ar gvido, arī krāmēja, manuprāt, labāk, bet protams, uzvarētājs taču jau zināms pašā sākumā.Aigarz` wrote:Neuzskaru, ka Gvido šoreiz bija pelnijis uzvaru. Vismaz no mana skatupunkta likās ka Leitis šoreiz nobrauca labāk pusfinālu bet nu tiesnešiem ir taisnība...
Man atkal izskatījās (video redzēju, nebiju pasākumā), ka vinnēja tieši Gvido pusfinālā, tāpēc tiesnešu lēmumam piekrītu..