Līdz sestdienai, 29. augustam, jāiesniedz pieteikums (un ja domājam kādu spēli organizēt, tad arī spēles apraksts).
Kopējā dalības maksa - ja organizējam spēli, tad 80 Ls, ja nē - 100 Ls
Domāju, ka vācam 8 Ls no cilvēka, meitenēm/draudzenēm par brīvu, ja nauda paliek pāri, tad vai nu par to nopērkam ēdienus/dzērienus vai arī sadalām atpakaļ.
Sākam pieteikties uz PM, naudu skaitiet uz kontu(iekš PM iedošu) vai iedosiet minimeetā 4dien
P.S. Ja kāds vēl šaubās, tad rekur pagājušā gada bildes RIHY izpildījumā - LINKS
Archuks wrote:Līdz sestdienai, 29. augustam, jāiesniedz pieteikums (un ja domājam kādu spēli organizēt, tad arī spēles apraksts).
Domāju, ka vācam 8 Ls no cilvēka, meitenēm/draudzenēm par brīvu, ja nauda paliek pāri, tad vai nu par to nopērkam ēdienus/dzērienus vai arī sadalām atpakaļ.
Sākam pieteikties uz PM, naudu skaitiet uz kontu(iekš PM iedošu) vai iedosiet minimeetā 4dien
P.S. Ja kāds vēl šaubās, tad rekur pagājušā gada bildes RIHY izpildījumā - LINKS
Archuks wrote:Mjā Nu jāsagaida, ko vairums cilvēku saka, ja būs vēlme braukt uz spēlēm, tad piedalāmies, ja vairums domā uz driftu braukt, tad drifts :neka:
es domat, ka vajag jau savakt komandu uz spota speleem, voljikaa 1 vieta ir jadabuun!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Archuks wrote:Līdz sestdienai, 29. augustam, jāiesniedz pieteikums (un ja domājam kādu spēli organizēt, tad arī spēles apraksts).
es varbuut buutu gribetaajs braukt, bet nu tas ja normaals bars brauc, piem taa kaa pagaajushajaa gadaa.. savaadaak ja aizbrauc tik kaadi 10 un tad vinjiem visiem ir jaakapaa visaas speelees, tad arii kaukaa galiig nealjo..
es principaa dikti gribeetu, bet shoreiz labpraat pievienotos kaadiem, baigi negribaas pasham braukt.. varbuut brauc kaads party buss vai kaa taa tad ar to vareetu...
speeli domaaju ka mieriigi varam sadomaat, taa jau nebuutu dizhaa probza..
par citiem sporta veidiem nezinu, ja baigi vajadzees vareeshu kko pakapaat, bet nu galvenais lai normaala kompaanija savaacaas, tad jau buut baigi kruta
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
harcho wrote:es varbuut buutu gribetaajs braukt, bet nu tas ja normaals bars brauc, piem taa kaa pagaajushajaa gadaa.. savaadaak ja aizbrauc tik kaadi 10 un tad vinjiem visiem ir jaakapaa visaas speelees, tad arii kaukaa galiig nealjo..
es principaa dikti gribeetu, bet shoreiz labpraat pievienotos kaadiem, baigi negribaas pasham braukt.. varbuut brauc kaads party buss vai kaa taa tad ar to vareetu...
speeli domaaju ka mieriigi varam sadomaat, taa jau nebuutu dizhaa probza..
par citiem sporta veidiem nezinu, ja baigi vajadzees vareeshu kko pakapaat, bet nu galvenais lai normaala kompaanija savaacaas, tad jau buut baigi kruta
nu principā izskatās līdzīgi kā pagājušajā gadā, daudzi grib braukt, bet tā īsti nepiesakās, līdz ar to visi domā, ka neviens nebrauc un neviens arī nebrauc Tā kā varbūt piesakamies
Archuks wrote:Mjā Nu jāsagaida, ko vairums cilvēku saka, ja būs vēlme braukt uz spēlēm, tad piedalāmies, ja vairums domā uz driftu braukt, tad drifts :neka:
es domat, ka vajag jau savakt komandu uz spota speleem, voljikaa 1 vieta ir jadabuun!