šo te GOLFU jau 2x esmu manījis Rankas ielas, Ganību dambja rajonā.Wu-Ryder wrote:Tad DeeCee jasuta lai tiek gala ar to negjelimbertulis wrote:Nevaru, slikti paliek viņam tuvojoties, jo izskatās pēc sūda viņš.Wu-Ryder wrote:Izsit logus un aizdedzinimbertulis wrote:A to Golpu esmu manījis te, pie Rimi, kas pie Banku augstskolas.Lambertino wrote:Kā lai viņu dabon rokā un iedod zobā?
NU labi, tas pa skarbu, bet nu uzlīmi toč likt noplēst. Gan jau, ka lielas inteliģenses valdīts cilvēks tur nav
Nav jau pirmo reizi, ka tas golfs tiek pieminēts
Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- vdx-treme
- WD-40
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!
- jankac230k

Šon bij 2trā braukšana autoskolā stāvu 1majā josla viens ar sarkanu honda acord n/z bij gt6232 vnk brauc garam un aizkjer spoguli lab nebij nekas traks bet tik un taa a chalis pamāj un aizbrauc prom.. čalim norm Fail bija 

melnais: Tev tiesības vispār ir?Melnais wrote:Nākamreiz kad raksti, tad joslas sauc labā, vidējā, kreisā!spiegs wrote:Šon bij 2trā braukšana autoskolā stāvu 1majā josla viens ar sarkanu honda acord n/z bij gt6232 vnk brauc garam un aizkjer spoguli lab nebij nekas traks bet tik un taa a chalis pamāj un aizbrauc prom.. čalim norm Fail bija![]()
un numurus apzīmē nevis "n/z" bet gan "v/n", kas nozīmē valsts numurs!
- RiCh
- Spam addicted
Viņam E-Talons irDomeniks wrote:melnais: Tev tiesības vispār ir?Melnais wrote:Nākamreiz kad raksti, tad joslas sauc labā, vidējā, kreisā!spiegs wrote:Šon bij 2trā braukšana autoskolā stāvu 1majā josla viens ar sarkanu honda acord n/z bij gt6232 vnk brauc garam un aizkjer spoguli lab nebij nekas traks bet tik un taa a chalis pamāj un aizbrauc prom.. čalim norm Fail bija![]()

pāldies ka apgaismoji maniMelnais wrote:Nākamreiz kad raksti, tad joslas sauc labā, vidējā, kreisā!spiegs wrote:Šon bij 2trā braukšana autoskolā stāvu 1majā josla viens ar sarkanu honda acord n/z bij gt6232 vnk brauc garam un aizkjer spoguli lab nebij nekas traks bet tik un taa a chalis pamāj un aizbrauc prom.. čalim norm Fail bija![]()

Braucu pa Bauskas shosi, priekshaa passaats un passatam priekshaa sunny vagons, piekraameets ar visaadiem meesliem, visu pasaacienu apdzen mersis. Pasaats pakalj mersim un apdzen sunny, tipo izskatiijaas ka normaali apdzen :neka: , peekshnji sunny pazuud duumu maakonii, bet taa kaa mazs sliipums uz augshu, aatrums nemainaas. Peec tam braucot lejaa tomeer tiek garaam passaatam, met pa meemajiem , staadina nost passatu. Abi apstaajaas celja viduu, no sunny izveljas govsveidiigs sievieshu dzimtes paarstaavis un saak kko mahaaties ar rokaam passaata virzienaa, protams visi pokujaa aizbrauca garaam, hvz ko gribeeja. 

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pēcpusdienā braucu no centra pār pa salinieku un lejā uz Mūksalas apli. A tur pretī opis, ar žiksi, aplī pa pretējo
. 2/3 no apļa stabili, ka nobrauca
nogriezās uz nesti.
Nu nav man saprotams, kā aplī var pretējo aizvilkt

Nu nav man saprotams, kā aplī var pretējo aizvilkt

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Foxijs
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
šito jau pie prikoliem vajadzēja likt, gan par olgalvaino mentu ricību gan arī par video izskaņā redzamajām "meitenēm", kuras uz savām špiļkām pa bruģi skrien ātrāk nekā Useins Bolts pieveic 100m distanci

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Tas jobanais hummer ir no jūrmalas un ir viņam krogs 2zolikā(tas netāli no mego KKāds ultraviolets or smth) Cik stāsta čoms tad reizi nedēļā piebrauc pie sava kroga un izveļas, jo paiet nevar.
edit: tomēr izlasot rakstu sapratu, ka tas nebija viņs, bet vienalga tas varēja būt arī īpašnieks.
edit: tomēr izlasot rakstu sapratu, ka tas nebija viņs, bet vienalga tas varēja būt arī īpašnieks.
- dzhonsons
Pagājušo nedēļu viens idiots gandrīz ielika sānā.
Situācija tāda:
Maucu pa Krasta ielu (laikam tā vēl skaitās Krasta) akmens tilta virzienā, pa labo malējo joslu, blakus joslā viens kurina bik pa priekšu. Pie uzbrauktuves uz salu tilta skatos, skrien zaļais cilvēciņš pa kalnu lejā ar zizli rokā un vicinās. Ok, saprotu, ka stopē blakusesošo. Kurinu tālāk, skatos, jams sāk bremēt un nāk man virsū. Tad nu knapi, knapi izspruku sveikā cauri.. Bet nu sajūta stulba.. Nebūtu parāvies vairāk uz labo, būtu drauga eskortmobīlim (
) balts sāns.
Situācija tāda:
Maucu pa Krasta ielu (laikam tā vēl skaitās Krasta) akmens tilta virzienā, pa labo malējo joslu, blakus joslā viens kurina bik pa priekšu. Pie uzbrauktuves uz salu tilta skatos, skrien zaļais cilvēciņš pa kalnu lejā ar zizli rokā un vicinās. Ok, saprotu, ka stopē blakusesošo. Kurinu tālāk, skatos, jams sāk bremēt un nāk man virsū. Tad nu knapi, knapi izspruku sveikā cauri.. Bet nu sajūta stulba.. Nebūtu parāvies vairāk uz labo, būtu drauga eskortmobīlim (

- Alien
redzēju kā autobuss nonesa dzērājbojāgājēju
braucu no Rīgas uz Ķekavu
šoseja
preti nevienc nebrauc, Bauskas virzienā plūsma
pamanu ka pa pretējās joslas vidu klunkurē kaukas melns
pabraucu garām
un tad preti braucošais autobuss to idiotu nonesa
purnu pagrieza nost bet trāpija ar sānu
labi ka neizvilka kādam vieglajam pretī
un cerams vairāk nestaigās!!!!!!!
braucu no Rīgas uz Ķekavu
šoseja
preti nevienc nebrauc, Bauskas virzienā plūsma
pamanu ka pa pretējās joslas vidu klunkurē kaukas melns
pabraucu garām
un tad preti braucošais autobuss to idiotu nonesa
purnu pagrieza nost bet trāpija ar sānu
labi ka neizvilka kādam vieglajam pretī
un cerams vairāk nestaigās!!!!!!!
AR_159 

es šodien ap pusseptiņiem pa tumsu gandrīz uzbraucu virsū diviem riteņbraucējiem. Abi divi melnās drēbēs, tumšiem riteņiem bez atstarotājiem, bez kaķacīm. Pie tam viens no viņiem mauca pa ziepniekkalna ielu ( tur kur var ar 70 braukt, apmēram tur kur D.tilta pievadu būvē ) pa kreiso joslu. Otrs nesagribēja braukt uz graudu ielas CP braukt bedrē un vēsi izbrauca ceļa vidū lai bedri apbrauktu. Nu pi... vienk...
Kas CSDD neredz kas notiek, nevar pieņemt likumu par obligātajām kaķacīm un lukturiem ?
Kas CSDD neredz kas notiek, nevar pieņemt likumu par obligātajām kaķacīm un lukturiem ?
anarhists
- Alien
vienu šitādu maniju zem salu tiltaanarhists wrote:es šodien ap pusseptiņiem pa tumsu gandrīz uzbraucu virsū diviem riteņbraucējiem. Abi divi melnās drēbēs, tumšiem riteņiem bez atstarotājiem, bez kaķacīm. Pie tam viens no viņiem mauca pa ziepniekkalna ielu ( tur kur var ar 70 braukt, apmēram tur kur D.tilta pievadu būvē ) pa kreiso joslu. Otrs nesagribēja braukt uz graudu ielas CP braukt bedrē un vēsi izbrauca ceļa vidū lai bedri apbrauktu. Nu pi... vienk...
tumsā mells, laikam Melnais
min pa pirmo joslu tur kur jāgriež augšā uz salenieku, tip braucot no Mola
AR_159 

Ir jau tāds likums.anarhists wrote:es šodien ap pusseptiņiem pa tumsu gandrīz uzbraucu virsū diviem riteņbraucējiem. Abi divi melnās drēbēs, tumšiem riteņiem bez atstarotājiem, bez kaķacīm. Pie tam viens no viņiem mauca pa ziepniekkalna ielu ( tur kur var ar 70 braukt, apmēram tur kur D.tilta pievadu būvē ) pa kreiso joslu. Otrs nesagribēja braukt uz graudu ielas CP braukt bedrē un vēsi izbrauca ceļa vidū lai bedri apbrauktu. Nu pi... vienk...
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
nav! nekur nav minēts, ka velo jābūt aprīkotam ar lukturiem! ir tikai minēts, ka jābūt atstarotājiemrrrainis wrote:Ir jau tāds likums.anarhists wrote:es šodien ap pusseptiņiem pa tumsu gandrīz uzbraucu virsū diviem riteņbraucējiem. Abi divi melnās drēbēs, tumšiem riteņiem bez atstarotājiem, bez kaķacīm. Pie tam viens no viņiem mauca pa ziepniekkalna ielu ( tur kur var ar 70 braukt, apmēram tur kur D.tilta pievadu būvē ) pa kreiso joslu. Otrs nesagribēja braukt uz graudu ielas CP braukt bedrē un vēsi izbrauca ceļa vidū lai bedri apbrauktu. Nu pi... vienk...
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.