Tātad šai problēmai nav atrisinājuma?rrrainis wrote:Problēma aktuāla vēljoprojām!rrrainis wrote:Tiešām neviens no adminiem nevar palīdzēt? Kkā zb ka vislaik rāda 1 new msg...rrrainis wrote:Problēma sekojoša: Man rāda ka ir 1 new message, bet atverot inbox sadaļu nekas nav.
Iespējamā vaina: Man viens lietotājs bija nosūtijis PM un tad tika izdzēsts, bet PM es nebiju paspējis izlasīt. Tapēc varbūt kkasa sačakarējies.
Kāds var palīdzēt lietas labā? :neka:
Foruma gļuki un citas ķibeles
Re: Foruma gļuki un citas ķibeles
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
help neededrrrainis wrote:Tātad šai problēmai nav atrisinājuma?rrrainis wrote:Problēma aktuāla vēljoprojām!rrrainis wrote:Tiešām neviens no adminiem nevar palīdzēt? Kkā zb ka vislaik rāda 1 new msg...rrrainis wrote:Problēma sekojoša: Man rāda ka ir 1 new message, bet atverot inbox sadaļu nekas nav.
Iespējamā vaina: Man viens lietotājs bija nosūtijis PM un tad tika izdzēsts, bet PM es nebiju paspējis izlasīt. Tapēc varbūt kkasa sačakarējies.
Kāds var palīdzēt lietas labā? :neka:
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
Jau runāju ar viņu, reāli vinš nevar palīdzēt, jācer vienīg uz to ka viņš varētu beidzot forumam uzlikt jaunāku versiju un moš tad kkā kkofreimo wrote:Ja varētu, palīdzētu tev... Uzmet PM HaL'am!rrrainis wrote:Man likties mierā ar savu ķibeli vai kā?
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lietotājs bencik vairs nevar tikt iekšā forumā, tb ir aizmirsis savu paroli, vai iespējams izmainīt viņa paroli uz viņam vēlamu? vai kā citādāk?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

PM!Archuks wrote:Lietotājs bencik vairs nevar tikt iekšā forumā, tb ir aizmirsis savu paroli, vai iespējams izmainīt viņa paroli uz viņam vēlamu? vai kā citādāk?
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Hmm, skatos, ka forums aizgājis, bet man vēljoprojām no mājas kompja rāda bildez.lv.
no citurienes te varu tikt iekšā, vismaz pirms kāda laiciņa varēju. Kas noticis?
Melnais
Melnais
lai cik smieklīgi nebūtu, bet tikko uzinstelēju jaunu windows, kādi vēl cookies jādzēš?rrrainis wrote:Izdzēs cookies un private data.
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Iespējams ka DNS vēl nav paspējis norefrešoties. Ja pēc kādas dienas nekas neiet, tad hvz. :neka:
ir arī provaideri, kuriem dns refrešojās reizi 72 stundāsMartinss wrote:Iespējams ka DNS vēl nav paspējis norefrešoties. Ja pēc kādas dienas nekas neiet, tad hvz. :neka:
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

http://www.latnetserviss.lv/?m53i1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
Kāds nick?baggy wrote:Cilvēks sūdas ka jau kādu mēnesi gaida apstiprinājumu lai pievienotos. bet nekā.
Varētu jau apstiprināt katru dienu jaunos piereģistrētos nikus, bet ei nu atšķir vai tas ir bots vai nav
BMW F31 M-Sport Estoril Blue