Lambertino wrote:bļjec, es nevaru - jo tālāj jo trakāk. Kas nākamais, mockvič, gaz vai oka
Sveicu ar problēmām
Ko nepiedāvājāt man vakaru garažā?
Mums jau pārklājās pasākumi garāžās. Tev jau bija jāskrūvē savs ZAZ
Katrā gadījumā uz kārbas likšanas pasākumu jau tiec ielūgts! Man te ziņoja, ka tu pāris reizes esot e30 kulises salauzis.
P.s
Šodien ar Raivīti jau smējāmies. Konkrēta krīze uznākusi - pie jaunajiem auto visādi sierri, zaz u.t.t. Atverot sadaļu auto tūnings jauns topiks - GAZ 24 dzinēja tūnings.
back to basic tā teikt
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
RiCh wrote:Tu "etai" nomainīji galvu un pravodku tikai un ieguvi ap 190zs?
Padomā pats, ja 325i nāk 170zs un tilpums ir 2.5, tad uzliekot 2.7 bloku ~190zs ir reāls cipars.
Bet nu tāds pat baigais lēciens jaudas ziņā , jo 325e , jeb etai ir 122zs , superetai drusku vairāk. Tad sanāk , ka viena galva pati jau baigi daudz iedod klāt.
Šeit ; Lai labi ripo ! , laikam nebūs pareizi teikt
LAI LABI DRIFTO
p.s. par tiem jaudas cipariem es gan ticu ka ta varētu būt, galva un vadība DAUDZ ko dot. Pašam no 136zs praktiski tikai ar izslipetiem kanaliem un citu vadību sanāca precīzi 193 zs, un tas ir no 2 litiriem
sciroco wrote:Šeit ; Lai labi ripo ! , laikam nebūs pareizi teikt
LAI LABI DRIFTO
p.s. par tiem jaudas cipariem es gan ticu ka ta varētu būt, galva un vadība DAUDZ ko dot. Pašam no 136zs praktiski tikai ar izslipetiem kanaliem un citu vadību sanāca precīzi 193 zs, un tas ir no 2 litiriem
nu nesastāsti te mazajiem bērniem visko! vēl iedomāsies, ka vien uzliekot VEMS varēs nosmelt 100zs uz litru..
Uzliekot tikai VEMS ne, bet pastradajot pie motora var gan
Es nerakstišu sīki kas man tur darīts, bet fakts uz rokas, ar standarta bloku, standarta sadalenem, ieplūdi man ir ta jauda ko uzrakstiju
RiCh wrote:Bet , kad no 2.5 sabūvē 2.7 , tad gan ir iespaidīgāki rādītāji 205zs un 283nm
P.S. Ar Schrick sadalenēm
Lai taptu skaidrs. 2.5 un 2.5e motoriem bloki ir vienadi. taisot no 2.5 motora 2.7, tiek likta klokjene no 2.5e vai dizelja, savukart taisot no 2.5e motora 2.7, iekshas atstaj un maina galvu, elektribu, iepludes kolektoru utt.
cerams ka kads sho penteri ari sapratis