Saskarsme ar CP2
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP2
baggy wrote:Tieši tā. es domāju ka mentam manā kātbūtnē vajadzēja pieaicināt pāris iecinbieku ka es esmu kautko pārkāpis un atsakos no paraksta. nejau vienkārši nagākāsūtīt to lapiņu papastu.
kamooon - mostamies, te tak ir banaanija

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
nu banānija ne banānija, bet piselīgos mentus var pačakarēt vienkārši un neprasot nekādu kosmosu... vienkārši prasot pildīt likumā noteiktās prasības:harcho wrote:baggy wrote:Tieši tā. es domāju ka mentam manā kātbūtnē vajadzēja pieaicināt pāris iecinbieku ka es esmu kautko pārkāpis un atsakos no paraksta. nejau vienkārši nagākāsūtīt to lapiņu papastu.
kamooon - mostamies, te tak ir banaanija
piemēram kā: 1- lai uzrāda saskatāmi un salasāmi savu apliecību (vēlams pierakstiet datus- tas CP noteikti patiks; ja jautā kam?- sakat ka iespējams atzinības iesnieguma par viņu uzrakstīsiet 2009 gada konkursam "labākais CP")
2-uzjautājiet viņam pašam kā ar apreibinošajām vielām (it sevišķi, ja tiešām nepamatoti grasās jums izrakstīt protokolu), kā arī protokolā droši var rakstīt, ka jums ir aizdomas ka CP k-gs kaut ko ir iespējams salietojies- bet atceraties: jums šķiet, jo apgalvojuma formā nedrīkst rakstiet:)
3- par alko metru: ja jums prasa pūst testa variantā (attiecas uz jaunajiem alkometriem- kur pietiek tikai uzelpot virsū) pūtiet, bet ja CP pēc šīs procedūras paziņo, ka aparātam šķiet ka jums vajag pilno pārbaudi: palūdziet pārbaudi likumā noteiktā kārtībā un tas ir: ar protokolu pirms alko pārbaudes veikšanas, kurā jūs rakstiski apliecināt, ka piekrītat brīvprātīgai alko pārbaudes veikšanai. Ja CP jūs sūta dillēs tad sūtat arī viņu, jo teorētisks jebkurš alko pūtiens ir jāreģistrē nevis tikai tur kur jums promilles saskrien

PS: pirms čakarēšanas pārliecinaties, ka jūs pa neko nevar izčakarēt: --> aptieciņas, trīstūri, ugunsdzēšamie ar derīgiem termiņiem, kā arī derīga veselības izziņa/ apliecība (ja kāds to ir palaidis garām: CSN grāmatelē ir rakstīts ka viņai ir jābūt līdzi un ja nav- kapeikas sodos būs jānomaksā)
PS2: lai ar kādu atieksmi un vārdiem CP nerunātu: runājiet mierīgi un nelietojiet nevajadzīgus īpašības vārdus cp virzienā, lai par necieņas izrādīšanu jums neko nevar piesiet
PS3: visu šo piselīgumu var darīt ja jums ir free time un nekur nav jāsteidzas, jo piemeram CP var izpiipet to, ka jums nepieciešama pilnā toksikoloģiskā asins pārbaude un tas aizņem laiku

PS4 piemērs iz dzīves tiem kuriem patīk braukāt ar gabarīti+ pr.miglas: tuvās gaismas ir jālieto LV obligāti tumšajā dienakts periodā, kā arī sliktas redzamības apstākļos (abiem šiem nosacījumiem ir skaitlis un tas ir 300m), bet ja jums CP piesienas krēslas periodā kas ir diezgan strīdīgs periods, jo īsti diena nav un nakts arī vēl nav, tad atceramies- 300m! Tajā brīdī CP k-gam droši var jautāt, lai viņš nosaka redzamību metros. Protams ja jūs jau nemanāmi esat prom no krēslas un jau braucat pa nakti ar tikai miglām: nu tad CP pamatoti jums piesiesies un nāksies bleķot vai atbleķoties par izdarīto pārkāpumu.
pieļauju, ka neesmu visu uzrakstījis visu ļoti precīzi un pieļauju ka būs tie kas piesies pie vārdiem, bet cerams ka domu uztvērāt..
..peace
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Karoč, situācija čomam:
No CP zvana un saka ka X datumā, tādā un tādā adresē, parkojoties ir uzstūmies kādam auto, apskrāpējis un aizbraucis no notikuma vietas - pats gan neko nav piefiksējis. Ķip piefiksēts numurs un iesniegts ziņojums. Notikuma vieta tumša, neapgaismota un tuvumā nevienas novērošanas kameras ar nav.
Cik liela iespēja, ka kaut ko var piešūt?
Cik liels ir sods par notikuma vietas atstāšanu?
No CP zvana un saka ka X datumā, tādā un tādā adresē, parkojoties ir uzstūmies kādam auto, apskrāpējis un aizbraucis no notikuma vietas - pats gan neko nav piefiksējis. Ķip piefiksēts numurs un iesniegts ziņojums. Notikuma vieta tumša, neapgaismota un tuvumā nevienas novērošanas kameras ar nav.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Karoč, situācija čomam:
ja teelos muljkji un teiks ka neko nezin (ja arii nezin tad lai taa arii saka) , atziist savu vainu, dabuus sodu ap 40 ls.. ja teiks ka nav vainiigs un buus kkadi liecinieki un kautkas tamliidziigs, tad tas var tikts interpreteets kaa avaarijas izraisiishana, aizbeegshana no notikuma vietas blaa blaa blaa.. tad tur laikam liidz 200 ls vareeja buut un kaukaadi 4 punkti arii...
pox, tur var nebuut arii nekaadas kameras, ja buus kaads liecinieks, tad ar to pietiktu.. vaardu sakot ja bija zvans, tad jaamaksaa kaut kas buus paljubom...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Iedod savu numuriņu, uzzvanīšu tev 
Es domāju, ka jāsaka kā ir. Ja tajā vietā ir bijis, tad tā arī lai stāsta. Izstāsta kur stāvēja mašīna.... Un ja tiešām ir aizķēris k ko nemanot, tad nekam lielam tam nevajadzētu būt. Moš pat piedāvās saskaņoto uzrakstīt

Es domāju, ka jāsaka kā ir. Ja tajā vietā ir bijis, tad tā arī lai stāsta. Izstāsta kur stāvēja mašīna.... Un ja tiešām ir aizķēris k ko nemanot, tad nekam lielam tam nevajadzētu būt. Moš pat piedāvās saskaņoto uzrakstīt

Lambertino wrote:Iedod savu numuriņu, uzzvanīšu tev
nuu ljooti shaubos ka tur piedaavaas saskanjoto rakstiit, ja jau taa lieta liidz mentiem aizgaajusi.. nu var jau staastiit kaa bijis, shajaa gadiijumaa jau staastiis patiesiibu, tad viss buus chikiniekaa, bet bet naudas soda laikam neiztikt..
un tadad man vajag arii helpu, situaacija ir tieshi taada pati.. tikai man jau vinja ir beigusies, samaksaaju sen jau 40 lvl valsts kasee, bet tad nu nesen zvana sencis un saka, ka no balvas atnaakusi ierakstiita vestuliite.. atverot valjaa rakstiits ka man jaamaksaa balvai 80 ls par to gadiijumu.. ja taa ir tad tur neko vairs nevar izdaariit, un buus vien jaapikjee??
veestuli pats veel neesmu redzejis, bet esot rakstiits ka jaamaksaa 80 lonji :neka:

kāds iemesls ir raxtīts vēstulē par to naudas summu?harcho wrote: un tadad man vajag arii helpu, situaacija ir tieshi taada pati.. tikai man jau vinja ir beigusies, samaksaaju sen jau 40 lvl valsts kasee, bet tad nu nesen zvana sencis un saka, ka no balvas atnaakusi ierakstiita vestuliite.. atverot valjaa rakstiits ka man jaamaksaa balvai 80 ls par to gadiijumu.. ja taa ir tad tur neko vairs nevar izdaariit, un buus vien jaapikjee??
veestuli pats veel neesmu redzejis, bet esot rakstiits ka jaamaksaa 80 lonji :neka:
Pazvani uz LTAB (laikam tā viņu sauca) un uzjautā vai viņi ir tiesīgi to darīt.
Type85 quattro
nu taa kaa nekad nebija bijushas probleemas ar nekaadaam avaarijaam, nu oficiaalaam, kur buutu bijis vainiigs.. taapeec nezinu.. man jau likaas ka apdroshinaashas kompaanija sedz taas naudas, bet laikam pamatiigs dornis esmu, ja taa domaaju
veestuli pats veel neesmu redzeejis, taa ka preciizi nezinu kas vinjaaa teikts :neka:

veestuli pats veel neesmu redzeejis, taa ka preciizi nezinu kas vinjaaa teikts :neka:

- Lambertino
uzzvanīt vari, bet papildus vēl vajag aizrakstīt, lai ir papīrs ko likt priekšā 
Tev ir k kāds papīrs, kādā sakarā skaitiji toreiz to summu?
Edit - nemaniju, ka no Balvas
Nu principā tur arī ir atšķirība starp labām un sliktām apdrošināšanas kompānijām
Šitās lietas biki pārzin fade, bet nu vēstule ir vajadzīga, lai redzētu uz ko viņi atsaucās tur

Edit - nemaniju, ka no Balvas
Nu principā tur arī ir atšķirība starp labām un sliktām apdrošināšanas kompānijām

Šitās lietas biki pārzin fade, bet nu vēstule ir vajadzīga, lai redzētu uz ko viņi atsaucās tur

Lambertino wrote:uzzvanīt vari, bet papildus vēl vajag aizrakstīt, lai ir papīrs ko likt priekšā
tu kaadu papiiru domaa?? tipa mentu protoklolu vai bankas maksaajuma uzdevumu? gan jau ka protokols kaut kur veel meetaajaas, un bankas maksaajums nav, bet to jau var aiziet uz banku un uztaisiit...

http://www.ltab.lv/lv/biezak-uzdotie-ja ... -komp#a177
skaties ko policija ierakstiijusi
1. Apdrošinātājs ir tiesīgs iesniegt regresa prasību pret:
1) ceļu satiksmes negadījumu izraisījušā transportlīdzekļa vadītāju, ja tas:
a) vadījis transportlīdzekli, būdams alkoholisko dzērienu, narkotisko, psihotoksisko, psihotropo vai citu apreibinošu vielu iespaidā,
b) vadījis transportlīdzekli bez tiesībām vadīt attiecīgās kategorijas transportlīdzekli,
c) pēc ceļu satiksmes negadījuma, neievērojot šajā likumā vai citos normatīvajos aktos noteiktās prasības, atstājis notikuma vietu vai izvairījies no noteiktā kārtībā izdarāmās pārbaudes alkoholisko dzērienu, narkotisko, psihotoksisko, psihotropo vai citu apreibinošu vielu iespaida konstatēšanai, vai šīs vielas lietojis pēc ceļu satiksmes negadījuma līdz attiecīgajai pārbaudei,
d) apzināti nav ievērojis OCTA apdrošināšanas likumā noteikto apdrošināšanas gadījuma pieteikšanas kārtību;
2) ceļu satiksmes negadījumu izraisījušā transportlīdzekļa īpašnieku, ja:
a) tas apdrošināšanas līgumā noteiktajā termiņā nav samaksājis apdrošināšanas prēmiju,
b) transportlīdzekļa vadītājs apzināti nav ievērojis OCTA apdrošināšanas likumā noteikto apdrošināšanas gadījuma
pieteikšanas kārtību un zaudējumu piedziņa no transportlīdzekļa vadītāja nav iespējama,
c) transportlīdzekļa vadītājs, neievērojot OCTA apdrošināšanas likumā vai citos normatīvajos aktos noteiktās prasības, atstājis notikuma vietu un konkrētā persona, kura vadījusi transportlīdzekli ceļu satiksmes negadījuma brīdī, nav noskaidrota,
d) transportlīdzeklim nav noteiktajā kārtībā izdarīta valsts tehniskā apskate un ceļu satiksmes negadījumā nodarītajam zaudējumam ir cēlonisks sakars ar transportlīdzekļa tehnisko stāvokli;
skaties ko policija ierakstiijusi
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Ar, kā jau te līdzīgi gadījumi tika aprakstīti:
Pirms pāris gadiem, ankts, akments tilts, virzienā no centra.
CP iemīļota fvieta uzreiz aiz itlta, pie nobrauktuves pa labi.
CP: "Kur tad tā steidzamies?"
Skaidri zinu, ka bij mazliet zem 60.
Es: "Nu.... vai tad steidzos?"
CP: "bla bla, 86km/h"
Es: "Tas nav iespējams, maksimums - 60." ...un tas vēl ar pieplusotu rezervi....
palūrēju radarā: 86km/h.
Atkārtoju, ka tas nav iespējams, ka sekoju līdzi kustības ātrumam, it sevišķi, tapēc, ka zinu, ka šīir viņu iemīļota vietiņa.
CP pazūd rakstīt protokolu.
Atkārtoti saku, ka protokolam nepiekritīšu.
Pec 15 min atnak, prasa: "Nu, tad piekritīsim protokolam vai nē?"
saku, ka nepiekritīšu.
CP aiziet, iesēžas auto un aizbrauc. Ne labu ceļu novēlējis, neko.
Pēc dažām dienām uzzvanu pazīstamam CP, sis paskatās bāzē: jā, 30Ls sods ir pieregistrēts. Par punktu neatceros, liekas, ka nebij, bet varbūt bij 1....
Bij žēl sava laika un nervu, iet kaut ko cīnīties.
Ne pa pastu, ne jelkā savādāk man netika atsūtīta nep rotokola kopija, nekas.
Ja nebūtu uzvaicājis paziņam, tad par piešķirto sodu būtu uzzinajis tikai maksājot par tehnisko....
Ko lai saka... Banānija.
Pirms pāris gadiem, ankts, akments tilts, virzienā no centra.
CP iemīļota fvieta uzreiz aiz itlta, pie nobrauktuves pa labi.
CP: "Kur tad tā steidzamies?"
Skaidri zinu, ka bij mazliet zem 60.
Es: "Nu.... vai tad steidzos?"
CP: "bla bla, 86km/h"
Es: "Tas nav iespējams, maksimums - 60." ...un tas vēl ar pieplusotu rezervi....
palūrēju radarā: 86km/h.
Atkārtoju, ka tas nav iespējams, ka sekoju līdzi kustības ātrumam, it sevišķi, tapēc, ka zinu, ka šīir viņu iemīļota vietiņa.
CP pazūd rakstīt protokolu.
Atkārtoti saku, ka protokolam nepiekritīšu.
Pec 15 min atnak, prasa: "Nu, tad piekritīsim protokolam vai nē?"
saku, ka nepiekritīšu.
CP aiziet, iesēžas auto un aizbrauc. Ne labu ceļu novēlējis, neko.
Pēc dažām dienām uzzvanu pazīstamam CP, sis paskatās bāzē: jā, 30Ls sods ir pieregistrēts. Par punktu neatceros, liekas, ka nebij, bet varbūt bij 1....
Bij žēl sava laika un nervu, iet kaut ko cīnīties.
Ne pa pastu, ne jelkā savādāk man netika atsūtīta nep rotokola kopija, nekas.
Ja nebūtu uzvaicājis paziņam, tad par piešķirto sodu būtu uzzinajis tikai maksājot par tehnisko....
Ko lai saka... Banānija.

313hp/750Nm
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Protokolu neparakstīt nedrīkst. Pie piezīmēr raksti "Protokolam nepiekrītu" un atvēlētajā vietā paskaidrojumu. Tālāk dosies uz iecirkni kur tik izskatīts.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
- Lambertino
Bet viņm jau nepiedāvāja parakstīt - vienkārši uzprasija vai piekritīsJuzix wrote:Protokolu neparakstīt nedrīkst. Pie piezīmēr raksti "Protokolam nepiekrītu" un atvēlētajā vietā paskaidrojumu. Tālāk dosies uz iecirkni kur tik izskatīts.