Holo MB 250

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Holo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Holo MB 250

Post by Holo »

Ir pagājis jau pailgs laiks kopš man ir šis auto, bet jums dārgie draugi vēl nēsmu īsti atrādijis. :D

Viss sākās ar to ka pēc tiesību iegūšanas tiku pie pirmā braucamā un tas bij MB w123 300D.

Image

Mašīna tika lietota godam un man nokalpoja vairāk kā gadu. Līdz kādai dienai, kad iemanījos nokarsēt galvu :shura: un sapratu, ka jāmeklē kas ņiprāks un mazāk izrūsējis. Reklāmā tika atrasts interesants sludinājums, kur pa zemu cenu tika piedāvāts w123 2.8. Tā kā bildes sludinājumam nebij nācās braukt uz aklo randiņu. Apskatot auto nācās secināt, ka auto nemaz nav 2.8 motors, bet ir 2.5. Kas nav tas labākais. Bet tākā salons, kuzavs bij ļoti labi saglabājies, tad ilgi nedomājot tiku pie pirmā sava pirktā auto. :drive:

Image

Neliela informāvija par pašu auto.

marka - Mercedes
modelis - 250
virsbūves tips - sedans
gads - 1983
durvju skaits - 4
krāsa - dzirkstošais šampānietis
metālika - jā
ātrumkārba - automātiskā (4 pakāpju )
dzinēja tips - benzīns
motora tilpums (L) - 2.5
Jauda (ZS) - 140
Nobraukums (km) - 162`965 (tāds ir un tur neko mainīt )
Komplektācija: Centrālā atslēga, signalizācija, elektriskā lūka, galvas atbalsti aizmugurē , lietie diski, miglas lukturi, stereo iekārta, stūres pastiprinātājs, ietonēti logi no rūpnīcas (zaļgani), optika HELLA.
Papildus informācija:Mašīna latvija kopš 15.08.1996 gada, pavisam ir bijuši 3 saimnieki, kas pirms manis vizinājušies ar šo brīnumaino auto! Pagaidām tas būtu viss... vairāk nekas nenāk prātā.

Auto bij nostāvejis vairākus gadus nekustināts un līdz ar to bij daudz visādu lietu, kas bij jāsataisa, lai varētu izziet TA un pārvietoties pa koplietošanas ceļiem. Tā kā TA ar šipotajām riepām nevarēja izziet, nācās mašīnai tikt pie citiem diskiem un riepām. :)

Image

Kādu laiku pabraukājot tika atrasti labāki diski AMG R16 8J un 9J. Ilgi nedomājot tika uzlikti uz auto. Un padarīti priekšējie lukturi tumšīgāki. :D Protams auto bij tik augsts, ka varēja mierīgi ar viņu braukt uz mežu pēc malkas. :D Un viena no retajām bildēm, kur redzams mans iepriekšējais kaujas auto kopā ar tagadējo.

Image
Image
Holo

Re: Holo MB 250

Post by Holo »

Vēl pēc kāda laika biju ticis pie BBS spoilera un sliekšņiem, kas auto skatu vajadzētu uzlabot. Bij tik tāds sīkums kā viņus nokrāsot un uzinstalēt uz auto. :D

Image

Tika vēl nokrāsota prieksējā reste, lai labāk saskanētu ar lampām.

Image

Nākošā pārvērtība bij tumšie pagriezieni. Kas uzlaboja visu kopējo skatu. :) Kā arī tika uzlikti garie hromētie bamperi, hromētā uzlika zem aizmugurējām lampām un hromētā reste gaisa rīšanai uz kapota.

Image
Image
Holo

Post by Holo »

Lai nejustos kā akvārijā, tika auto pie gankster 100% tonējuma uz visiem logiem izņemot priekšējo. :D

Image

Kā arī tika uzlikta gāzes iekārta, lai kaut bišķi ietaupītu uz degvielu. Jo karburātoram ir ļoti laba apetīte. :D Vēl tika auto pie manuālās kārbas, jo automāts bij sačakarēts un slēdzās neriktīgi.

Bet prieki nebij ilgi, jo sanāca paslīdēt un ieslīdēt. :(

Image

Pēc dažām stundām jau seju bišķi pielaboju.

Image

Pienāca brīdis, kad auto tika iestums garāža uz vairākiem gadiem, jo biju ticis pie cita braucamā.
Image
juriz
Been thanked: 2 times

Post by juriz »

nu pag, a tagad skati izgāji?
tēvs te braukāja, izpūtēju mainīja.
vai tā bukte jau tagad, vai toriez, pirms daudziem gadiem?
Holo

Post by Holo »

Pagāja dažas ziemas un tika secināts, ka auto ir jāsaved kopā, lai ir ar ko svētdienās uz baznīcu aizbraukt. :D Darba bij daudz, bet rokas darba nebijās.

Image

Pamīcītā priekša tika salabota, kā arī tika sametināts čuguna izplūdes kolektors, kas nejauki laida cauri izplūdes gāzes. Un te jau cerīgāks skats uz dzīvi.

Image

Vēl uz kādu laiku tika auto pie R18. Bet prieki nebij ilgi, līdz trāpiju zemūdens bedrē un disks tika saliekts.

Image
Image
Holo

Post by Holo »

juriz wrote:nu pag, a tagad skati izgāji?
tēvs te braukāja, izpūtēju mainīja.
vai tā bukte jau tagad, vai toriez, pirms daudziem gadiem?
Jā tagad ir TA.
Nē Tēvs nebraukāja, jo viņam ir savs MB w126 ar ko braukāt. ;) Ja nu vienīgi, kādreiz ļauju aizbraukt uz veikalu pēc piena. :D
Bukte šofera pusē, tika iegādāta ar auto kopā. ;)
Image
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Nezinu kapēc, bet šajā bildē man jaguāru atsit :aiwa:
Spoiler
Show
Image
Man jau šķiet, ka agrāk te bija topiks ar tavu mersi, bet pēc mega Fail ar forumu, tas pazuda :)
Visā visumā - patīk :yo:
ImageImage
Holo

Post by Holo »

Bij pienākusi tā diena, kad saņēmu īsākas atsperes, kas auto padarītu bišķi zemāku, bet rezultāts bij bišķi graujoš. :D Pakaļa nokrita uz zemes. :D Un vadāt vairāk kā 2 pasažierus varēja aizmirst. :D

Image

Image

Tad tika atrastas w126 īsās atsperes, kas ir daudz cietākas un biezākas un tika aizmugure tomēr bišķi piepacelta. Un tā izskatās auto šodien. ;)

Image
Image
Holo

Post by Holo »

Lambertino wrote:Nezinu kapēc, bet šajā bildē man jaguāru atsit :aiwa:
Spoiler
Show
Image
Man jau šķiet, ka agrāk te bija topiks ar tavu mersi, bet pēc mega Fail ar forumu, tas pazuda :)
Visā visumā - patīk :yo:
Jā bij man kādreiz topiks iesākts, bet ļaunie gari viņu aiznesa neceļos. :D Tad nu beidzot saņēmos un uzskicēju īsu ieskatu, mana auto pārvērtībās. :)
Image
Reinis

Post by Reinis »

Ir labs :) :beer:
Lambertino

Post by Lambertino »

Man labāk patika tie gaišākie pavarotņiki, kuri bija pirms kreša. Šitie liekas pārāk tumši :neka:
ImageImage
Holo

Post by Holo »

Lambertino wrote:Man labāk patika tie gaišākie pavarotņiki, kuri bija pirms kreša. Šitie liekas pārāk tumši :neka:
Ja runa bij par hella dark, kas pirms avārijas bij, tad jā tie labāki ir. Bet Tagad kad meklēju ebay.de nevarēja dabūt. Nācās izlidzēties ar to kas ir.
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

tad cita lieta ;)
Aizmuguri arī neesi pārcenties ar melnināšanu?
Prasītos svaigākas fotkas, šitajās metās gļuki acīs. Nezinu, fotošopētas vai kas, bet tādas dīvainas izskatās :neka:
Bet par mašīnu tāpat :cool:
ImageImage
Holo

Post by Holo »

:wtf: Varbūt kāds varētu apskaidrot, kas pie vainas, ka dzinējs negriež tā kā vajag? Vienu brīdi bij tā ka auto gāja ļoti labi gan ar benzīnu, gan ar gāzi, bet pagāja kāds laiciņš. Un visa jauda pazuda? Vai varētu pie vainas būt manas smadzenes karburātora kungs? Jo nekas cits prātā nenāk. :roll:
Image
Holo

Post by Holo »

Lambertino wrote:tad cita lieta ;)
Prasītos svaigākas fotkas, šitajās metās gļuki acīs. Nezinu, fotošopētas vai kas, bet tādas dīvainas izskatās :neka:
Uz pusīti tik esmu pacenties :D , bet ceru, ka tas tiks atrisināts, kad tikšu pie orģinālajām Hella dark, kas nemētājas uz katra stūra. ;) Principā auto izskatās kā bildēs zem tilta, tik dibens augstāk. ;)
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

moš iztīri to špricensistēmo + degvielas filtri.
Pamēri kas ar atgāzēm notiek, pēc tā varēs labi saprast kur gļuks.
Bet kā to saprast, ka neiet - vienkārši jaudas zudums vai ģorgājās k kas?
ImageImage
Holo

Post by Holo »

Lambertino wrote:moš iztīri to špricensistēmo + degvielas filtri.
Pamēri kas ar atgāzēm notiek, pēc tā varēs labi saprast kur gļuks.
Bet kā to saprast, ka neiet - vienkārši jaudas zudums vai ģorgājās k kas?
Jaudas trūkums, kad dot grīdā smagi uzņem ātrumu un negrib dzīvoties pa maksimāliem apgriezieniem. :neka: ātrāk būs dabūt dzinēju ar iešprici. :D
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

nu man jau toč liekas, ka degviela trūkst. Skaties vai normāli pienāk degviela līdz karbūzim, ja jā, tad skaties kas pa smilšu čupu karbūzī :D
Ir vēl variants, ka svečuvadi sit garām, bet tad viņš tev ģorgātos
ImageImage
Holo

Post by Holo »

Lambertino wrote:nu man jau toč liekas, ka degviela trūkst. Skaties vai normāli pienāk degviela līdz karbūzim, ja jā, tad skaties kas pa smilšu čupu karbūzī :D
Ir vēl variants, ka svečuvadi sit garām, bet tad viņš tev ģorgātos
Laikam būs jāuztaisa profilakse karburātoram. Un jānomaina svečvads no spoles, liekas ka mitruma sīta cauri. :D
Image
rrrainis

Post by rrrainis »

Lambertino wrote:tad cita lieta ;)
Šis ir tapēc, ka original size bildei ir ļoti liels.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Post Reply