http://opel-vectra1.5go.ru/html/3_0.htm meklē te!Artis12 wrote:Nepieciešama palīdzība !
Varbūt kādam mētājas uz PC vai ir kā savādāk pieejams manuālis par opel c20xe ( 2.0 16v ) motora f20 ātrumkārbām ?
Meklēju, bet nekādīgi nevaru atrast.

Moderator: gacciZm
http://opel-vectra1.5go.ru/html/3_0.htm meklē te!Artis12 wrote:Nepieciešama palīdzība !
Varbūt kādam mētājas uz PC vai ir kā savādāk pieejams manuālis par opel c20xe ( 2.0 16v ) motora f20 ātrumkārbām ?
pagaidām neko neatradu, bet paldies !Archijs wrote:http://opel-vectra1.5go.ru/html/3_0.htm meklē te!Artis12 wrote:Nepieciešama palīdzība !
Salonā pavelkot kapota atvēršanas "puļķi", kapots vispār neatlec vaļā?anders wrote:HELP!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
problēma: Nevaru dabut valja e36 motora parsegu
iesp.iemesls: nedaudz nepareizi pieskruveju atpakaļ motora parsega vaka atsperes ar āķi kurš nofixē motora pārsegu.
Kā lai dabūn vaļā ?? ko skrūvēt nost??? :neka:
izņem nāsis ārā, tad vajadzētu varēt, tikt pie mehanisma klātanders wrote:HELP!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
problēma: Nevaru dabut valja e36 motora parsegu
iesp.iemesls: nedaudz nepareizi pieskruveju atpakaļ motora parsega vaka atsperes ar āķi kurš nofixē motora pārsegu.
Kā lai dabūn vaļā ?? ko skrūvēt nost??? :neka:
tam kas notika ar riepām toč nav nekāda sakaraarrrvis wrote:Uzliku vasaraa litakus R15 (6.5J) ar riepaam 205/50 ka rezultaataa peec laicinja priekshaa gultni palika valjiigi un vel peec laicinja saaka stuures pastiprinataaja suuknis gaudot.![]()
Vai taa vareetu buut ka visu so vainu vareetu uz riepaam novelt, jo orginaali paredzeets ir 175/70/13![]()
![]()
Un vai piekarei "paliktu vieglaak" ja 205/50/15 vietaa uzliktu, piemeeram, 185/55(60)/15![]()
![]()
![]()
p.s sorry par garumziimeem, nav man tildes biroja
kāpēc gan nav?Alien wrote:tam kas notika ar riepām toč nav nekāda sakaraarrrvis wrote:Uzliku vasaraa litakus R15 (6.5J) ar riepaam 205/50 ka rezultaataa peec laicinja priekshaa gultni palika valjiigi un vel peec laicinja saaka stuures pastiprinataaja suuknis gaudot.![]()
Vai taa vareetu buut ka visu so vainu vareetu uz riepaam novelt, jo orginaali paredzeets ir 175/70/13![]()
![]()
Un vai piekarei "paliktu vieglaak" ja 205/50/15 vietaa uzliktu, piemeeram, 185/55(60)/15![]()
![]()
![]()
p.s sorry par garumziimeem, nav man tildes biroja
DimanC wrote:labvakar, bērnautā.
nebiju domājis, bet nu tas ir pienācis - jāprasa palīdzība![]()
kādam ir pieredze ar gaudojošiem aizmugures difiem/reduktoriem? spēcīga gaudošana, arī neliela tāda kā vibrācija. mašīna - '94 Impreza.
nav tur man nekāds LSD, vienkāršs diferenciālis.
vaļā jaucis vēl neesmu, eļļas līmenis ok. kādas ir parastās problēmas (bembjiem, fordiem, utml.? ) izregulējusies sazobe (tur baigās mm daļas svarīgas, ja pareizi saprotu)? gultnis tur kāds nobiris? priecāšos par jebkuru spamu (par tēmu) arī PM![]()
gribās zināt, uz ko būt gatavam, jo pēc 2 ned mašīnai jābūt braucamai. variants "aizdzen pie meistara" NEDER, jācīnās pašam|
lielaaka ceriiba kko atrastDimanC wrote:labvakar, bērnautā.
nebiju domājis, bet nu tas ir pienācis - jāprasa palīdzība![]()
kādam ir pieredze ar gaudojošiem aizmugures difiem/reduktoriem? spēcīga gaudošana, arī neliela tāda kā vibrācija. mašīna - '94 Impreza.
nav tur man nekāds LSD, vienkāršs diferenciālis.
vaļā jaucis vēl neesmu, eļļas līmenis ok. kādas ir parastās problēmas (bembjiem, fordiem, utml.? ) izregulējusies sazobe (tur baigās mm daļas svarīgas, ja pareizi saprotu)? gultnis tur kāds nobiris? priecāšos par jebkuru spamu (par tēmu) arī PM![]()
gribās zināt, uz ko būt gatavam, jo pēc 2 ned mašīnai jābūt braucamai. variants "aizdzen pie meistara" NEDER, jācīnās pašam|
HA - HA - HA.Focus wrote:variants aizdzen pie meistara neder, jo... pa to naudu var nopirkt velvienu imprezu?
paldies, jau esmu tur. laikam nemāku pareizi paprasīt. tur laikam cilvēkiem vairāk ar turbīnām, nevis ar prastu mehāniku, problēmas ir...DeeCee wrote:lielaaka ceriiba kko atrast
http://www.subarupower.lv/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
par to "nemaaku paprasiit" tu pareizi esi sapratis...DimanC wrote:paldies, jau esmu tur. laikam nemāku pareizi paprasīt. tur laikam cilvēkiem vairāk ar turbīnām, nevis ar prastu mehāniku, problēmas ir...
remontmanuaalii vajag buut ieraxtiic, cik/kaa jaavelk. jebkuraa gadiijumaa jaapievelk ar dinamometrisko acleegu.Martinss wrote:Nu kreisajā pusē tika pievilkts, cik vien līdz galam var - tur viss čotkaa, labajā pusē tā patās, tur gan nav čotka. A ja pēc grāmatas skatās, tad tur ir tipa cik apgriezieni jāveic vai ar to speciālo atslēgu, kas ir riepu servisos?