Izeju īsti neredzu, kā vien klašu dalījums pa riepām un tilpumiem. Nevar tā vnk noteikt, vai ir vai nav standarts. Ja gribat lētāk, tad taisiet vien sētas mačus draugiem, kur visi zina, kas kuram satūnēts.
domāju, ka baumanisWu-Ryder wrote:Visu diskusiju apnika pārlasīt, bet varu pateikt tikkai vienu. Ka ja grib tad var. Reāls piemērs mums bija aizpagājušo gad.
Man pazistami puikas brauca ar AUDI Q daudzcīņā un MKM, abās sacensībās kopvērtējumā turējas top 8, un visu laiku čīkstēja, ka redz tur subāri iet tā un tā EVo vispar kosmoss. Bet bija viens zils Audi typ 85 zilā krāsā (uzvārdu gan neatceros) kurš regulāri atmērija gan ēvelēm, gan subāriem gan Celikām - kas skaitijās kā etaloni. Un tā mašīna nebija ne tur mega pārbūvēta, ne kas īpaš - diezgan paguris ar rūsiņu un Ņišpām. Bet brauca pa priekšu![]()
Ar to es gribēju teikt, ka tā vienlīdzīguma meklēšana dažubrīd tāda blusu dzenāšana vien ir. Būs sacensības, būs arī braucēji kas tur gribēs braukt.
Nez varbūt mans piemērs nav īsti atbilstošs, bet ideju vajadzētu saprast.
Baumanis ir braucis rallijā kkad? Tas čalis kko bija pabraucisArchuks wrote:domāju, ka baumanisWu-Ryder wrote:Visu diskusiju apnika pārlasīt, bet varu pateikt tikkai vienu. Ka ja grib tad var. Reāls piemērs mums bija aizpagājušo gad.
Man pazistami puikas brauca ar AUDI Q daudzcīņā un MKM, abās sacensībās kopvērtējumā turējas top 8, un visu laiku čīkstēja, ka redz tur subāri iet tā un tā EVo vispar kosmoss. Bet bija viens zils Audi typ 85 zilā krāsā (uzvārdu gan neatceros) kurš regulāri atmērija gan ēvelēm, gan subāriem gan Celikām - kas skaitijās kā etaloni. Un tā mašīna nebija ne tur mega pārbūvēta, ne kas īpaš - diezgan paguris ar rūsiņu un Ņišpām. Bet brauca pa priekšu![]()
Ar to es gribēju teikt, ka tā vienlīdzīguma meklēšana dažubrīd tāda blusu dzenāšana vien ir. Būs sacensības, būs arī braucēji kas tur gribēs braukt.
Nez varbūt mans piemērs nav īsti atbilstošs, bet ideju vajadzētu saprast.![]()
es tak ākstos, rihy ģimene vnk brauc ar tādu auģikuWu-Ryder wrote:Baumanis ir braucis rallijā kkad? Tas čalis kko bija pabraucisArchuks wrote:domāju, ka baumanisWu-Ryder wrote:Visu diskusiju apnika pārlasīt, bet varu pateikt tikkai vienu. Ka ja grib tad var. Reāls piemērs mums bija aizpagājušo gad.
Nez varbūt mans piemērs nav īsti atbilstošs, bet ideju vajadzētu saprast.![]()
Rihy wrote:Ja gaiši zils, tad pieņemu, ka Nebara audi. Tagad viņš ar subaru RA brauc, arī pa priekšu (supersprints).
Archuk -![]()
Tas, ka ar tādu golfu ir GANDRĪZ nereāli nobraukt vienādos laikos, ja abi braucēji ir +- vienādi un otram ir kas nedaudz sportiskāksgt99 wrote:Tad es tiešām nesaprotu to domuLambertino wrote: Ja būtu iebraucis manā domā, tad saprastu ko gribēju teikt ar to golfu
Nodomāju, ka Tu saki, ka ar stock Golf nekādu kruto rezultātu vadošie VS braucēji nespētu parādīt. Ar vidējo apļa laiku 1:03 + 2sek starts novietas, šogad 333 trasē būtu garantēta otrā vieta Street ieskaitē.
Tamdēļ arī būs divas klases - street un progt99 wrote:Nu kad varēs ar e30 316i novinnēt LDS, tad es braukšu turLambertino wrote: Neparvelti nobalsoju par to, ka ja mainīs noteikumus, tad braukšu.
Nu vismaz no malas skatoties tas auto apmēram tā iet. Sīkāk es tiešām neko nezinuGT-four wrote:Rihy wrote:Ja gaiši zils, tad pieņemu, ka Nebara audi. Tagad viņš ar subaru RA brauc, arī pa priekšu (supersprints).
Archuk -![]()
kā tad RA
![]()
Nebars brauc ar konstruktoru, kurš sākotnēji bij 1.6 un tad kautkad tika iekrāmēts legacy turbo dzinējs un gan jau vēk kautkas kārba gan tagad STI ir.
Melnais wrote:moš klases jāsadala pa ZS klasēm. nu, attiecīgi, 250-350zs, 180-150zs, 100-150zs un zem 100zs? tas itkā būtu godīgi, bet tad jāizdomā, kā lai nomēra to jaudu uz vietas, jo var jau atvest izdruku, bet pēc mērījumu noņemšanas pāaregulēt, tb, šmaukties..tas itkā būtu ideāls sadalījums.
![]()
nebraucu, nepiedalos, bet nu ideja?
soulfreak wrote:Melnais wrote:moš klases jāsadala pa ZS klasēm. nu, attiecīgi, 250-350zs, 180-150zs, 100-150zs un zem 100zs? tas itkā būtu godīgi, bet tad jāizdomā, kā lai nomēra to jaudu uz vietas, jo var jau atvest izdruku, bet pēc mērījumu noņemšanas pāaregulēt, tb, šmaukties..tas itkā būtu ideāls sadalījums.
![]()
nebraucu, nepiedalos, bet nu ideja?yeah right