flyers BMW

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

nafnafs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: flyers BMW

Post by nafnafs »

Rihy Nu, protams, jā, bet man patīk, piemēram, braukt īpaši nepiedomājot, kur es ar savu sēdinājumu varētu bamperu noraut vai kur diskus nodauzīt, taapat ka liela dalja cilveku peerk džipus, lai normaali brauktu, neuztrauktos par apmaliteem u.tml :hvz:
Bet nu labi, tas tā, kas kuram tuvaaks.
P.s. sanaaca vienvakaru pie mola uz ~80 uzraut pa taisno apmaliitei virsuu tumsaa, par laimi bez jebkadaam sekām, nu vot cik laimigs buutu e36 ipašnieks ar r18? :D
flyers

Post by flyers »

Nu tas jau arī atkarīgs kur brauc, un kā brauc, un ņemot vērā kādi ir latvijas ceļi, ja brauc pa kādu svešāku likumotu ceļu, visādi var gadīties! Man ir bījis ka braucot diezgan asā līkumā viens ne pārāk gudrs cilvēks izdomāja dzīt pa iekšmalu, un priekšā kārtīgas bedres, un tas āksts blakus, un nau kur likties, kā caur bedrēm! :hvz:
Rihy

Post by Rihy »

Nafnaf, pats pareizi uzrakstīji - ja nemāki/negribi braukt ar lieliem diskiem, tas nenozīmē, ka to nevar neviens ;)
:offtopic:
flyers

Post by flyers »

Es jau nesaku ka nemāk vai negrib, vai ka man būtu kas pret lieliem diskiem, vienk domāju ka nau svarīgi ar kādiem diskiem brauc, jo gadīties jau var visādi!
psih-arno

Post by psih-arno »

Apsveicu ar auto, Laba izvēle :D :wink:

Ar R18 tiešām nav nekas mega traks. Pēc R17 nekādu atšķirību nejutu.
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Mazdai no R16 baloniem pārkapjot uz R18 zemprofilu, vienīgā atšķirība ko jutu bija tas, ka labāk jūtami sīkie nelīdzenumi (mazās bedrītes, asfalta salaiduma vietas utt), citādāk nekādu problēmu. Jāpiebilst, ka ikdienā braucu taupot piekari (vai nu lēnām, vai slalomā). Tā kā R17, kā jau Archuks teica, ir musthave uz e36. :yo: 16nieki der ar megalielu sēdinājumu un smuku plauktu. :)

Lai nav offtopic - auto smuks, sterils, motors arī pareizais. :yo: veiksmi uzlabošanā. ;)
Sodit slidgultnus uz spiediena
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

nafnafs wrote:Rihy Nu, protams, jā, bet man patīk, piemēram, braukt īpaši nepiedomājot, kur es ar savu sēdinājumu varētu bamperu noraut vai kur diskus nodauzīt, taapat ka liela dalja cilveku peerk džipus, lai normaali brauktu, neuztrauktos par apmaliteem u.tml :hvz:
Bet nu labi, tas tā, kas kuram tuvaaks.
P.s. sanaaca vienvakaru pie mola uz ~80 uzraut pa taisno apmaliitei virsuu tumsaa, par laimi bez jebkadaam sekām, nu vot cik laimigs buutu e36 ipašnieks ar r18? :D
Karoč man vis ir skaidrs - jo lielāks riepu profils, jo vairāk jāraustās no tāda šofera :aiwa:
ImageImage
GirtzB

Post by GirtzB »

lameriem un nedomājošajiem.

ne jau diska diametrs, bet gan riteņa kopējais diametrs, platums un iznesums nosaka, dursies vai nedrusies arkās. Ja liec e36 paredzētus diskus un nepārspīlē ar platumiem(8 collas priekšējie ar 245 riepu max un 9collas aizmugure ar 255 riepu, tad nekādas problēmas nedraud.) Protams riteņa kopējais diametrs jāsaglabā oem, tātad jo lielāks disks, jo zemāka profila riepa...
Piemēram R17 225/45 priekšai un 245/40 Aizmugurē būs kā rūpnica parakstījusi uz attiecīgi 7.5 un 8.5 collu diskiem ar iznesumu et41

tai pašā laikā R16 ir 225/50 et46 uz 7.0 collu diskiem
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
anders

Post by anders »

1kart: sveiks ar pareizas piedziņas izvēli
2kart: piekritu Girtam: kada shkjirba r16 vai 18? ja saglaba kopejo oem izmeru tad mainas mašīnas cietiba un viss parejais paliek ta pat.
3kart: Vasarai nemazak ka r17, pats sievas e36 uz vasaru stuteshu augšā r18... būs zaļā bise...
Image
Aigo

Post by Aigo »

Lietoju R18 un ieskaku citiem.
Image
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Viss ir atkariigs no disku kvalitaates, hondai pirmajaa dienaa jau tos plastaliina R17 diskus salociiju :D
Emkai R19 viss chotka 8)
harcho
BMW E36

Post by harcho »

Sveikts tad!

nu kaa jau tu redzi no vairums komentaariem, tad nekaada dizhi lielaa probleema nav ar tiem, teiksim, 17niekiem.. Pats arii lietoju, sanaak braukt gan pa asfaltu, gan arii pa granteni.. nu nav tur nekas traks, un kaa jau archuks teica 17 ir must have (vismaz) :aiwa:
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Foxijs

Post by Foxijs »

Archuks wrote:Smuks auto, bet nu 17'' jau nu priekš E36 ir must have :) Lai veicas ar iecerēto un labi ripo ;)
+1, kaa bez r17 :aiwa: un kkādi jaunāku modeļu m diski neķeras pat pie ļoti lopistiska sēdinājuma 8)
flyers

Post by flyers »

Nekas īpaš, bet tāpat, šodien bembukam iepirkta jauna eļa, eļas filtrs, degvielas filtrs, un xenon 6000k :yee:
Post Reply