aha, vēl no apakšas nobildētspiegs wrote:njaa dzejnieka bilde ir laba.. butu piedurigi ielikpiem martinsa sieru iekshaa

da tu jau savu attieksmi paradiji - pagajusa gada kalendaram vieniga atverat bilde bija tavs fordsRihy wrote:Hvz, man kalendārs šogad tāpat liekas garlaicīgs. Tāpēc arī es viņu nepērku. Man šogad bija drifts, kross un rallijs. Pēdējie divi šajā portālā neinteresē.

cik tad shim juzerim burnouta ir postu? uz cik pasakumiem vinjsh ir bijis? ritigs juzeris, tas ka uz mashinas ir burnout nakljauka nenozime, ka vinjsh ir burnout biedrs!Rihy wrote:Viens jūzeris startē gan, bet tas jau neinteresē (rssf)
Edit: īstenībā divi. VIenam no viņiem bija burnout uzlīme uz aparāta sāniem.

redzeju tavu tachku - looks nice!fleix wrote:Mans auto ir ieksh mpower kalendara, bet pats labakais, ka es to kalendaru neesu pat redzejis

tur kur e30 ir paveca bilde un e30 vairs nav, brieža fords, tieši ar šo bildi jau bija pagajušo gadu, Mikuz īsti neiesaistās šajā dzīvē, rihy bija pagajušo gadu un ar ļoti līdzīgu bildi, salsā fords jau ir, Psihā bembis jau ir, vienīgi tajā vēl ir golfs, mans e36, moš šī bilde arī ir labāka, tajā kas jau ir, man patīk, ka ir skatītājiAgniz wrote:mazliet parakņājos pa jūzeru galerijām - reku tīri normāli varianti. kāds vēl varētu pameklēt bilžas ar Android jettu, Jankac230 mersi (bija taču kautkāda auto klubu izstāde biķerniekos, kur mersis un Omuļa skorpis blakus stāvēja), Omuļa skorpi, Emsiņa krabi - būtu pavisam naiss
SpoilerShow

Poldis, bet tur liela loma fotografamfade wrote:redzeju tavu tachku - looks nice!fleix wrote:Mans auto ir ieksh mpower kalendara, bet pats labakais, ka es to kalendaru neesu pat redzejis