es arī tad varbūt, ka varu tiktWu-Ryder wrote:paklau, kadu vakaru mb varam sadomat satikties uz ta ezera/dika? Man jau ar nav nekko talu lidz turienei
SmallDeree Sierrmobilis 2.0i OHC
- SmallDeree
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SmallDeree Sierrmobilis 2.0i OHC
Es atļauju te spamot. Pa tēmu!Rihy wrote:Beidziet te spamot!

Bet jā to4 varētu!

- valdish
es arī tad piekrāšu savam benžu.SmallDeree86 wrote:Es atļauju te spamot. Pa tēmu!Rihy wrote:Beidziet te spamot!![]()
Bet jā to4 varētu!Iekrāšu bik naudu bendzun un tad jau sarunāsim. šodien arī bijām ar Essantial nu no 2h kādas 15-30min sanāca pabraukti!
Vairāk rakāmies nekā braucām!
Bik pa daudz skigs! Štukojam ka lai atīra viņu tur +/-
SmallDeree86 wrote:Es atļauju te spamot. Pa tēmu!Rihy wrote:Beidziet te spamot!![]()
Bet jā to4 varētu!Iekrāšu bik naudu bendzun un tad jau sarunāsim. šodien arī bijām ar Essantial nu no 2h kādas 15-30min sanāca pabraukti!
Vairāk rakāmies nekā braucām!
Bik pa daudz skigs! Štukojam ka lai atīra viņu tur +/-
Pasauc pāris evo/stieņus ar zāģiem, ātri vien viss būs liselli.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- SmallDeree
Tikko prikols bija!
Taisijos aizvesti draudzeni mājās, iekāpjot sierrā nevarēju pielaisti, aķjis vis pilns bet negriez!
ataisu parsegu motora, BAM tur viss balts!
Konstotēju kad starteris sasalis un nevar pagriesti!

tad jau šodien normāli piedzinām pilnu, vai arī tas pēdējais līkumsSmallDeree86 wrote:Tikko prikols bija!Taisijos aizvesti draudzeni mājās, iekāpjot sierrā nevarēju pielaisti, aķjis vis pilns bet negriez!
![]()

- SmallDeree
x3 kas, bet katrā ziņā sierra neiet!essential wrote:tad jau šodien normāli piedzinām pilnu, vai arī tas pēdējais līkumsSmallDeree86 wrote:Tikko prikols bija!Taisijos aizvesti draudzeni mājās, iekāpjot sierrā nevarēju pielaisti, aķjis vis pilns bet negriez!
![]()

- SmallDeree
Nu hujvinzin kas tur sasala, bet katrā ziņa neko negrieza tā miskaste man tur!Melnais wrote:ir tas interesanti!Reinis_m wrote:Kā var sasalt starteris?
Var pārāk sabiezēt eļļa un starteris nevarēt motoru pagriezt. Principā tā var arī starteri nodedzināt.
P.s 3x varat minēt kursh ļaundaris to izdarija!?

SmallDeree86 wrote:Nu hujvinzin kas tur sasala, bet katrā ziņa neko negrieza tā miskaste man tur!Melnais wrote:ir tas interesanti!Reinis_m wrote:Kā var sasalt starteris?
Var pārāk sabiezēt eļļa un starteris nevarēt motoru pagriezt. Principā tā var arī starteri nodedzināt.
P.s 3x varat minēt kursh ļaundaris to izdarija!?![]()
![]()
SpoilerShow
Tu jau pats arī normāli iesēdināji viņu, tākā nebiju vienīgais

- SmallDeree
Nu x3 kas tur sasala bet neiet nekas man!karlis wrote:un rodas vēl jautājumi, kā var sasalt starteris!?!![]()

- valdish
nevar būt, ka indukcijas spolē mitrums tivisSmallDeree86 wrote:Nu x3 kas tur sasala bet neiet nekas man!karlis wrote:un rodas vēl jautājumi, kā var sasalt starteris!?!![]()
- SmallDeree
Rit lidishu skatities! kad ievelk tad iet Sierra! bet kad darbina nava no startera nekada dziviba! Vel + varetu kads vards nokritis but!valdish wrote:nevar būt, ka indukcijas spolē mitrums tivisSmallDeree86 wrote:Nu x3 kas tur sasala bet neiet nekas man!karlis wrote:un rodas vēl jautājumi, kā var sasalt starteris!?!![]()

- SmallDeree
Šodien skatijāmies un laikam ievilcējs nobira! Un šodien tika vēl piebeigta sajūga trosīte! Tgd Winter Fun nolikti uz nenoteiktu laiku malā!Melnais wrote:noplēsi kādu vadu, vai izsita drošinātāju. mo\s oglītem psc. pacel augšā un paskaties!SmallDeree86 wrote:Rit lidishu skatities! kad ievelk tad iet Sierra! bet kad darbina nava no startera nekada dziviba! Vel + varetu kads vards nokritis but!valdish wrote:nevar būt, ka indukcijas spolē mitrums tivisSmallDeree86 wrote:Nu x3 kas tur sasala bet neiet nekas man!karlis wrote:un rodas vēl jautājumi, kā var sasalt starteris!?!![]()

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Pedaalji jaataisno un tad jaametina, savaadaak taas trosiites pie aktiivas braukaashanas birs ar 2-3 meeneshu intervaalu. Sajuugs paliks tik viegls, ka liksies ka brauc bez sajuuga, jo ja pedaalji ir skjiibi un taa trosiite striikjeejaas, tad parasti robos lagaa nevar traapiit un nedaudz pastaavot korkjos vairs nejuut kreiso kaaju.
- SmallDeree
Nesmu stavejis propkas vel! Bet man jau pietiek te pie veicha apstajoties u.t.t.t.!Martinss wrote:Pedaalji jaataisno un tad jaametina, savaadaak taas trosiites pie aktiivas braukaashanas birs ar 2-3 meeneshu intervaalu. Sajuugs paliks tik viegls, ka liksies ka brauc bez sajuuga, jo ja pedaalji ir skjiibi un taa trosiite striikjeejaas, tad parasti robos lagaa nevar traapiit un nedaudz pastaavot korkjos vairs nejuut kreiso kaaju.

- SmallDeree
Labāk nē Toms!

Vakār iepirkts priekšējais buferis, jauna sajūga trosīte un šodien iespējams dabūsu ievilcēju! Un Sierra atkal būs uz strīpas!

Vakār iepirkts priekšējais buferis, jauna sajūga trosīte un šodien iespējams dabūsu ievilcēju! Un Sierra atkal būs uz strīpas!