Šodien, lai nebūtu jāgarlaikojās pa mājām, iedvesmojoties no šī te sakārtoju durvju abšivkas. Viņas ir samērā muļķīgi uztaisītas un manam e36 abās pusēs visas tās daļas bija gandrīz pilnībā atlīmējušās. Tagad viss kā jauns. Sīkums, bet patīkami. Rekomendēju visiem e36 kupeju īpašniekiem.
Par tiem diskiem runājot.. Kāpēc esi ieciklējies uz tiem, kas vairumam bembju jau ir? nevēlies kaut ko neredzētu un jaunu priekš mūsu platuma grādiem? Piemēram bmw ar corvette diskiem!
šitāds variants vispēr būtu
Protams, neesmu interesējies par cenām, bet ja sanāk pa lēto, tad kāpēc ne?
Patīk man stock-look. Man nav vajadzības izcelties. Nianses pielabot, padarīt oriģinālākas - jā, ar lielāko prieku (piem melnas krāsas e36 rižie pagriezieni ar gabarītiem tajos ir pa manai gaumei, tāpat arī kā psih-arno forši sakombinēt melno un sarkano), bet BMW, kas atbilst manai gaumei, ir jāiztiek bez krasām pārvērtībam. Turklāt šie corvettes diski bez pienācīga sēdinājuma (tāda kā bildē) izskatītos pēc atejas imho. Bet savu zemāk nelaidīšu.
Btw to bilžu dēļ (bildes gaitā) par kurām te visi priecājās prasīja lielus upurus, pārbraucu savam pelnutraukam pāri kad puikakriss ar vaļējām durvīm man pa salonu ālējās...
Nu, man atkal nekad nav patikuši BBS uz bmw... Tāpat jau nepatīk tie, kas parasti uz mpakotajiem stāv.. Un nav jau nemaz zaļus jākrāso.
nu jā, bet jums jau daudziem ir tā, ka tas, kas nav visiem cieņā, tas ir sūds.
Melnais wrote:Nu, man atkal nekad nav patikuši BBS uz bmw... Tāpat jau nepatīk tie, kas parasti uz mpakotajiem stāv.. Un nav jau nemaz zaļus jākrāso.
Kāpēc uzreiz sūds, bet nu labi, kā Kultūras ministrija saka tā būs.
Melnais wrote:Nu, man atkal nekad nav patikuši BBS uz bmw... Tāpat jau nepatīk tie, kas parasti uz mpakotajiem stāv.. Un nav jau nemaz zaļus jākrāso.
a vai tad tā nav?
pie uzvalka arī tak nevilksi sandales, jo redz, visi staigā kurpēs!
chillax, gaumes lieta