Melnais wrote:kā ar jauniem kronšteiniem plāno TA iziet? jeb iesi uz csdd, lai apstiprina pārbūves projektu?
Domā tik traki būs!?
skaidra lieta! androidam iekš e30 bija vispār kronšteini, par kuriem nevarēja pateikt, ka nav oriģināli, pirmo gadu izlaida, un vairāk arī nelaida..
kāds šim tilpums? 2.0? šim esītim tāds vispār ir nācis?
Melnais wrote:kā ar jauniem kronšteiniem plāno TA iziet? jeb iesi uz csdd, lai apstiprina pārbūves projektu?
Domā tik traki būs!?
skaidra lieta! androidam iekš e30 bija vispār kronšteini, par kuriem nevarēja pateikt, ka nav oriģināli, pirmo gadu izlaida, un vairāk arī nelaida..
kāds šim tilpums? 2.0? šim esītim tāds vispār ir nācis?
Hmmm. Es domāju, tas dzeks, kas man taisa uzstaisīs ari tā kad neredzēs! Hmmmmm 2.0 ja! Hmm jaunakiem nāca, šiem nē!
Rihy wrote:Nu skaties, šogad, pagājušo gad viņi pamana visu Pirms tam es ar 2 gadus ar savām bremzēm gāju cauri un viss bija ok, a te pēkšņi neder
Ai da latvieši ir latvieši Man Enduro mocim paprasīja sertifikātu pa plastmasa bāku, jo tam losim likās, kad esmu pats mājās uzcepis šo. Tajā brīdi nebija ko pateikti tam losim,(nošokēja pa tik debīlu jautājumu) a šis uzlika liegumu visam mocim!
hi again mate this is easy to do all you need is mk6 rs2000 rear engine mount as they are different to the zetec one and engine loom ecu and fuel pump just read there has been a few of these done and thay al said its very easy to do mate ??hope that helps you
pasties kārtīgāk es pirmajās 10 minūtēs atrada komentārus par tieši tavām problēmām ar stiprinājumiem, kapota vāku utt..
Tas neko nenorāda
Skaties vai radiātora augšējā un apakšējā trubas ir vienādi karstas. Sākumā, līdz grādiem 80-90 karsta būs tik viena, bet kad atvērsies termostats, abām jāpaliek karstām
Vakār tikts pie Esīts kur bija pie kompjūteriskajiem. Kur pie raustīšanās bija vaigngs bendzīn sūknis. Nomainīts tika tas, un bik gaisa piegriesta, kur tika cauri. Tgd iet vēl labāk kā gāja. Tagad vajaga tikai diskus ar atsperēm vajaga.