PĀRDOD Mazda 323f BG 1.6 DOHC (B6)

šeit varam mēģināt pirkt un pārdot savas personīgas lietas nekomerciālos nolūkos. Firmām publicēties aizliegts.

Moderators: Focus, Pauliic

Post Reply
Gr1nch
Has thanked: 0
Been thanked: 0

PĀRDOD Mazda 323f BG 1.6 DOHC (B6)

Post by Gr1nch »

Mašīnai TA līdz 2011. 06, pilnīgi jaunas M+S riepas, aizmugurē jauni BOGE gāze amortizatori, amortizatoru putekļu aizsargi, arī BOGE, + jaunas atsperes (detaļām ir pavadzīmes, kad tika iepirktas un saņemtas), šogad tika sametināti sliekšņi, pagājušajā gadā tika mainītas arī priekšējās atsperes. Auto ir apgādāts ar 1.6 DOCH dzinēju, dzinēja kods B6, visi logi ir el. + el. lūka. Patēriņš pilsētā 8-10 litri šoseja 6-7 litri. Katru ziemu auto netika ekspluātēts, tāpēc ir diezgan labi saglabājies.
Auto bagažnieks ir ietilpīgs, dēļ hetčbeka virsbūves tipa. :cool:

Auto Cena: 770 LVL
nr: 26821110
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ammxf.html
Attachments
CIMG1253.JPG
CIMG1251.JPG
Kirsis.jpg
Kirsis.jpg (90.44 KiB) Viewed 4108 times
Last edited by Gr1nch on 06 Aug 2010, 20:14, edited 1 time in total.
Zazaaks

Re: PĀRDOD Mazda 323f BG 1.6 DOHC (B6)

Post by Zazaaks »

Cerams, ka tu saproti, ka uz to octu līdz novembrim ir '"dziļi uzkāsēt", ja vien tu nepārdod bez pārrakstīšanas.
Rallijs beidzies - punktu nav...
Gr1nch

Post by Gr1nch »

Tā ir domāta, ka extra ja cilvēks pērk, es varu viņu uzreiz neparrakstīt, lai sanāk izbraukt līdz novembrim, un pēc tam parrakstīt :roll:

Protams, būs jāskatas, kas pērk :naac:
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

es taa uzreiz nevaru iedomaaties daudz stulbaaku lietu, kaa paardot auto bez paarraxtiishanas. pie mums visus sodus uz auto maxaa *iipashnieks*, nevis lietotaajs. fotoradari, sinepju plaaxteri, aizmukshana no benziintankiem - lieto savu izteeli...
un ticeet, ka naakamais auto lietotaajs neko no taa neizpildiis - nu tad tieshaam tu esi visu to pelniijis :shura:
Gr1nch

Post by Gr1nch »

ParaTr00per wrote:es taa uzreiz nevaru iedomaaties daudz stulbaaku lietu, kaa paardot auto bez paarraxtiishanas. pie mums visus sodus uz auto maxaa *iipashnieks*, nevis lietotaajs. fotoradari, sinepju plaaxteri, aizmukshana no benziintankiem - lieto savu izteeli...
un ticeet, ka naakamais auto lietotaajs neko no taa neizpildiis - nu tad tieshaam tu esi visu to pelniijis :shura:
Ar auto pārdošanu saskaros pirmo reizi, tāpēc nezināju, paldies kungi, ka pateicāt :cool: :)

Topiku jau izlaboju.
Zazaaks

Post by Zazaaks »

ParaTr00per wrote:es taa uzreiz nevaru iedomaaties daudz stulbaaku lietu, kaa paardot auto bez paarraxtiishanas.
Trekns + Savu ex-audi nopirku bez pārrakstīšanas. tā arī pārdevu tālāk. rezultāts: audi stāv "dārgā stāvvietā" ar obligāto maksājumu 500 Ls apmērā, kādam čalītim ir pofg uz to sodu, un kāda sieviete ir ļoti nelaimīga... :naac:
Rallijs beidzies - punktu nav...
MunKy

Post by MunKy »

ir jau tadas lietas ari ka visadi uzpirceji un auto lombardi kuros varetu iet vel jaukak bet nu!
nez man jau liekas ka ziepes var sataisit ta ka nemaz no tam ara vairs tikt nevar!
Post Reply