Vecais, ta iet, ta neiet. 50ito staipīšu līdzi, kā rezerves aparātu un kaušu 40ito kamēr izbaigsies pavisam. Tad domās remontēt, vai nododt muzejam
Vienk. par 40ā gļuku onkuļi Canon centrā rausta plecus un vienīgais ko piedāvā ir izjaukt kameru pirmreizinātājos un testēt katru mezglu atsevišķi, kas protams maksā
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Rihy wrote:Njā, hujova, jo tak "tikko" mainīji slēdzi A kā izpaužas tas "iet/neiet"?
Tiko - slēdzim nepilni 45k
Tad kad neiet, tad - nospiežam slēdzi, atskan pirmais "klik" un kamera izslēdzas. Atpakaļ ieslēgt nevar. Izņemam baterijas, ieliekam atpakaļ, atskan otrais klik. Spiežam slēdzi, viss atkal no gala. Noņemot objektīvu - pofig, maucam brastā un viss darbojas. Tas, ka vaina stiklā neticu, jo atkārtojas ar visiem četriem objektīviem.
Ķip k-kā tā.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Pauliic wrote:Juzik, tev ir tā sigma 10-20 hsm vēl? slikta / laba? price/performance?
sveikts ar kameru, cerams, ka runas par rozā awb nav nekas vairāk par fotobloga spamu
Cenas/kvalitātes ziņā nekā labāka par šo, vismaz Canonam, neatradīsi. Turklāt ziemā viņai iznāca atjaunināts modelis ar patstāvīgu F3,5
Tikai atceries, ka viņa ir tikai un vienīgi prekš kropotās matricas. Mārcim k-kur ir bilde ar manu sigmu uz piecīša
HVZ, cik pagājušajā nedēļas nogalē pabildēju ar Dzejnieka 50d un cik šodien paspaidiju, likās viss OK. Šķiet, ka AWB strādā labāk, kā 40d.
Eku bilde pa taisno no kameras (ja neskaita resaizu)
Juzix wrote:Ir vajadzīgs cilvēks, dzīvojošs TUKUMĀ, ar sajēgu no bildēšanas un kādu 70-200mm objektīvu. Ir iespēja nedaudz piepelnīties ~6 mēnešu garumā!!!
Harcho bračka ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Juzix wrote:Ir vajadzīgs cilvēks, dzīvojošs TUKUMĀ, ar sajēgu no bildēšanas un kādu 70-200mm objektīvu. Ir iespēja nedaudz piepelnīties ~6 mēnešu garumā!!!
uzPM'o man
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043