Izskataas labs mersis

Viņam nav rūsas, ImI (c) AndisImI wrote:parasti ka shitaa saliela lietas, kkas nelaags ar vinjaam notiek .. tapec, marci, tu jau zini manu viedokli ..
*Sicram wrote:Viņam nav rūsas, ImI (c) AndisImI wrote:parasti ka shitaa saliela lietas, kkas nelaags ar vinjaam notiek .. tapec, marci, tu jau zini manu viedokli ..
Šodien uz ātro nomazgāju, bet šā vai tā sūr tur palikaAndis wrote:*Sicram wrote:Viņam nav rūsas, ImI (c) AndisImI wrote:parasti ka shitaa saliela lietas, kkas nelaags ar vinjaam notiek .. tapec, marci, tu jau zini manu viedokli ..
1-0![]()
Man tā krāsa patīk, labi var redzēt eļļainu roku nospiedumus.
Labais ir tikai elektriski regulējams, kreizsjam jābūt rokturītim ar kuru regulēt.divi nestrādājoši spoguļi
Jā, jābūt tā kā tu saki, bet tā nav. Spoguļi neregulējas no salonakakulaacis wrote:Ko nozīmē?
Labais ir tikai elektriski regulējams, kreizsjam jābūt rokturītim ar kuru regulēt.divi nestrādājoši spoguļi
Kam tu netici ?omulis wrote:neticu
Mārci, Tu noteikti melo.
Lūk tāNemeklē problēmas kur tās nav. ja tev dūmi nav kkādā citā krāsā, kvēlsveču lampiņa nedeg arī pēc motora iedarbināšanas, tad vnk netraucē tam motoram dzīvot, viņi iet mūžību un vēl mazliet, tur viss ir mehānisks ..
Tad jau viss ir baigi nice*Sicram wrote:Tā, tikko atgriezos mājās no sava pirmā dīzeļcentra apmeklējuma.
Mērķis bija sekojošs, doties uz turieni, lai vīri paskatās motoru.
Servisa pieņēmējs jau uz mani paskatijās šķībi, ka pateicu, ka man 89. gada mersis ar 2.0d.Lūk tāNemeklē problēmas kur tās nav. ja tev dūmi nav kkādā citā krāsā, kvēlsveču lampiņa nedeg arī pēc motora iedarbināšanas, tad vnk netraucē tam motoram dzīvot, viņi iet mūžību un vēl mazliet, tur viss ir mehānisks ..