Pārdod Impreza STi 450nm

šeit varam mēģināt pirkt un pārdot savas personīgas lietas nekomerciālos nolūkos. Firmām publicēties aizliegts.

Moderators: Focus, Pauliic

Locked
Voicis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pārdod Impreza STi 450nm

Post by Voicis »

Pārdodu savu Impreza STi. ~310zs, 450nm (~2500 rpm horizontāle), ir izdrukas, el.logi, spoguļi, klimatkontrole, ICspray, duralumīnija aizsargpanna, mazās bremzes ar prodrive bremžu diskiem, 3" izplūde visā garumā ar piltuvi un šķērsienu, 17" diski ar vasarenēm, nobraukums 101k km, ļoti labā tehniskā stāvoklī Ls 7000 vai mainu pret GT imprezu. ir atvieglināts, bet kad pirks, tad salikšu visu atpakaļ, ja vajadzēs :) .
Attachments
photo_1569_20100621.JPG
GirtzB

Re: Pārdod Impreza STi 450nm

Post by GirtzB »

ko apskate saka par mazajām bremzēm?
t.i. vai OEM lielās komplektā?
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Voicis

Post by Voicis »

GirtzB wrote:ko apskate saka par mazajām bremzēm?
t.i. vai OEM lielās komplektā?
apskatē jau otro gadu viss ir kārtībā, jo nav nekas pašrocīgi pārbūvēts viss der 1:1.

OEM lielās pārdotas.
GirtzB

Post by GirtzB »

tas nekas, ka viss ar oe detaļām pārbūvēts, pat pārbūves fakts jau ir pamats nedot uzlīmi un ielikt trijnieku...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Voicis

Post by Voicis »

GirtzB wrote:tas nekas, ka viss ar oe detaļām pārbūvēts, pat pārbūves fakts jau ir pamats nedot uzlīmi un ielikt trijnieku...
ai labi, nesaprotu kas Tev šajā sakarā sāp, bet skate vienmēr ir izieta, neskatoties uz mazajām bremzēm.
GirtzB

Post by GirtzB »

nekas nesāp, vienkārši pajautāju vai visu laiku liec uz apskati lielās, vai arī ir noveicies līdz šim un zēni nepiefiksē ka tomēr STI
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Voicis wrote:
GirtzB wrote:tas nekas, ka viss ar oe detaļām pārbūvēts, pat pārbūves fakts jau ir pamats nedot uzlīmi un ielikt trijnieku...
ai labi, nesaprotu kas Tev šajā sakarā sāp, bet skate vienmēr ir izieta, neskatoties uz mazajām bremzēm.
domaaju, ka nekas nesaap, vienk vakar mees ar GirtzB kaa reizi paarrunaajaam MK noteikumus Nr. 725 :lol:
Transportlīdzekļu pārbūves noteikumi wrote: III. Aizliegtie pārbūves veidi
9. Vieglajam automobilim (izņemot sporta automobiļus) aizliegts:
9.7. veikt izmaiņas bremžu iekārtā (izņemot tās pašas markas cita modeļa bremžu vakuuma
pastiprinātāja uzstādīšanu kopā ar galveno bremžu cilindru, ja pēc šādas pārbūves tiek nodrošināta bremžu
iekārtas atbilstoša darbība);
peec noteikumiem bremzhu supportu + disku mainja ir aizliegti. kaa uz to skataas viens vai otrs csdd darbonis, tas ir cic jautaajums.
Voicis

Post by Voicis »

bij vienreiz gadījums, kad jau drukāja arā uzlīmi, tad pateicu, ka vienu lietu gan nepamanijāt. uzreiz prasa, ko? es saku ilīmē uzlīmi, tad pateikšu :). man saka ka uzlīme būs tāpat. nu ok, es saku ka STi ar tādām bremzēm nenāk. man atbildēja, ka viss esot kārtībā, jo nav nekas uz savu galvu izveidots, tikai pārlikts..
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Voicis wrote:bij vienreiz gadījums, kad jau drukāja arā uzlīmi, tad pateicu, ka vienu lietu gan nepamanijāt. uzreiz prasa, ko? es saku ilīmē uzlīmi, tad pateikšu :). man saka ka uzlīme būs tāpat. nu ok, es saku ka STi ar tādām bremzēm nenāk. man atbildēja, ka viss esot kārtībā, jo nav nekas uz savu galvu izveidots, tikai pārlikts..
nau jau taa, ka paarbuuve ir tikai no rokas uztaisiits, arii aizstaats ar razhotaaja neparedzeetu detalju ir paarbuuve. betnu tas labi, ka vinji neko nesaprata, tagad otmazka buus ja naakoshreiz piekasiisies. :)
Locked