Jaa, tavējo ari esmu pamanījis ielāsCh. wrote:Redzēts ChewitS kkad pa dienu pie Stockmana! Auto dzīvē ļoooti smuks!

Moderator: Juzix
bembis saka paldies par komplimentuAndis wrote:emsinjsh wrote:kurā vietā?? kur pats slēpies?Andis wrote:emsinjsh ap 18:00 mocījās uzsākt pie ķīpsalas. :zīmulis:
bet īstenībā nāve brauk ar aizmugurē stāvošajām ziemas riepām...
Stāvēju pieturā pirms pagrieziena uz Ķīpsalu, gaidīju personīgo taksi.![]()
Bembis pamanāms.
jā, kaut kur pretī brauci??Juzix wrote:Emsiņš ap 7:30 uz Salinieka
Griezos virsū no Vaiņodes ielasemsinjsh wrote:jā, kaut kur pretī brauci??Juzix wrote:Emsiņš ap 7:30 uz Salinieka
Gribeējās jau vairāk tevi sabiedēt :aiwars:*Sicram wrote:Ar labmertu samājāmies kā veci opji kuriem nav nekur vietas !
Svešiem rokas nost no manas sievieteskaarleens wrote:Maniits Lambertino Drift auto Ripojot lejaa no Krish Evakuatrorapad bija doma iebrist iekshaa un apchamdiit
![]()
Lambertino wrote:Svešiem rokas nost no manas sievieteskaarleens wrote:Maniits Lambertino Drift auto Ripojot lejaa no Krish Evakuatrorapad bija doma iebrist iekshaa un apchamdiit
![]()
A kam tad ir jābūt?kaarleens wrote:Lambertino wrote:Svešiem rokas nost no manas sievieteskaarleens wrote:Maniits Lambertino Drift auto Ripojot lejaa no Krish Evakuatrorapad bija doma iebrist iekshaa un apchamdiit
![]()
Vismaz Mans teevs pieskaaraas ..
prasiju vinjam iespaidu par par tavu auto kas un kaa
Adbildeeja vinjsh man shaadi "kas tad tur ir blekjis ar plasmasiem"
bij daudzi :audistyle:vdx-treme wrote:šodien @ sp/sp satikti theGirl (paldies par nogādāšanu turp/atpakaļ), alien, lemon, archuks, rihy+ ģimene, harcho/zemene, izbanotais :audistyle: + basketbolists-apsmējējs
cerams, nevienu nepiemirsu.
austrumu audivdx-treme wrote:šodien @ sp/sp satikti theGirl (paldies par nogādāšanu turp/atpakaļ), alien, lemon, archuks, rihy+ ģimene, harcho/zemene, izbanotais :audistyle: + basketbolists-apsmējējs
cerams, nevienu nepiemirsu.