čau, Ch. !Ch. wrote:chau al13n!
Nebija besis vilkties aiz manis pāri sliedēm?
btw, brauc pa to ceļu, kur es braucu - labāks segums
Moderator: Juzix
Pa ļoti ļoti ilgiem laikiem beztēmā citēts posts. Vakar satikts Briedis ar kundzi.Briedis wrote:Pa ļoti sen seniem laikiem satikts Spoks @ Depo.

SpokS wrote:Pa ļoti ļoti ilgiem laikiem beztēmā citēts posts. Vakar satikts Briedis ar kundzi.Briedis wrote:Pa ļoti sen seniem laikiem satikts Spoks @ Depo.
(mans ID nav kasīts nost, bet nodrupis no ātruma kuru spēj sasniegt mana šujmašīn)

zinu zinu, draudzene tajā rajonā dzīvo, katru dienu sanāk tur braukāt. Tagad braucu taisni, jo vajadzēja nobraukt gar cietumu.al13n wrote:čau, Ch. !Ch. wrote:chau al13n!
Nebija besis vilkties aiz manis pāri sliedēm?
btw, brauc pa to ceļu, kur es braucu - labāks segums
bij bij tada lietaHolo wrote:Liekas ka redzēts MunKy BMW uz Mazās Nometņu ielas, Āgekskalnā.
Bija arī tāda lieta šodien pie Lienes ielas un bik vēlāk uz Valmieras ielasMunKy wrote:bij bij tada lietaHolo wrote:Liekas ka redzēts MunKy BMW uz Mazās Nometņu ielas, Āgekskalnā.
Aaa jaa vakar Tu satikts un emsinjsh arMunKy wrote:bij bij tada lietaHolo wrote:Liekas ka redzēts MunKy BMW uz Mazās Nometņu ielas, Āgekskalnā.
nop nop, noteikti ka ne es!Juzix wrote:Šķiet, ka Fade vakar vakarā uz Brīvībenes
ID jau nav pusgadu!Melnais wrote:Ap 18:00 redzēta fade pie Ausekļa ielas, ar savu RT-42, bet bez id.