Ch.: 328i e36
Re: Ch: 328i e36
al13n - jāāa, cita d!ršana, kad bikses novelk
Kā varētu dabūt priekšējos rižos pagriezienus par kapeiku tumšākus kā standartā? Viņus var kkā lakot/krāsot jeb ebayā tādi ir pieejami? Lai nav pretīgi tumši brūni, kā parastiem LV šķūneriem, bet tikai mazliet tumšaki..
lai vieglāk saprast, interesē tā kā šim sākot no 4. video minūtes
jeb tas kkāds video efekts, dēļ kura viņi izskatās tumšāki kā dzīvē? 

Kā varētu dabūt priekšējos rižos pagriezienus par kapeiku tumšākus kā standartā? Viņus var kkā lakot/krāsot jeb ebayā tādi ir pieejami? Lai nav pretīgi tumši brūni, kā parastiem LV šķūneriem, bet tikai mazliet tumšaki..
lai vieglāk saprast, interesē tā kā šim sākot no 4. video minūtes

Sodit slidgultnus uz spiediena
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
emm es jau protams nezinu kā izskatās pagrieziens no iekšpuses, bet varbūt tur ir kāda lieka daļa, kura īsti neko neastaro ? 
nuu tipa hello-nakts, kā Hercam taisijāt.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
nav reāli viņu dabūt vaļā un tur nav reflektors, vienkārši plastmasa.. šis variants atkrīt..*Sicram wrote:emm es jau protams nezinu kā izskatās pagrieziens no iekšpuses, bet varbūt tur ir kāda lieka daļa, kura īsti neko neastaro ?
Esmu manījis auto krāsu bodēs ir tie flakoni, ar to laku!
bija vairāki veidi, caurspīdīgs, sarkans, oranžš, melns maksāja ~3-4ls
Kāds efekts nepateikšu, bet lietojot caurspīdīgo, likās kā ar parastu laku nopūsts, bet nu vismaz spīdēja[kādu laiku
]
bija vairāki veidi, caurspīdīgs, sarkans, oranžš, melns maksāja ~3-4ls
Kāds efekts nepateikšu, bet lietojot caurspīdīgo, likās kā ar parastu laku nopūsts, bet nu vismaz spīdēja[kādu laiku
Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
Ch. wrote:nav reāli viņu dabūt vaļā un tur nav reflektors, vienkārši plastmasa.. šis variants atkrīt..*Sicram wrote:emm es jau protams nezinu kā izskatās pagrieziens no iekšpuses, bet varbūt tur ir kāda lieka daļa, kura īsti neko neastaro ?
Ar sildīšanu, pēc tam paņem to plastmasu nopūt tumšā tonī, kas tur ir iekšā un vuala. Vismaz tas ir mans variants.
GP-1714
nu ir jau tā darīts iepriekš ar migliniekiem un preikšējām lampām citam auto, bet tā pagriezienrādītāja uzbūve ir tāda, ka tur neko vaļa nevar dabūt, tā pagrieziena uzbūve ir tāda viengabalaina,tur viss šķiet sakausēts kopā. Toreiz, kad manās rokās bija rižīe pagriezieni priekš ex-e36 tur apskatīju viņus un secināju, ko no iekšpuses īsti neko nevar iesākt.. Bet nu mosh pavirši skatījos..Andis wrote:Ch. wrote:nav reāli viņu dabūt vaļā un tur nav reflektors, vienkārši plastmasa.. šis variants atkrīt..*Sicram wrote:emm es jau protams nezinu kā izskatās pagrieziens no iekšpuses, bet varbūt tur ir kāda lieka daļa, kura īsti neko neastaro ?
Ar sildīšanu, pēc tam paņem to plastmasu nopūt tumšā tonī, kas tur ir iekšā un vuala. Vismaz tas ir mans variants.
Lai vai kā, izskatās ka tam e36 ieksh video pats pagrieziena stikls ir tumšāks, nevis iekšpuse..
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Aizdomājos par šo pašu - makes senseMartinss wrote:Logu tonēšanas plēve? Uz kkādiem minimāliem %
Rūpējoties par savu un citu drošību nakts laikā, kā arī par vizuālo izskatu, iegādāti brand new priekšējie lukturi!
Vecajiem lukturiem nav lēcas, kā arī tie ir nodzeltējuši un nespodri. Pa brīvdienām samainīšu un tad jau arī būs pa kādai bildei uz auto.

Šādi bija pirms tam:

Šādi bija pirms tam:

- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
Jaunajiem ražotājs un cena?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
Butu uzjautājis man, man 1 mētājās praktiski nelietota DEPO, cenu sarunātu.. 
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ar Depo priekšējo optiku ir bijusi tikai slikta pieredze. Lukturi der līdz pirmajai TA, jo tur izšvilpj par stara neesamībuCh. wrote:depo, 50ls.mbertulis wrote:Jaunajiem ražotājs un cena?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Tad jau manīs, no citiem atkal dzirdētas labas atsauksmes.
Ceļu jau nu tiešām gaismos kudi labāk kā esošie lukturi.
+Tāpat nedomāju, ka ar to auto braukšu ilgi, jo agri vai vēlu sagribēsies ko citu.
Ceļu jau nu tiešām gaismos kudi labāk kā esošie lukturi.
+Tāpat nedomāju, ka ar to auto braukšu ilgi, jo agri vai vēlu sagribēsies ko citu.
Jau kādu laiciņu man te ir viena fāra un miglinieks Opelim Depo, jo sanāca mazs negadījums kurā nebiju vainīgs un apdrošināšanas serviss samainija visu maināmo uz Depo, nesen izgāju skati bez jebkādām problēmām.Juzix wrote:Ar Depo priekšējo optiku ir bijusi tikai slikta pieredze. Lukturi der līdz pirmajai TA, jo tur izšvilpj par stara neesamībuCh. wrote:depo, 50ls.mbertulis wrote:Jaunajiem ražotājs un cena?
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8