MāRiS Ford Scorpio

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

howitzer
M30
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: MāRiS_27 Ford Scorpio

Post by howitzer »

PuikaKriss wrote:
Arc wrote: Visi kas pie visiem vecajiem skorpjiem, sierām, būmeriem, opeļiem raksta Woow, super u.t.t īsti, laikam, nezin kāds izskatās super autiņš. Ja teiksi, ka es pats nevaru atļauties tādu super auto - jā, piekritīšu. Bet, ja es kādreiz nopirktu vecu skorpi, pusizjukušu bembi vai sarūsējušu opeli(principā jekuras markas vecs, nolaists auto), tad noteikti nezīmētos ar to, bet klusībā nobrauktu to brīdi, līdz varētu iegādāties ko jaunāku/ērtāku/labāku.
principā +1
Un tāda opcija, kā "man vienkārši patīk šis auto!" vairs neeksistē?
Visi E30 un citu vecu autiņu vīlētāji, tavuprāt, pērk tos tāpēc, ka nevar atļauties ko labāku?
Kāpēc jaunāks = labāks? Galvenais, ka īpašniekam pašam patīk.
Un kur jēga pirkt kaut kādu jaunu, glaunu autiņu un pēc tam brēkt forumā, lai kāds aizlienē uz skati riepas un liet benzīntankā degvielu par 2.80ls, lai tikai kaut kā aizknapinātos līdz mājām? Tipa tas ir stilīgi? Svarīgi, ko par Tevi domā? Nu jā, tipiskā letiņa domāšana: "Nopirkšu X5, lai čomi redz, cik es kruts, bet tas jau nekas, ka man ir 30 gadi, dzīvoju pie savas vecmammas vienistabas dzīvoklī, nevaru samaksāt kredītu par jauno teļļuku un mājai jumts tek. Galvenais, ka ir X5."
Mans uzskats - auto vecumam nav ABSOLŪTI NEKĀDAS nozīmes.
Visa sāls ir auto stāvoklī. Ņem tādu autiņu, kuru vari atļauties uzturēt labā kārtībā un atļauties to lietot.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Pauliic
Moderators
Been thanked: 0

Post by Pauliic »

howitzer wrote: Visi E30 un citu vecu autiņu vīlētāji, tavuprāt, pērk tos tāpēc, ka nevar atļauties ko labāku?
99% jā

:offtopic: :offtopic: :offtopic:
PuikaKriss

Post by PuikaKriss »

Pauliic wrote:
howitzer wrote: Visi E30 un citu vecu autiņu vīlētāji, tavuprāt, pērk tos tāpēc, ka nevar atļauties ko labāku?
99% jā

un te neizskatās, ka būs projekts, tāpat kā visos citos gadījumos, kad šeit parādās skorpji utt, kas šeit pēdējā laikā notiek arvien biežāk (ar izņēmumiem)
rixis

Post by rixis »

evv..cilvēki mīļie..šeit ir sadaļa lietotāju auto nevis projekti..ko Jūs varat cepties par sūdu..nopietni..
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

ja kadu laiku pabraukaa ar jaunaaku un modernāku (relatiivi) auto, tad iekaapt atpakaļ daudz vecākā un teikt ka ir baigi labais ir meli :D
bet ja iepriekš ar neko labāku nav braukts tad protams ir kruts taads skorpis, sierra or smth ;)
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Auto pa lielam baigais suuu.. :D . Noveelu, lai peec kaada laika sanaak iekjert jaunu un svaigu fordu :) Vai ko citu forshu :shura:
karlisbe

Post by karlisbe »

Reinis_m wrote:
fleix wrote:Auto pa lielam baigais suuu..
Šim gan nepiekritīšu. Ja Scorpio ir labi uzturēts un tam viss (ok, nebūsim ideālisti, lielākā daļa f-ju) darbojas, tad tas ir patīkams auto. Liels, ērts, silts un pamatīgs.
kamēr tu neesi izbraucis ar ko tiešām labu :D
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Rihy

Post by Rihy »

Pauliic wrote:
99% jā

Jā, par to, ka e34 un e30 ir labākie auto pasaulē brēc tie, kas ar tiem auto brauc, un ne jau ///m ;)

Ja būtu iespēja te visiem iegādāties jaunus auto, parādiet tos, kas brauktu ar veciem un vēl teiktu, ka tie ir labāki un zaibiss :D Jauni auto rullē, tā tas ir. Ok, ir vēl tādi vecie auto, kas tiešām ir forši, bet tās nav sierras, e30 utt ;)
Zjanis

Post by Zjanis »

ko var cepties es nesaprotu :reeka: man tikko palika 18, un tiesiibas ari tikai procesaa.

taa man ir pirmaa ikdienas mashiina ar TA. kaadi tad jums bija pirmie auto visiem? :hvz: neko sliktu nevaru teikt par scorpi pagaidam, jo price/performance zinaa es vnk varu atlauties un uztureet sho auto, tpc ari tika nopirkts. :-D

p.s admini varat droši dzest laukaa topiku, jo te jau viss ir piespamots.

maaris
Image
omulis
Moderators

Post by omulis »

Nū Jūs te visi saklupāt virsū cilvekam :D

Siera viņam bija zajibis sataisīta!

Mans pirmais auto:

Image

Un tagad vēl tas pats :hvz:

Image

Kāds prieks man bija par kko jaunu uzrakstīt tad, tāds ir arī tagad. :hvz:

Atceros, ka kkāda 2007 gada gribeju pirkt e36 2.5. Pāris eksemplārus apskatīju, izbraucu un sapratu ka nu nēē- paldies. Maksāt 6x dārgāk par auto negribēju. Nesaskatīju ne kādus vērā ņemamus plusus :) Jā, jā- gāja viņs labak. Bet tā pat nebija tas gaidītas ''vau efekts'' :D

Paulīt hvz par tiem 99%. Jo veci auto prasa laiku, nervus, naudu ( un arī ne mazu) uut. Jauni auto prasa naudu :D

Vēl ir faktors, kas kuram tuvaks. Kam patīk paskrūvēt, kam patīk paklubīt tajā laikā, kam iedzert aliņu un braukt ar e-talonu un kas nevar kko atļauties, kas strādā servisā.

Ja Focusam neinteresētu krāsošana un paskrūvēšana, tad diez vai viņš brauktu ar pirmo golfu.. Tomēr tajā visa ir savs stils.

Ja es varētu atļauties teiksim kkādu BMW e90 kupeju. Tad noteikti Abi fordi kā viens paliktu šķūnī un ar tiem brauktu svētdienās. Tā kā ,piemēram, man patīk veci auto. :D

Vēl jau daudz ir atkarīgs no ģimenes stāvokļa- jūtu, ka arī es palieku vecs un saku domāt par kkādu Volvo s80 vai bmw e39 3.0D :shura: Ne tikai vienā virzienā, ka vajag skrūvēt un neko citu nedarīt. :D
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

omulis wrote:

Atceros, ka kkāda 2007 gada gribeju pirkt e36 2.5. Pāris eksemplārus apskatīju, izbraucu un sapratu ka nu nēē- paldies. Maksāt 6x dārgāk par auto negribēju. Nesaskatīju ne kādus vērā ņemamus plusus :) Jā, jā- gāja viņs labak. Bet tā pat nebija tas gaidītas ''vau efekts'' :D

Paulīt hvz par tiem 99%. Jo veci auto prasa laiku, nervus, naudu ( un arī ne mazu) uut. Jauni auto prasa naudu :D

Vēl ir faktors, kas kuram tuvaks. Kam patīk paskrūvēt, kam patīk paklubīt tajā laikā, kam iedzert aliņu un braukt ar e-talonu un kas nevar kko atļauties, kas strādā servisā.

Ja Focusam neinteresētu krāsošana un paskrūvēšana, tad diez vai viņš brauktu ar pirmo golfu.. Tomēr tajā visa ir savs stils.

Ja es varētu atļauties teiksim kkādu BMW e90 kupeju. Tad noteikti Abi fordi kā viens paliktu šķūnī un ar tiem brauktu svētdienās. Tā kā ,piemēram, man patīk veci auto. :D

Vēl jau daudz ir atkarīgs no ģimenes stāvokļa- jūtu, ka arī es palieku vecs un saku domāt par kkādu Volvo s80 vai bmw e39 3.0D :shura: Ne tikai vienā virzienā, ka vajag skrūvēt un neko citu nedarīt. :D
Lai arī tas būs :offtopic: :D

tu slapini par emsiņa kabrio un nenoliedz to

Focusam ikdienas auto ir Saab nevis golfs bez komforta

Ja tev būtu e90 kupeja, tad tu fordā vairs neiesēstos

tu mega slapini par e38 aptuveni tāds kāds ir focusa avatarā, ja tev būtu tāds abi fordi sarūsētu :D

bet man par skorpi palika tikai tās labākās atmiņas, nekad nepievīla, ērts arī apzāģēts, pacieta saimnieka skopulīgumu līdz pēdējam, izturīgs un ērts :) ne velti bmwpowera elita atsaucās, ka skorpī ir ērtāk sēdēt kā e65 :)
omulis
Moderators

Re: MāRiS Ford Scorpio

Post by omulis »

Ko nozīmē slapinu? Ja tik šausmīgi slapinātu, tad diezvai man būtu divi fordi kuros grūst naudu, ne? :D
Būtu viens, kurš netiktu kopts, lai tiktu ātŗak pie e36 kabrioleta? :D

Emsiņam ir kabrio, tā nav parasta e36 kupeja :D

e38? tas bija kādus trīs gadus atpakaļ :shura:

Reinis man vakar jautaja vai pārdotu fordu par 3kls.
Nebija atbilde protams ;)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Izza

Post by Izza »

Kā man patīk šīs forumu sarunas ,hahahah
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

viss ok mēs mīlam viens otru :cool: :cool:
family guy

Post by family guy »

Izza wrote:Kā man patīk šīs forumu sarunas ,hahahah
+1
Scorpis ir stils nevis mašīna(chilligs drapaks mierīgiem cilvēkiem) nemierīgiem cilvēkiem tai cenā nāk sierras :naac:
Image
Post Reply