Un tāda opcija, kā "man vienkārši patīk šis auto!" vairs neeksistē?PuikaKriss wrote:principā +1Arc wrote: Visi kas pie visiem vecajiem skorpjiem, sierām, būmeriem, opeļiem raksta Woow, super u.t.t īsti, laikam, nezin kāds izskatās super autiņš. Ja teiksi, ka es pats nevaru atļauties tādu super auto - jā, piekritīšu. Bet, ja es kādreiz nopirktu vecu skorpi, pusizjukušu bembi vai sarūsējušu opeli(principā jekuras markas vecs, nolaists auto), tad noteikti nezīmētos ar to, bet klusībā nobrauktu to brīdi, līdz varētu iegādāties ko jaunāku/ērtāku/labāku.
Visi E30 un citu vecu autiņu vīlētāji, tavuprāt, pērk tos tāpēc, ka nevar atļauties ko labāku?
Kāpēc jaunāks = labāks? Galvenais, ka īpašniekam pašam patīk.
Un kur jēga pirkt kaut kādu jaunu, glaunu autiņu un pēc tam brēkt forumā, lai kāds aizlienē uz skati riepas un liet benzīntankā degvielu par 2.80ls, lai tikai kaut kā aizknapinātos līdz mājām? Tipa tas ir stilīgi? Svarīgi, ko par Tevi domā? Nu jā, tipiskā letiņa domāšana: "Nopirkšu X5, lai čomi redz, cik es kruts, bet tas jau nekas, ka man ir 30 gadi, dzīvoju pie savas vecmammas vienistabas dzīvoklī, nevaru samaksāt kredītu par jauno teļļuku un mājai jumts tek. Galvenais, ka ir X5."
Mans uzskats - auto vecumam nav ABSOLŪTI NEKĀDAS nozīmes.
Visa sāls ir auto stāvoklī. Ņem tādu autiņu, kuru vari atļauties uzturēt labā kārtībā un atļauties to lietot.