Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- Bastard
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Shodien viena baaba riktiigi izveda mani...
Braucu lejaa no Gaisa tilta (virzienaa uz centru) pa sliedeem (atljauts laika posmaa no 7.00 liidz 14.00) un te peekshnji vietaa, kur tramvajs griezhaas uz Depo, viena vecene ar Corollu neskatoties lien aaraa. Man kur palikt nav, jo pretii pa sliedeem brauc smagais. Pie spaarna shamai sabremzeejos, apmainiijaamies laipniem vaardiem (lasiijaam viens otram no luupaam
), un shii veel atljaujas man teikt "kur tu brauc?", tjip, es tur nedriiksteetu braukt... Bitch... 

Braucu lejaa no Gaisa tilta (virzienaa uz centru) pa sliedeem (atljauts laika posmaa no 7.00 liidz 14.00) un te peekshnji vietaa, kur tramvajs griezhaas uz Depo, viena vecene ar Corollu neskatoties lien aaraa. Man kur palikt nav, jo pretii pa sliedeem brauc smagais. Pie spaarna shamai sabremzeejos, apmainiijaamies laipniem vaardiem (lasiijaam viens otram no luupaam

Bastard wrote:Shodien viena baaba riktiigi izveda mani...![]()
Braucu lejaa no Gaisa tilta (virzienaa uz centru) pa sliedeem (atljauts laika posmaa no 7.00 liidz 14.00) un te peekshnji vietaa, kur tramvajs griezhaas uz Depo, viena vecene ar Corollu neskatoties lien aaraa. Man kur palikt nav, jo pretii pa sliedeem brauc smagais. Pie spaarna shamai sabremzeejos, apmainiijaamies laipniem vaardiem (lasiijaam viens otram no luupaam), un shii veel atljaujas man teikt "kur tu brauc?", tjip, es tur nedriiksteetu braukt... Bitch...
skarbi...

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Shodien, pusdienas laikaa man bija 30 min lai no CSDD tiktu liidz Āģenes tirgum un atpakaļ, knapi ierakstijos laikaa, jo tie maaciibnieki ir vienkaarshi visu Paardaugavu noblokeejushi !!!!
Es saprotu, ka visi maacaas, bet nu piedod atvaino, ja pa pailseetu dzenaa taadus, kas veel nemaak iesleegt aatrumaa, tad man nav ko teik, taa jau satiksme dziiva un jaaker katrs robs pluusmaa, bet shitie, veel njem un staav celjaa. (liidz Ogrei var tikt pa 30 min)

Es saprotu, ka visi maacaas, bet nu piedod atvaino, ja pa pailseetu dzenaa taadus, kas veel nemaak iesleegt aatrumaa, tad man nav ko teik, taa jau satiksme dziiva un jaaker katrs robs pluusmaa, bet shitie, veel njem un staav celjaa. (liidz Ogrei var tikt pa 30 min)
--- ID 12 ---
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
It sevishki bauskas ielas posmaa, vietaa pie valdo (manupraat) biroja eekas (lielaa zaljaa maaja bauskas ielaa 53a), kur parasti mashiinas saliktas labajaa malaa, un maaciibnieki purpina, un apdzen.... laika posmaa no 12 - 15 30min tas ir mission imposible.Agnijs wrote:Shodien, pusdienas laikaa man bija 30 min lai no CSDD tiktu liidz Āģenes tirgum un atpakaļ, knapi ierakstijos laikaa, jo tie maaciibnieki ir vienkaarshi visu Paardaugavu noblokeejushi !!!!![]()

Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Gadijas int. gadijums... braucu pa krasta ielu... parvietojos pa joslam.. netisam nogriezu celu Mersim...Mersists noteikt nodomaja:"Kaut kada Vectra(2003 gada) nogriezis man celju'' ...Es palielinu atrumu...redzu...Mersis stiepj lidz... piebrauc man blakus un sak spiest mala... es samazinu atrumu un iesezos Mersim aste... gribu apdzit vinju pa kreiso joslu tas aizcert ciet celu...atgriezos videja...Mersis ari...Mersis nodod riktigi pa kiliem...Sapratu labi nebus... jastiepj no geka prom... Beigas jau sanaca,ka brauco no vienas joslas uz otru,lai tiktu vinam garam...beigas Mersis neuzkera manu manevru un apdzinu vinju...
P.S. Galvena doma... Labi es vinam aizcirtu celju,bet pec tam nevajag ta ardities uz celja... Iestumi mani mala...labi ,bet nevaj bremzet un nelaizt garam,ka apdraud citus...
P.S. Galvena doma... Labi es vinam aizcirtu celju,bet pec tam nevajag ta ardities uz celja... Iestumi mani mala...labi ,bet nevaj bremzet un nelaizt garam,ka apdraud citus...
LC 120
- ledusskapis
ledusskapis
man bija stipri liidziigs gadiijums!Mr.Red wrote:Gadijas int. gadijums... braucu pa krasta ielu... parvietojos pa joslam.. netisam nogriezu celu Mersim...Mersists noteikt nodomaja:"Kaut kada Vectra(2003 gada) nogriezis man celju'' ...Es palielinu atrumu...redzu...Mersis stiepj lidz... piebrauc man blakus un sak spiest mala... es samazinu atrumu un iesezos Mersim aste... gribu apdzit vinju pa kreiso joslu tas aizcert ciet celu...atgriezos videja...Mersis ari...Mersis nodod riktigi pa kiliem...Sapratu labi nebus... jastiepj no geka prom... Beigas jau sanaca,ka brauco no vienas joslas uz otru,lai tiktu vinam garam...beigas Mersis neuzkera manu manevru un apdzinu vinju...
vienam bembelaatistam nepatika ka piebrauc shim paaraak tuvu aizmugurei! shis saak mani spiest malaa! es pa bremzeem ripaa un mieriigi braucu prom! shis tur noslaapa vai kas un veel nelikaas mieraa! es apstaajos: "kas pa probleemaam"? shis saak tur kautkaadu lielizmeera atsleegu vicinaat utt ... ! bijaam divi, es un Re5pect un veel divi palieli sunji, taka shis kautko padirsa un bij prom!
man vienam zināmam (nav svarīga kam) arī bija līdzīgs gadījums. Nu viņam auto diezgan lepns - Nepalaida vienu biezo džipu garām, beidzās ar to ka džips priekšā ticis nostūma viņu uz apmales un 2 lisie nāk virsū, būtu sanāci čābīki, ja šis nestaigātu apkārt ar pistoli (bandīts viņš nau) - izvilka, pateica - vēl soli tuvāk un... Lisie saprata ap ko lieta grozās un prom 
pēc tam tikai paziņa aizdomājās, kā butu ja šie arī izvilktu ārā kauko šaujamu...

pēc tam tikai paziņa aizdomājās, kā butu ja šie arī izvilktu ārā kauko šaujamu...
Jenots!
njaa.. bet ja nebuutu izvilcis, tad arii buutu bijis suudiigiPoky wrote:man vienam zināmam (nav svarīga kam) arī bija līdzīgs gadījums. Nu viņam auto diezgan lepns - Nepalaida vienu biezo džipu garām, beidzās ar to ka džips priekšā ticis nostūma viņu uz apmales un 2 lisie nāk virsū, būtu sanāci čābīki, ja šis nestaigātu apkārt ar pistoli (bandīts viņš nau) - izvilka, pateica - vēl soli tuvāk un... Lisie saprata ap ko lieta grozās un prom

Janis wrote:Shaadu lietu nenaakas redzeet biezzi! Es saprotu, ka neaiztaisa baaakas vaacinnu, bet kaa var aizmirst aiztaisiit kravas kasti un pohujaa vilkt uz 60-70km/h itsevishkki, ja cilveeks to dara dienaa n reizes.![]()
Bilde: http://foto.inbox.lv/albums/tnt2m64/shk ... .sized.jpg

- omulis
- Moderators
ja tur buutu alus iekshaa, es nebeedeetu :mrgreen:Janis wrote:Shaadu lietu nenaakas redzeet biezzi! Es saprotu, ka neaiztaisa baaakas vaacinnu, bet kaa var aizmirst aiztaisiit kravas kasti un pohujaa vilkt uz 60-70km/h itsevishkki, ja cilveeks to dara dienaa n reizes.![]()
Bilde: http://foto.inbox.lv/albums/tnt2m64/shk ... .sized.jpg
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- garsis
šodien braucot pa ceļu Iecava - Jelgava, reāli samīzos! 
situācija bija stulba, tur bojāgājējs un pretīm braucējs.
it kā nebūtu tik traki, bet ja šitie džeki pļūta par to kā sievietes braucot raustās, tad pa muti viņiem, jo man arī adrenalīns galvā sakāpa.
nez kāpēc vadītāji, vīrieši nedod ceļu pretīm braucošajiem auto. tipa man vajag braukt aizputinātajā ceļu nomalē, lai gan normāli vietas pietiek abiem.
Galveno kārt tie ir busiņu, džipu un bulku vāģu draiveri
100% tikai tādu idiņu dēļ, mana mutere iepirda grāvī, (tas bija sen)
Nu ko, lai saka, ja mēs veči esam tādi rallisti, tad kāpēc nevaram normāli uz ceļa izmainīties?

it kā nebūtu tik traki, bet ja šitie džeki pļūta par to kā sievietes braucot raustās, tad pa muti viņiem, jo man arī adrenalīns galvā sakāpa.
nez kāpēc vadītāji, vīrieši nedod ceļu pretīm braucošajiem auto. tipa man vajag braukt aizputinātajā ceļu nomalē, lai gan normāli vietas pietiek abiem.
Galveno kārt tie ir busiņu, džipu un bulku vāģu draiveri

Nu ko, lai saka, ja mēs veči esam tādi rallisti, tad kāpēc nevaram normāli uz ceļa izmainīties?

Vienkaarshi nopeerk taadu mashinu,kurai nejuut gabariitus un miicagarsis wrote:šodien braucot pa ceļu Iecava - Jelgava, reāli samīzos!
Galveno kārt tie ir busiņu, džipu un bulku vāģu draiveri![]()

Mani vienk. ved aara sievietes kuras seezh pie stuures dzhipam. Pajautajiet da jebkurai, kaadeelj vinja brauc ar dzhipu, atbilde viena "vinsh ir LIELS injaa es juutos drosha" - respektiivi redzu pari citiem un varu atlauties vairaak manevreet... Shoriit korkii uz salenieka kaarteejo reizi ar taadu sastapos - shitaadaam baabaam raaveejsleedzeeja princips neeksistee. izkaapu aara, piegaaju un pajautaaju, nafig vinja lien, lai gan atbildi jau taa pat zinaaju - a kaapeec gan man tevi buutu jaalaizh (lasiit sivieteem priekshroka).
peec tam veel bish pachakareeju vinjai smadzeni, bet tas jau cic stasts
peec tam veel bish pachakareeju vinjai smadzeni, bet tas jau cic stasts