Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Tehniska rakstura diskusijas
Iespējams, ka starteris izdilis un šamam ir grūti griezt. Vasarā ir ok, jo eļļa ir salīdzinoši šķidra, a ziemā bieza, attiecīgi ir vēl smagāk. 

Oglītes?Lambertino wrote:Iespējams, ka starteris izdilis un šamam ir grūti griezt. Vasarā ir ok, jo eļļa ir salīdzinoši šķidra, a ziemā bieza, attiecīgi ir vēl smagāk.

Man vairak domāt par startera buksēm! 

VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
Tehniski stulbs jautājums, passerati mainīju sveces, paciņā svecei ir plastmasas aizsargs apakšā (kas ņemās nost) un ir metāla "uzgrieznis" augšā uz skrūves.. tam uzgrieznim jāpaliek maucot svečvadus virsū?, vainu man ir izvaroti svečvadi, vainu viss ir kārtībā (ar noņemtām skrūvītēm iet korekti, bet tā jābūt (sorry par stulbumu, 1st time)
Mēdz būt divu veidu svečvadi
1. liekās uz tas tievās vītnes
2. liekas uz tā uzskrūvejamā paresninajuma!
Karoče izpēti kātīgi kurš varaiants tev ir!
1. liekās uz tas tievās vītnes
2. liekas uz tā uzskrūvejamā paresninajuma!
Karoče izpēti kātīgi kurš varaiants tev ir!
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
A skaidrs paldies, es prost domaju, ka neliekas uz tam vitnem tapec ta interesanti, značit ja uz vitnes tad perfecto 
NEW PROBLEM:, kāds zin golfiem 2rajiem(pieļauju moš, ka arī 3šajiem ), kam nav salona filtrs, visas trubas viss aizkakāts :X , kāds ir tīrījis?, un Self made salona filtru kāds ir taisījis kādi peimēri, kā izskatās, un vai ir instruments kautkāds
ar ko varētu iztīrīt tās trubas kas iet uz ventiem (jo vienkārši vēmekļaini izskatās uz tīra salona.

NEW PROBLEM:, kāds zin golfiem 2rajiem(pieļauju moš, ka arī 3šajiem ), kam nav salona filtrs, visas trubas viss aizkakāts :X , kāds ir tīrījis?, un Self made salona filtru kāds ir taisījis kādi peimēri, kā izskatās, un vai ir instruments kautkāds
ar ko varētu iztīrīt tās trubas kas iet uz ventiem (jo vienkārši vēmekļaini izskatās uz tīra salona.
Sveiki, vai kadam nau bijusi darīšana ar e36 kapata fiksatoriem, man tiem fiksatoriem kad ataisa kapatu no salona, tās atsperītes negrib atlekt pašas vaļā, varbūt kādam ir bijusi ar to saskarsme, kā to ārstēt? Esmu mēģinājis sapūst tur eļas noņēmēju, un tad saeļot no jauna, nekas nesanāca, ir kādi varjanti kāpēc viņas neat
lec atoakaļ?

pirmkārt pārbaudī vai trose brīvi kustās..., ja trose neķeras nekur, un tik un tā atsperes atpakāļ nenāk tad čeko pašas atsperes vai nav saliektas, ja arī tur viss ok tad nekas cits kā nomaiņa uz jaunām detaļām nepalīdzēs....
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
ja trosiite, iislaiciigi var risinaat ar skruuvgriezi vai kko tamliidziigu atspiest atpakalj meeliiti
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
flyers wrote:Sveiki, vai kadam nau bijusi darīšana ar e36 kapata fiksatoriem, man tiem fiksatoriem kad ataisa kapatu no salona, tās atsperītes negrib atlekt pašas vaļā, varbūt kādam ir bijusi ar to saskarsme, kā to ārstēt? Esmu mēģinājis sapūst tur eļas noņēmēju, un tad saeļot no jauna, nekas nesanāca, ir kādi varjanti kāpēc viņas neatlec atoakaļ?
Tu vajadzētu būt regulēšanas iespējai.
GP-1714
- Forwox
Ahoi! Ir viena problēma. 318i e36 97' nepūš salonā karstu gaisu. No vārstiem noņemti vadi, tātad vārsti pilnībā atvērti. Viss pārējais kārtībā.
Kā tu zini ka tas vārsts bij vaļā pirms tu norāvi štekeri?Forwox wrote:Ahoi! Ir viena problēma. 318i e36 97' nepūš salonā karstu gaisu. No vārstiem noņemti vadi, tātad vārsti pilnībā atvērti. Viss pārējais kārtībā.

Moš viņš sen jau ieķēries ir!
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
Man patika kā pārbaudīja gāzi servisā paņem 2 vadus (ar krokodiliem vai uzmavām atkarībā kas vajadzīgs) un pa taisno izslēgtā motorā no vārsta pie aķa, un klausies virinās vai nē, man gāzei bij aizkakājies nevirinijājās kamēr iet iet kā apstājās vso gāze neiet
, vārsts bij pilns ar svešķermeņiem 

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Kaut kad te nesen gāja diskusija par labākajām price/performance ziemenēm, nespēju vairs atrast. Moš kāds var uzrakstīt kuras tad ir tās labākās?
jebkuras jaunas ziemenes būs labas 
pat atjaunotās, pats braucu ar Master 3 ar radzēm esmu ļoti apmierināts

pat atjaunotās, pats braucu ar Master 3 ar radzēm esmu ļoti apmierināts

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
-
leetajaa galaa - naglotas master navarkas
videejaa galaa - naglotas hankook 409.
augsheejaa galaa - michelin XIN2 vai nokian hakka7
videejaa galaa - naglotas hankook 409.
augsheejaa galaa - michelin XIN2 vai nokian hakka7
Goodyear Ultra Grip 500 ne ar ko labāku nēsmu vēl braucis, varbūt ir, bet maks neatļauj 
Master varkas dilst nenormālā tempā, un ja domā uz lietajiem likt, tad atsvariņi daudz būs jālīmē.. No varkām diezgan labas ir ''Profil'' ražojums..

Master varkas dilst nenormālā tempā, un ja domā uz lietajiem likt, tad atsvariņi daudz būs jālīmē.. No varkām diezgan labas ir ''Profil'' ražojums..
B4 TDi