Nu freimo, darbus jau var dalīt daža'di, tur visi kopā tīra, kāds savāc pa 3Ls no auto saimnieka un pasauc traktoru utt.
: Es ar atkulos no darba un 19:00 - 22:00 kašajos ar lāpstu vietā kur vasarā skaitās stāvvieta, bet ziemā neviens netīra un neliekas ne zinis.
Ja šo visu laiku kamēr ir sniegs, neviens nav jēdzis to izdarīt, tad nu ko man teikt. Paņemu iztīru, un piesaku savas privātnieciskās intereses

Un nejūtos vainīgs, ka kāds cits nevar atļauties lāpstu, vai hzv vel ko.
Pa 15ls/h varu piedāvāt traktoru, un pa 10Ls/h bobkatu, īpaši slinkajiem. Varēs ar svarīgu seju no ofisa/pagraba/dzīvokļa vadīt savas vietas tīrīšanas operāciju.
Un redz kapēc, kāds cits ahūnais gudrenieks liks mašīnu iztīrītā vietā, ja laikā akd viņa nebija tīra es un visi pārējie rotējām pa kvartālu meklējot kur piemesties
Vairāk jau tas ir tāds paša cilvēka domāšanas jautājums. Kad uzmīst uz citiem, pohui ko citi dara, un katrs pats savas laimes kalējs.
Tik jāatceras, ka varbūt tas klusais uzcītīgais kaimiņš, kura iztīrītajā vietā tur regulāri stāvi - brīdī kad tev būs nosēdies akumulātors, vai sētā būs noguris nepalīdzēs tev.
Freimo, tas nebija attiecināts uz tevi, vai kādu personiski

Bet par situāciju kā tādu.