Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

ramex
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by ramex »

dzejnieks wrote:Pie katra poģa tiks piesprausta lapa:

Cienījamie kaimiņi !
Cienīsim viens otru ! Ja gribam pie mājas novietot savas automašīnas,tad KATRS IZTĪRAM no sniega savam auto vietu !

Уважаемые соседи!
Давайте будем уважать друг друга! Если вы хотите ставить свои автомобили oколa дома, каждый сам обязан, для себя от снега очищать место!

riit darba sadrikjeeshu kaadus shtuk 5

a t oZB bikinj
----
H6
valdish

Post by valdish »

ramex wrote:

Cienījamie kaimiņi !
Cienīsim viens otru ! Ja gribam pie mājas novietot savas automašīnas,tad KATRS IZTĪRAM no sniega savam auto vietu !

Уважаемые соседи!
Давайте будем уважать друг друга! Если вы хотите ставить свои автомобили oколa дома, каждый сам обязан, для себя от снега очищать место!

a t oZB bikinj
vieglāk izber naglas :D
dzejnieks

Post by dzejnieks »

valdish wrote:
ramex wrote:

Cienījamie kaimiņi !

Уважаемые соседи!

a t oZB bikinj
vieglāk izber naglas :D
Nu [censored], ideja, kā māja.. Un pats pēc tam arī nebrauksi tur... Vai arī piedāvā izmest attiecīgu skaitu naglas un pēc tam arī tik pat salasīt?? A ko darīt, ja kāda nagla ir aizbraukusi kādam līdz riepā?? Meklēt trūkstošo līdz rītam???
B4 TDi
Andis

Post by Andis »

Ko jūs cepjaties, tas ir rajons. Nav jēgas cīnīties ar vējdzirnavām.
GP-1714
Nixon

Post by Nixon »

Bet kautkā tak tā cieņa ir jāpanāk. :hvz:
Image
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

dzejnieks wrote:
ramex wrote:Tam pincim kas manis izraktjaa vieta notparkojaas kaut riit no rita kaads sunja suudus uz kapota buuut uuzbeeris....
:reeka: :reeka: :reeka: Atbraucot mājās man arī pavērās šāds skats, biju iztījijis divas vietas un abas aizņemtas :dusma:
es tāda gadijumā piebraucu tā, lai šamais netiek ārā un aiz viņs šcotkām aizlieku savu tel. num. :roll:

Kad iznāku ārā bļauj un ārdās, bet kad no bagažnieka izņemu sniega lāpstu apklust :hvz: Dodu lai pats rok sev vietu, mazums, ja naudiņa neatļauj iegādāt lāpstu. Bet abas reizes tik sasarkuši un bubinot palūguši pabraukt malā. Lāpsta zilā krāsa, moš tas atbiedē??
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
freimo
Admins

Post by freimo »

Nu what a faaaaak??? :shock:
Situācija par daudzstāvmāju pagalmiem...
Atbraucu mājās pēc darbadienas - skatos, 1 brīva (iztīrīta) vieta... Nolieku tajā... Protams, kāds, kurš to vietu ir iztītijis ir neapmierināts... BET!!! Tas bezdarbnieks, kuram pa dienu nav ko darīt, tiešām bija iztīrijis SEV vietu un domā, ka tā ir VIŅA vieta...
Bet kā es SEV varu iztīrīt vietu, atbraucot pēc darba mājās, ja visas vietas ir aizņemtas (gan iztīrītās, gan neiztīrītās)? Tik pat labi es varētu iztīrīt visu pagalmu un [censored] neviens vairs nevarētu likt tur savu lamatu... Vai arī man jāņem brīvdiena, lai iztīrītu SEV vietu??? Nu fāāāāk :cc:
Būtu iespēja, uztaisītu trosēs sev gaisā stāvvietu... :f-you:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Nixon

Post by Nixon »

freimo wrote:Būtu iespēja uztaisītu trosēs sev gaisā stāvvietu... :f-you:
:rofl: :cool:
Image
ramex

Post by ramex »

freimo wrote:Nu what a faaaaak??? :shock:
Situācija par daudzstāvmāju pagalmiem...
Atbraucu mājās pēc darbadienas - skatos, 1 brīva (iztīrīta) vieta... Nolieku tajā... Protams, kāds, kurš to vietu ir iztītijis ir neapmierināts... BET!!! Tas bezdarbnieks, kuram pa dienu nav ko darīt, tiešām bija iztīrijis SEV vietu un domā, ka tā ir VIŅA vieta...
Bet kā es SEV varu iztīrīt vietu, atbraucot pēc darba mājās, ja visas vietas ir aizņemtas (gan iztīrītās, gan neiztīrītās)? Tik pat labi es varētu iztīrīt visu pagalmu un [consored] neviens vairs nevarētu likt tur savu lamatu... Vai arī man jāņem brīvdiena, lai iztīrītu SEV vietu??? Nu fāāāāk :cc:
Būtu iespēja, uztaisītu trosēs sev gaisā stāvvietu... :f-you:

nezkapeec es neesmu bezdarbnieks un atradu laicinju iztiiriit to vietinju, un blakama vietas dahuja, tik jaashkjipelee pusotrmetriigs sadziits sniega valnis....
tas redz i pa gruutu.. (nezkapeec dazhiem ir, dazhiem nav...)
----
H6
ramex

Post by ramex »

un blakaam bija veita kur noparkoties vajadzeja 4 veezienus ar pseido laapsu(gan jau tas rAudi A6(C4) vareja ar ieskrejienu tikt pari man masa par mazu dranduljetam)
----
H6
freimo
Admins

Post by freimo »

Neaizmirsīsim, ka daudzdzīvokļu namu pagalmi ir dažādi... Piem., kur dzīvoju es, nav nevienas brīvas vietas, kuru iztīrīt!!! 35 vietas uz 3 kāpņutelpām, katrā kāpņutelpā 35 dzīvokļi... Secinājumus vari izdarīt pats...
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Nu freimo, darbus jau var dalīt daža'di, tur visi kopā tīra, kāds savāc pa 3Ls no auto saimnieka un pasauc traktoru utt.
: Es ar atkulos no darba un 19:00 - 22:00 kašajos ar lāpstu vietā kur vasarā skaitās stāvvieta, bet ziemā neviens netīra un neliekas ne zinis.

Ja šo visu laiku kamēr ir sniegs, neviens nav jēdzis to izdarīt, tad nu ko man teikt. Paņemu iztīru, un piesaku savas privātnieciskās intereses :D Un nejūtos vainīgs, ka kāds cits nevar atļauties lāpstu, vai hzv vel ko.

Pa 15ls/h varu piedāvāt traktoru, un pa 10Ls/h bobkatu, īpaši slinkajiem. Varēs ar svarīgu seju no ofisa/pagraba/dzīvokļa vadīt savas vietas tīrīšanas operāciju.

Un redz kapēc, kāds cits ahūnais gudrenieks liks mašīnu iztīrītā vietā, ja laikā akd viņa nebija tīra es un visi pārējie rotējām pa kvartālu meklējot kur piemesties :)

Vairāk jau tas ir tāds paša cilvēka domāšanas jautājums. Kad uzmīst uz citiem, pohui ko citi dara, un katrs pats savas laimes kalējs.

Tik jāatceras, ka varbūt tas klusais uzcītīgais kaimiņš, kura iztīrītajā vietā tur regulāri stāvi - brīdī kad tev būs nosēdies akumulātors, vai sētā būs noguris nepalīdzēs tev.

Freimo, tas nebija attiecināts uz tevi, vai kādu personiski :) Bet par situāciju kā tādu.
Last edited by Wu-Ryder on 06 Jan 2011, 03:02, edited 1 time in total.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
freimo
Admins

Post by freimo »

Ok, labi...
Andis wrote:Tas ir rajons. Nav jēgas cīnīties ar vējdzirnavām.
rixis

Post by rixis »

Nu..es pagalmā esmu iztīrijis pa šo ziemu vietas 6..protams, visās kāds ir ielicies, jo lāpstu pakustināt jau nevar..

ok..mana un freizmo atšķirība ir tāda, ka vietas, kur iztīrīt vēl ir..
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Android
Admins

Post by Android »

Ir labi, ja var pārvietoties ar džipveidīgo - var iztīrīt savu vietu tikai tik daudz, lai pats var iebraukt/izbraukt. Citi parasti tādās nelien :naac:
Good morning? No such thing!
Xplod

Post by Xplod »

Android wrote:Ir labi, ja var pārvietoties ar džipveidīgo - var iztīrīt savu vietu tikai tik daudz, lai pats var iebraukt/izbraukt. Citi parasti tādās nelien :naac:

jā vairāki šoferi šādi aplauzās , kad izdomāja noparkoties tur kur es :naac: 4motion ļoti labi tiek galā ar kupenām un biezu sniegu , galvenais neuzsēdināt apakšu :D
ID 286 GOLF 4 TDI 4MOTION
Smirnoff

Post by Smirnoff »

Man jau ar, tā kā ir 4x4, tad tā padsmit centimetru šļura galīgi netraucē, bet - gan dvēselei prieks, gan fiziski patīkami, satīrīt sev un pārējiem kādu extra placi. :drive:
313hp/750Nm
emsinjsh

Post by emsinjsh »

mēs pagalmā sametāmies kādi 13 cilvēki traktoram lai iztīra placi.
kad viņš bija netīrīts tā arī stāvēja kādas 13, tiklīdz iztīrīja vakar stāvēja 29 mašīnas :dusma:
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
lm
ID 55

Post by lm »

Principā taisnība ir gan vieniem gan otriem. Un arī situācijas var būt dažādas, bet nu runāt par kaut kādu "savu" stāvvietu, tikai dēļ tā, ka esi iztīrījis, ir aplami. Gribi tiešām "savu" vietu - liec apsargājamajā stāvvietā. Tur parasti katram abonementam ir sava vieta, ko vari tīrīt/netīrīt un likt tur tikai savējo.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Alien

Post by Alien »

man pie mājas identiska situācija
ar kaimiņiem no sava poģīša iztīrījām 2/3 no stajankas
tagad tur parkojas pidalasi no blakus poģīša un vēl pa reizei uzrodas kāds no blakus mājas(sniegā vairs nevienc netiek iekšā)
vot pitarasi būtu paņēmuši lāpstas un iztīrijuši to kas ir palicis
AR_159 :drive:
Post Reply