smaicha wrote:beidzot ar tiku pie runas jo kaa zinaams vakar burnouts negaaja-tas ir 7dien vakaraaa-laikam Freimo bij nobanojis visu burnoutu nevis Lm
pasaaakums kaa vnm Lambert visu cienu kaa ari pareejiem kas palidzeeja njaa Holo labs joks sanaaca par Adatu un Diegu-sis ir labs
tik kaut kaa kajas palika slapjas staigaajot un mekleejot legendaa vienu foto
bet dejas-kaadas bij dejas -tas bij
un protams,prieks bij iepaziities ar jauniem cilveekiem
Manam galdiņam vairs neliet, likās, ka es šito sazīmēju
Atkārtošos, bet tāpat paldies par labajiem vārdiem
Lambertino wrote:Tākš, vakar, balītes iespaidā nepateicos saviem lieliskajiem palīgiem Diaanai - kura ar visu sirdi un dvēseli sariktēja leģendu (protams arī rssf, freimo) un piepravīja diplomus Priedē - par spēļu bīdīšanu un pašā pasākuma dienā, palīdzību organizēšanā Ķekavas Melnajam kaķim - par uzņemšanu pirms atvēršanas un sapratni r.a.b - par sarunāto paiku Salā
Respektīvi lielas bučas Jums, viens es nebūtu ticis galā
Lambertino, no problems, vismaz, ja paši netikām, tad kaut kāda daļiņa mūsu tur tomēr bija
Žēl kad nesanāca ierasties pasākumā,bet centīšos nākamreiz... spriežot pēc bildēm pasākums tiešām bijis labu labais
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Zhel ka nevarēju vel nākošajā dienā padraiskoties.. man darbs.. Bet pasākusm, atkārtošos: super, paldies par jautrību, piriti, guļasvietu, leģendu un pārējiem labumiem..
apsveikti ar labo pasākumu
es DIEMŽĒL netiku ģimenes apstākļu dēļ - jārūpējās bija par ļoti slimo sievieti.. ja bija kaut uz pusi tik jautri kā pagāšgad (noteikti bija ) tad škrobe paliela ...
nekas
Life is what happens while you're busy making other plans