Tikai viens jautājums - ja auto vēl nav slīpēts/špaktelēts/krāsots, priekš kam liki salonā tepiķi?
Ūtututū jeb Ralfa otrais e30 coupe.
Re: Ūtututū jeb Ralfa otrais e30 coupe.
Auto jau ir noslīpēts sašpaktelētsAndroid wrote:Viss skaisti
Tikai viens jautājums - ja auto vēl nav slīpēts/špaktelēts/krāsots, priekš kam liki salonā tepiķi?
auto iekšu tāpat nekrāsošu, nesaskatu tam jēgu

- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Pēc krāsošanas gan jau saskatīsiŪtutututū wrote:Auto jau ir noslīpēts sašpaktelētsAndroid wrote:Viss skaisti
Tikai viens jautājums - ja auto vēl nav slīpēts/špaktelēts/krāsots, priekš kam liki salonā tepiķi?![]()
Good morning? No such thing!
Tieši kuras vietas ?Android wrote:Pēc krāsošanas gan jau saskatīsiŪtutututū wrote:Auto jau ir noslīpēts sašpaktelētsAndroid wrote:Viss skaisti
Tikai viens jautājums - ja auto vēl nav slīpēts/špaktelēts/krāsots, priekš kam liki salonā tepiķi?![]()

- Android
- Admins
Labāk izņem to tepiķi ārā - kāmēr salons nav salikts, tikmēr tas tāpat viegli darāms. Savādāk pēc tam domāsi kā dabūt putekļus un krāsu laukāŪtutututū wrote:Tieši kuras vietas ?Android wrote:Pēc krāsošanas gan jau saskatīsiŪtutututū wrote:Auto jau ir noslīpēts sašpaktelētsAndroid wrote:Viss skaisti
auto iekšu tāpat nekrāsošu, nesaskatu tam jēgunē protams durvju ailes zem visām gumijām plastmasām krāsošu
- Nixon
Fartuks šķībs. 
Zinu, ka tev nepatīk pre fartuks, bet uz pre E30 tas, manuprāt, labāk izskatās.

Lūpu, protams, melnu.
Un ja vēl sataisa šitā (izņemot to bamperi):

Zinu, ka tev nepatīk pre fartuks, bet uz pre E30 tas, manuprāt, labāk izskatās.
Spoiler
Show

Lūpu, protams, melnu.

- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
Tu gribēji teikt: "Izņemot to ostas/kaiju style krāsojumu..."!

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Nē pre fartuks NEKAD nav paticis, ar pre fartuku tas auto izskatās vecmodīgs labi auto nav 2011 gada bet domu sapratiNixon wrote:Fartuks šķībs.
Zinu, ka tev nepatīk pre fartuks, bet uz pre E30 tas, manuprāt, labāk izskatās.![]()
SpoilerShow
Lūpu, protams, melnu.![]()
Vaitad man melnajam bija tik traki ?
Nē nē es palikšu pie sava man patīk feisa fartuks pareizāk visa feisa priekša patīk + jāmēģina kkur atrast miglas.

Kādus putekļus ?Android wrote:Labāk izņem to tepiķi ārā - kāmēr salons nav salikts, tikmēr tas tāpat viegli darāms. Savādāk pēc tam domāsi kā dabūt putekļus un krāsu laukāŪtutututū wrote:Tieši kuras vietas ?Android wrote:Pēc krāsošanas gan jau saskatīsiŪtutututū wrote:Auto jau ir noslīpēts sašpaktelētsAndroid wrote:Viss skaisti
auto iekšu tāpat nekrāsošu, nesaskatu tam jēgunē protams durvju ailes zem visām gumijām plastmasām krāsošu

- Nixon
Protams, tais jau priekš sevis, ne priekš manis... nekāpšu iekšā tavā E30.Ūtutututū wrote:Nē pre fartuks NEKAD nav paticis, ar pre fartuku tas auto izskatās vecmodīgs labi auto nav 2011 gada bet domu saprati![]()
Vaitad man melnajam bija tik traki ?ok pakaļ buferis jā
![]()
Nē nē es palikšu pie sava man patīk feisa fartuks pareizāk visa feisa priekša patīk + jāmēģina kkur atrast miglas.
Neesi plānojis šitos diskus uzstēllēt uz e30 ? Lai gan pāreja no 6x skrūvēm uz 5x varētu maksāt kosmosu (??), tāpēc noderīgāk būtu atrast uz piecāmŪtutututū wrote:![]()
Jo izskatītos labi
Spoiler
Show

- Garijs
e30 ir 4 skrūves nevis 5Fetka wrote:Neesi plānojis šitos diskus uzstēllēt uz e30 ? Lai gan pāreja no 6x skrūvēm uz 5x varētu maksāt kosmosu (??), tāpēc noderīgāk būtu atrast uz piecāmŪtutututū wrote:![]()
Jo izskatītos labi:andrejsala_[censored]:
Veiksmi arī ar šo e30 SpoilerShow
- Android
- Admins
ja gribās platus bleķa diskus, jāņem vw corrado R15 steelies un jāuzmetina platāki - tepat forumā kāds piedāvājās par (laikam) 80Ls/4 diski visu sadarīt.
Kpc nekāpsi, jo bembis smird ?Nixon wrote:Protams, tais jau priekš sevis, ne priekš manis... nekāpšu iekšā tavā E30.Ūtutututū wrote:Nē pre fartuks NEKAD nav paticis, ar pre fartuku tas auto izskatās vecmodīgs labi auto nav 2011 gada bet domu saprati![]()
Vaitad man melnajam bija tik traki ?ok pakaļ buferis jā
![]()