ar ko civics ir krutāks par polo? gads tas pats, cena tā patiArchuks wrote:Polo imho vnk ir pārcenots, tām cenām nav nekāda loģiska pamatojumaTāpat kā principā visi pārējie VW modeļi
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Archuks vnk powera ietekmē
VW ir ļoti kvalitatīvas automašīnas, tāpēc arī maksā salīdzinoši dārgi. es protams nerunāju par trešās paaudzes golf, kas ir diezgan paliela klaberkaste 

*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
Pabrauc ar vienu un otru sapratīsi!mpb wrote:ar ko civics ir krutāks par polo? gads tas pats, cena tā patiArchuks wrote:Polo imho vnk ir pārcenots, tām cenām nav nekāda loģiska pamatojumaTāpat kā principā visi pārējie VW modeļi

Nu jau nedēļu braukāju ar Civic to pašū bolaci 97.g DANU NAFIG to tabureti, gribu ātrak pie sava gofa tikt!

Un 97 gada Polo ir tiešām patīkams pilsētas-sieviešu auto!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
tā visa ir gaume..man ir Civics..un man viņš tiešām patīk dakuja vairāk par Golfu
ekanomisks, lētas detaļas..īpaši arī nekas nelūzt(ja neskaita to, ka aprāvu šales
)..bet nu katram savs 

ekanomisks, lētas detaļas..īpaši arī nekas nelūzt(ja neskaita to, ka aprāvu šales

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
golfs ir spainis, turklaat ar nepamatotaam pretenzijaam uz kvalitatiivu spainienvy wrote:Archuks vnk powera ietekmēVW ir ļoti kvalitatīvas automašīnas, tāpēc arī maksā salīdzinoši dārgi. es protams nerunāju par trešās paaudzes golf, kas ir diezgan paliela klaberkaste

bet ja jaaizveelas starp spainjiem, tad golf / polo / lupo vai audi a3, kuru var leetaak dabuut taadu, kaads tas apmierina pacientu. buus leetaaka serviseeshana, pieejamaakas detaljas un katraa mazpisaanu servisaa noteikti atradiisies gan pashas detaljas, gan arii cilveeks, kas bez izbriina sejaa spees noveerst probleemas.
galvenais izvairiities no visaadiem s-line, gti, pn, mzgd un citiem daudzburtu "ekskluziivajiem" modeljiem, kuri pabijushi auto entuziastu rokaas

piedodiet mīlīši, bet kad es no sava golfa iekāpju čoma civic '06 hvz kāds viņam tur kods, man gribas raudāt, lai arī 10 gadi atšķirība laikā un golfam dizains vēsture! ja salīdzina to pašu mk6 ar jaunu civic, gribas raudāt vēl vairāk, sevišķi pēc tam kad nobraukti pirmie 100000km ar abiem 
bet nu, kas kuram svarīgs un kas kuram tuvāks, par gaumi nestrīdas.. tālāk paši zināt

bet nu, kas kuram svarīgs un kas kuram tuvāks, par gaumi nestrīdas.. tālāk paši zināt

- Archuks
- BMW
Davai padiskutējam
Tas, ka VW modeļiem cenas ir par 20-25% lielākas nekā analogiem citu ražotāju (Ford, Opel un japāņi)* modeļiem, imho nav pamatoti
T.i. price/performance citiem ir labāks
Nu tas tādā gadījumā, ja ikdienai tiek meklēts lēts un uzticams auto...bet ja ir vēlēšanās braukt tieši ar VW, tad viss kārtībā 
*runa ir par mūsdienīgiem auto, nevis par Sierrām, veciem Mondeo un sarūsējušiem opeļiem

*runa ir par mūsdienīgiem auto, nevis par Sierrām, veciem Mondeo un sarūsējušiem opeļiem

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kopts e36 gadienā ar nav par 20-30% dārgāks par līdzīga gada un stāvokļa civik sedanu? 

Last edited by Juzix on 02 Mar 2011, 19:36, edited 1 time in total.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
ja es pareizi sapratu mpb, tad te kaa reize tiek mekleets nevis "muusdieniigs auto", bet leets (gan iegaadee, gan expluataacijaa) un uzticams auto sievietei. nevis studenta sapnis (tm), ar ko njemties pa garaazhu vai pusliidz jauns auto. pa 4-5kls es noteikti ieteiktu kaadu ieprieksheejaas paaudzes toy rav4 - buus pusliidz ekAnomisks, paardziivos riigas ielas labaak par spainjiem, eerta seedpoziicija, ziemaa nav jaanervozee. bet ja tiek mekleets vecs spainis sievietei ar minimumu sexa - vw/audi. golfs, polo, lupo, 80 vai a3, ar nelielu benziina dzineeju, atkariibaa no macinja izmeera un konkreetaa exemplaara staavoklja.Archuks wrote:Davai padiskutējamTas, ka VW modeļiem cenas ir par 20-25% lielākas nekā analogiem citu ražotāju (Ford, Opel un japāņi)* modeļiem, imho nav pamatoti
Nu tas tādā gadījumā, ja ikdienai tiek meklēts lēts un uzticams auto...bet ja ir vēlēšanās braukt tieši ar VW, tad viss kārtībā
mazlietoti vw ir padārgi, bet nevarētu gan teikt ka nepamatoti. Ir tās mašīnas ļoooti labas.Archuks wrote:Davai padiskutējamTas, ka VW modeļiem cenas ir par 20-25% lielākas nekā analogiem citu ražotāju (Ford, Opel un japāņi)* modeļiem, imho nav pamatoti
Par jaunajiem VW gan jāpiekrīt Tev pilnībā - cena ar normālu aprīkojumu ir neadekvāti liela imho. Manuprāt tas ir pilnīgs marasms 21.gadsimtā pērkot vidējās klases auto piemaksāt par to, ka aizmugurē ir elektriskie logi

Jaunu VW manuprāt nav pilnīgi nekādas jēgas ņemt. Jēga parādās tad, kad auto ir pabraukts, cenas ir nokritušās, visi konkurenti sāk jukt un brukt, bet vw turpina uzticami kalpot.

bet nu te jau nav runa par jauniem auto, tā kā laikam

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Archuks
- BMW
Es jau gaidīju BMW iesaisti sarunāJuzix wrote:Kopts e36 gadienā ar nav par 20-30% dārgāks par līdzīga gada un stāvokļa civik sedanu?

Nu un šaubos, ka ar VW/Audi visi dzīvo un brauc laimīgi, bet visi pārējie auto ir neuzticami un čakars ar viņiem

- RiCh
- Spam addicted
Ģimenē 5 gadus bija Toyota Rav4 , mašīna uzticama , mainīts tika tikai eļļas , bremzes , filtri un riepas. No lielākiem remontiem bija tik viens suports jānomaina un viss.ParaTr00per wrote:ja es pareizi sapratu mpb, tad te kaa reize tiek mekleets nevis "muusdieniigs auto", bet leets (gan iegaadee, gan expluataacijaa) un uzticams auto sievietei. nevis studenta sapnis (tm), ar ko njemties pa garaazhu vai pusliidz jauns auto. pa 4-5kls es noteikti ieteiktu kaadu ieprieksheejaas paaudzes toy rav4 - buus pusliidz ekAnomisks, paardziivos riigas ielas labaak par spainjiem, eerta seedpoziicija, ziemaa nav jaanervozee. bet ja tiek mekleets vecs spainis sievietei ar minimumu sexa - vw/audi. golfs, polo, lupo, 80 vai a3, ar nelielu benziina dzineeju, atkariibaa no macinja izmeera un konkreetaa exemplaara staavoklja.Archuks wrote:Davai padiskutējamTas, ka VW modeļiem cenas ir par 20-25% lielākas nekā analogiem citu ražotāju (Ford, Opel un japāņi)* modeļiem, imho nav pamatoti
Lielākais mīnuss uz sāniem veramas durvis , jo ar laiku durvis nosēžās dēļ rezerves riteņa.
Neteikšu , ka netika lauzta tā mašīna laukos arī pa pļavām , karjeriem , pāris reizes caur krūmiem izbraukts arī.
P.S. Ceru , ka mani vecāki nelasa burnout.lv

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
E36 pieminēju, jo arī par nopistu e36 tiek prasītsArchuks wrote:Es jau gaidīju BMW iesaisti sarunāJuzix wrote:Kopts e36 gadienā ar nav par 20-30% dārgāks par līdzīga gada un stāvokļa civik sedanu?Nu E36 un Civic's ir pilnīgi dažādi auto un tur ir par ko piemaksāt, ja ir vēlme pēc noteiktām auto īpašībām (dinamika, vadāmība u.tml.) Bet runa jau ir par to, ka VW tāds pats vidusmēra auto ir kā visi pārējie fordi, opeļi, japāņi u.tml.
Nu un šaubos, ka ar VW/Audi visi dzīvo un brauc laimīgi, bet visi pārējie auto ir neuzticami un čakars ar viņiem(pieturoties pie tiem pašiem 1,2k Ls) Es, protams, pārspīlēju, bet tāds viedoklis rodas pēc Jūsu tekstiem

Ja būtu jāsalīdzinā jauns e36 un jauns Civiksedans, tad tās ir divas dažādas mašīnas.
Ja jāsalīdzina pacmit gadus piedzīvojušas klaberkastes, tad tur ir viens un tas pats. Kā vienu, tā otru var dabūt ar visai ok aprīkojumu, tikai viens būs dārgāks.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Archuks
- BMW
Par šito pilnībā piekrītuJuzix wrote:E36 pieminēju, jo arī par nopistu e36 tiek prasītsArchuks wrote:Es jau gaidīju BMW iesaisti sarunāJuzix wrote:Kopts e36 gadienā ar nav par 20-30% dārgāks par līdzīga gada un stāvokļa civik sedanu?Nu E36 un Civic's ir pilnīgi dažādi auto un tur ir par ko piemaksāt, ja ir vēlme pēc noteiktām auto īpašībām (dinamika, vadāmība u.tml.) Bet runa jau ir par to, ka VW tāds pats vidusmēra auto ir kā visi pārējie fordi, opeļi, japāņi u.tml.
Nu un šaubos, ka ar VW/Audi visi dzīvo un brauc laimīgi, bet visi pārējie auto ir neuzticami un čakars ar viņiem(pieturoties pie tiem pašiem 1,2k Ls) Es, protams, pārspīlēju, bet tāds viedoklis rodas pēc Jūsu tekstiem
![]()
Ja būtu jāsalīdzinā jauns e36 un jauns Civiksedans, tad tās ir divas dažādas mašīnas.
Ja jāsalīdzina pacmit gadus piedzīvojušas klaberkastes, tad tur ir viens un tas pats. Kā vienu, tā otru var dabūt ar visai ok aprīkojumu, tikai viens būs dārgāks.

civics ir krutaks ar to, ka rezerves daljas ir ierobežotā klāstā ..mpb wrote:ar ko civics ir krutāks par polo? gads tas pats, cena tā patiArchuks wrote:Polo imho vnk ir pārcenots, tām cenām nav nekāda loģiska pamatojumaTāpat kā principā visi pārējie VW modeļi

e36 dinamika un vadāmība, kāda nav citiem auto..
mtz, tāpat tavai mammai būs po par to auto, beigās paņems to kas pēc dizaina labāk patiks.
Vai tad pirmo reizi tā? 

mtz, tāpat tavai mammai būs po par to auto, beigās paņems to kas pēc dizaina labāk patiks.

- Martinss
- Has thanked: 2 times
-
es domaaju, ka tu lien nevietaaMartinss wrote:Melnais, es domāju ka vajag skailainu, ne?
plus ar to, ka neesi tik ļoti norobežots no apkārtējās vides (lasi, āra trokšņi nāk iekšā labāk, salons izdala pamundrinošu skaņas pavadījumu) un ir riebīgs uz tausti, līdz ar to mazāk ar to gribas braukt un tādējādi tērēt nauduImI wrote:civics ir krutaks ar to, ka rezerves daljas ir ierobežotā klāstā ..mpb wrote:ar ko civics ir krutāks par polo? gads tas pats, cena tā patiArchuks wrote:Polo imho vnk ir pārcenots, tām cenām nav nekāda loģiska pamatojumaTāpat kā principā visi pārējie VW modeļi

Nui vai tad tik traki? Man šķiet, ka kaut kāds Civic +/- '99 gads, tas tik vien mudina iespiest pedāli. Pie tam, tiem japāņiem tiešām ir sīkāks patēriņš par ģermāņu auto. Gribās klusumu? Pērkat Mazdu 626 ap 98 gadu, knapi varēs dzirdēt, ka motors ir iedarbināts.envy wrote:plus ar to, ka neesi tik ļoti norobežots no apkārtējās vides (lasi, āra trokšņi nāk iekšā labāk, salons izdala pamundrinošu skaņas pavadījumu) un ir riebīgs uz tausti, līdz ar to mazāk ar to gribas braukt un tādējādi tērēt nauduImI wrote:civics ir krutaks ar to, ka rezerves daljas ir ierobežotā klāstā ..mpb wrote:ar ko civics ir krutāks par polo? gads tas pats, cena tā patiArchuks wrote:Polo imho vnk ir pārcenots, tām cenām nav nekāda loģiska pamatojumaTāpat kā principā visi pārējie VW modeļi