anarhists wrote:DeeCee: vispaar jau pilsētā vietas nav privātas un numurētas un tas ka tu iztīrīji sev vietu nedod tev privātīpašnieka tiesības uz šo vietu. Es pats arī sev esmu iztīrījis jau vairākas vietas, bet man pat prātā nenāk paģērēt lai šīs vietas paliktu manas uz mūžu par šo vienu labo darbu. Arī pats atbraucot lieku brīvajā vietā un viss. Kas tās vispār par iedomām par "savām" vietām uz publiskām ielām?
bet nav patīkami kad tu atbrauc un kāds kam bijis slinkums tīrīt sev vietu tur stāv....
man arī ar kvatru pa laukumu kas nebija tīrīts liku netīrītās vietās jo es bez problēmām tiku kā iekšā tā arā, bet tīrītajās vietās nebraucu aiz pieklājības pret to cilvēku kurš viņu ir tīrijis

kad kaimiņi runāja ka vajadzētu samesties pa 5 un iztīrīt ar traktoru laukumu es teicu ka esmu par, un samaksāju, kaut gan man to nah nevajag
kamēr man ir vieta iztīrītajā laukumā man poh ka 4cilvēki kas nemaksāja liek savas mašīnas, bet kad man atbraucot nebūs tur vieta es likšu savu maīnu priekšā viņiem

vienīgie sūdi ka nezinu kuri nemaksāja
ar visu garo penteri gribēju pateikt, cienīsim citus kā gribi lai ciena Tevi

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401