Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Hazel
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by Hazel »

Es laikam nevaru sūdzēties.

Mums mājas sētnieks ir notīrijis visu mājas priekšu + mūsu mājas stāvlaukumu līdz asfaltam. Un tā visu laiku.
Iemesls gan zināms, zeme ir privātīpašums un iznomāts pašvaldībai, kur noteikumies bij rakstīs, ka jāuztur patstāvīga kārtībā.
Tā nu setnieks rukā visu laiku :yo:

Pēc ziemas būs pudele šim jāiedod, apbrīnoju to centību. :shock:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

situaacijaas kad vieta ir, bet slinkums kustinaat pakalju un liek citu tiiriitaas vietaas, baiga probleema izpuust gaisu no viena ritenja un miers :hvz:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Android
Admins

Post by Android »

Xplod wrote:
Android wrote:Ir labi, ja var pārvietoties ar džipveidīgo - var iztīrīt savu vietu tikai tik daudz, lai pats var iebraukt/izbraukt. Citi parasti tādās nelien :naac:

jā vairāki šoferi šādi aplauzās , kad izdomāja noparkoties tur kur es :naac: 4motion ļoti labi tiek galā ar kupenām un biezu sniegu , galvenais neuzsēdināt apakšu :D
Hz, man borai lielie sniegi tomēr īsti nepatīk - ir sēdināta, līdz ar to visur šļūc. Bet tas sīkums. Galvenā problēma - braucot atpakaļgaitā pa dziļāku sniegu, nesen iepirktā aftermarket panna palikusi par 1/3 mazāka - katru reizi, kad atmuguriski kaut kur jāstumjās, var dzirdēt "kriukš kriukš" un pēc tam sniegā plastmasas gabali mētājas :shura_grib_metāla_pannu:
Ar darba parketniek-spaini ir daudz labāk - tas augstāks, dzīve vieglāka. Galvenais nepārvērtēt sava auto spējas.
Good morning? No such thing!
anarhists

Post by anarhists »

DeeCee: vispaar jau pilsētā vietas nav privātas un numurētas un tas ka tu iztīrīji sev vietu nedod tev privātīpašnieka tiesības uz šo vietu. Es pats arī sev esmu iztīrījis jau vairākas vietas, bet man pat prātā nenāk paģērēt lai šīs vietas paliktu manas uz mūžu par šo vienu labo darbu. Arī pats atbraucot lieku brīvajā vietā un viss. Kas tās vispār par iedomām par "savām" vietām uz publiskām ielām?
anarhists
janni

Post by janni »

necepos.. laukumus netīru.. lieku maksas stajankā :urb:
Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
emsinjsh

Post by emsinjsh »

anarhists wrote:DeeCee: vispaar jau pilsētā vietas nav privātas un numurētas un tas ka tu iztīrīji sev vietu nedod tev privātīpašnieka tiesības uz šo vietu. Es pats arī sev esmu iztīrījis jau vairākas vietas, bet man pat prātā nenāk paģērēt lai šīs vietas paliktu manas uz mūžu par šo vienu labo darbu. Arī pats atbraucot lieku brīvajā vietā un viss. Kas tās vispār par iedomām par "savām" vietām uz publiskām ielām?
bet nav patīkami kad tu atbrauc un kāds kam bijis slinkums tīrīt sev vietu tur stāv....
man arī ar kvatru pa laukumu kas nebija tīrīts liku netīrītās vietās jo es bez problēmām tiku kā iekšā tā arā, bet tīrītajās vietās nebraucu aiz pieklājības pret to cilvēku kurš viņu ir tīrijis ;)
kad kaimiņi runāja ka vajadzētu samesties pa 5 un iztīrīt ar traktoru laukumu es teicu ka esmu par, un samaksāju, kaut gan man to nah nevajag
kamēr man ir vieta iztīrītajā laukumā man poh ka 4cilvēki kas nemaksāja liek savas mašīnas, bet kad man atbraucot nebūs tur vieta es likšu savu maīnu priekšā viņiem :kiss: vienīgie sūdi ka nezinu kuri nemaksāja :reeka:

ar visu garo penteri gribēju pateikt, cienīsim citus kā gribi lai ciena Tevi ;) :beer:
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

emsinjsh wrote:
anarhists wrote:DeeCee: vispaar jau pilsētā vietas nav privātas un numurētas un tas ka tu iztīrīji sev vietu nedod tev privātīpašnieka tiesības uz šo vietu. Es pats arī sev esmu iztīrījis jau vairākas vietas, bet man pat prātā nenāk paģērēt lai šīs vietas paliktu manas uz mūžu par šo vienu labo darbu. Arī pats atbraucot lieku brīvajā vietā un viss. Kas tās vispār par iedomām par "savām" vietām uz publiskām ielām?
bet nav patīkami kad tu atbrauc un kāds kam bijis slinkums tīrīt sev vietu tur stāv....
man arī ar kvatru pa laukumu kas nebija tīrīts liku netīrītās vietās jo es bez problēmām tiku kā iekšā tā arā, bet tīrītajās vietās nebraucu aiz pieklājības pret to cilvēku kurš viņu ir tīrijis ;)
kad kaimiņi runāja ka vajadzētu samesties pa 5 un iztīrīt ar traktoru laukumu es teicu ka esmu par, un samaksāju, kaut gan man to nah nevajag
kamēr man ir vieta iztīrītajā laukumā man poh ka 4cilvēki kas nemaksāja liek savas mašīnas, bet kad man atbraucot nebūs tur vieta es likšu savu maīnu priekšā viņiem :kiss: vienīgie sūdi ka nezinu kuri nemaksāja :reeka:

ar visu garo penteri gribēju pateikt, cienīsim citus kā gribi lai ciena Tevi ;) :beer:
+dakuja

Anarhist, šāda tavu kaimiņu (bez)darbība neko labu par viņiem pašiem neliecina.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

liidziigi bergjos, gandriiz visi cilveeki iztiiriijushi normaali ielu, bet pateicoties daziem, kuri savu pakalju nejeedz kustinaat (un ne jau vecas tantinjas tur dziivo, bet uz gadiem 25~30), toyotai puse no pannas stiprinaajumiem atrauti, jo uz veedera shljuuc

paareeejaas ielas bergjos gan pilniigs suunuciems, labi ja kaadi 20% cilveeku tiira, mums kkur uz 70% iela iztiiriita

un pa to riepas nolaishanu, ja cilveeks pachakareesies aukstumaa 15 min mainot riepu, mosh naakamreiz padomaas, un taa, kaa rezerves ritenis praktiski visiem ir, nebuus arii baigais chakars
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Melnais

Post by Melnais »

Hazel wrote:Es laikam nevaru sūdzēties.

Mums mājas sētnieks ir notīrijis visu mājas priekšu + mūsu mājas stāvlaukumu līdz asfaltam. Un tā visu laiku.
Iemesls gan zināms, zeme ir privātīpašums un iznomāts pašvaldībai, kur noteikumies bij rakstīs, ka jāuztur patstāvīga kārtībā.
Tā nu setnieks rukā visu laiku :yo:

Pēc ziemas būs pudele šim jāiedod, apbrīnoju to centību. :shock:
Ēm, rīt būs tik daudz auto, ka netiksi līdz poģim. Viss burnouts būs noparkojies! :reeka:
Sētnieks rukā arī tāpēc, ka tur pilns ar kaimiņiem, kas komentē visu šo pasākumu. Pagājušo ziemu es rēcu, krievu tautības sportiskais jaunietis gribēja kurpēs tīrīt, ilgi ņēmās, lādējās utt... :reeka:
Guntijs

Post by Guntijs »

Kvalitāte slikta, bet nu doma skaidra.
Šorīt braucot ārā no pagalma, pretī man taxi izdomājis pārmontēt riepu! :)
Pēc tam, kad mani ieraudzīja, tad uzmeta atpakaļ savu tukšo riepu un paripoja malā...
Image
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
dzejnieks

Post by dzejnieks »

dzejnieks wrote:Pie katra poģa tiks piesprausta lapa:

Cienījamie kaimiņi !
Cienīsim viens otru ! Ja gribam pie mājas novietot savas automašīnas,tad KATRS IZTĪRAM no sniega savam auto vietu !

Уважаемые соседи!
Давайте будем уважать друг друга! Если вы хотите ставить свои автомобили oколa дома, каждый сам обязан, для себя от снега очищать место!
Mani darba augļi :naac:

Mana vieta un kaimiņa :yo:

Image

Pārējie arī iztīrijuši :shock:

Image
B4 TDi
DeeCee
EMO

Re: Pavasari gaidot [SPAM]

Post by DeeCee »

Noveerots interesants "permanent drift style" businsh kursh vislaik paarvietojas skjeersaam. Aizmugure atrodas vismaz 30 cm pa kreisi no vietas kur tai vajadzeetu buut :cc:
Agniz

Post by Agniz »

A kas tur ko brīnīties? BMW ir labākais RWD price/performance, tāpēc arī to pērk visi kam nav slinkums un tādēļ tā statistika tāda ir. :aiwa:

Nē, nu jā, labāk jau braukt ar šādu te :rofl: links
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
family guy

Post by family guy »

gt99 wrote:http://auto.delfi.lv/zinas/latvija/visb ... d=37184225
Īsumā skaidrs, ka bembisti ir bembisti. Un vēl secinājums
Kopumā varam teikt, ka noteicošās ir tieši autovadītāja prasmes un pieredze.
Bembistu prasmes vadīt auto nu ir tādas, kādas ir. Pieticīgas maigi izsakoties :rofl:
Protams "ielu karaļi" nepiekritīs :naac:
nēesmu rasists,bet varu derēt ka 90% no šīs statistikas bija krievu tautības jaunieši ar saukli " Da ya"
Image
Agniz

Post by Agniz »

komentāri tur protams, kā vienmēr, līmenī :reeka: :reeka: :reeka:
In God We Trust 04.03.2011 16:29
Vakar pēcpusdienā ap kādiem 17:00 viens sudrabains BMW lepni demonstrēja driftu uz diviem apļveida krustojumiem pēc kārtas: Deglava un Biķernieku ielas galā. Aizņemot abas joslas, protams.
ārprāts, ārprāts, nu kā tā var, nu kā viņš tā uzdrīkstējās.. :cry: :cry:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Agniz wrote:komentāri tur protams, kā vienmēr, līmenī :reeka: :reeka: :reeka:
In God We Trust 04.03.2011 16:29
Vakar pēcpusdienā ap kādiem 17:00 viens sudrabains BMW lepni demonstrēja driftu uz diviem apļveida krustojumiem pēc kārtas: Deglava un Biķernieku ielas galā. Aizņemot abas joslas, protams.
ārprāts, ārprāts, nu kā tā var, nu kā viņš tā uzdrīkstējās.. :cry: :cry:
Es domāju, ka tas ir ļoti šausmīgi, mūsdienās jaunieši ir tik ļoti pārgalvīgi! Vispār vajadzētu aizliegt pakaļpiedziņas auto līdz 30 gadu vecumam, tā patās vajadzētu arī palielināt nodokļus un apdrošināšanu automašīnām kurām ir dzinējs virs viena litra, tādejādi mēs noteikti ierobežotu pārgalvīgo braucēju skaitu! Tā patās vajadzētu arī aizliegt visus BMW ražojum auto, kā arī esošos BMW utilizēt! :roll:

Jāaa, noteikti :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka:

Euuu GT99, iever riekstu atvilktnē, lūdzu :aiwa:
Agniz

Post by Agniz »

Jā, es tev pilnībā piekrītu! :cool: BMW Latvijas teritorijā aizliegt vispār, citus auto, ar tilpumu virs 1.3l atļaut vadīt no 28 gadu vecuma. RWD un AWD ar tilpumu virs 1.3l - no 38 gadu vecuma! :yo:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Agniz wrote:Jā, es tev pilnībā piekrītu! :cool: BMW Latvijas teritorijā aizliegt vispār, citus auto, ar tilpumu virs 1.3l atļaut vadīt no 28 gadu vecuma. RWD un AWD ar tilpumu virs 1.3l - no 38 gadu vecuma! :yo:
Biedr Agni B. - 1.3l ir pārāk liels un agresīvs tilpums, maksimāli pieļaujamo vajag 1.0l, un tas pat būs par daudz, tu ko iedomājies? Jaunieši noraus stāvbremzi un priecāsies tādā veidā, tas ir jāierobežo! Stāvbremzi aizliegt ar likumu, jo tādējādi var uzvesties ļoti agresīvi un apdraudēt citus ceļu satiksmes dalībniekus! Tā patās arī noteikti vajadzētu ierobežot B kategorijas vadītāja apliecības izsniegšanu, proti izsniegt tikai no 25 gadiem, jo es atkārtošos, JAUNIEŠI IR TIKTIEŠĀM ĻOTI AGRESīIVI NOSKAŅOTI UZ CEļIEM!

Nu tu paskaties! Kā ko tādu var uzdrošināties! Viņš piesārņo atmosfēru, papildus tam vēl bojā ceļa segumu, AK ŠAUSMAS!

http://www.youtube.com/watch?v=wdKJu6AV ... re=related

:dusma:
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

family guy wrote:nēesmu rasists,bet varu derēt ka 90% no šīs statistikas bija krievu tautības jaunieši ar saukli " Da ya"
mhm, latvieshu baalelinji jau tikai dainojot un stinkshkjinot kokles praatiigi, ieveerojot CSN brauc... :mhm:

a tas, ka 20gadiigam liekas, ka visu jau zin, visu maak un visi paareejie ir penzhas/lohi - tas ir normaali. pieaugs (ja izdziivos :shura:) un paaries...

un stingraakus braukshanas eksaamenus dereetu. un nevis tur stumdiities pa sastreegumiem, bet tieshi *braukshanas*. lai zina, kas jaadara, kad saak sliideet, kad tomeer izdodas noraut sliidee savu vienriteni, utt...

edit:
o, reku skarbais autobraukshanas speciaalists Martinss jau paraadiijaas, daliities pieredzee :reeka:
Agniz

Post by Agniz »

Martinss wrote:Nu tu paskaties! Kā ko tādu var uzdrošināties! Viņš piesārņo atmosfēru, papildus tam vēl bojā ceļa segumu, AK ŠAUSMAS!
http://www.youtube.com/watch?v=wdKJu6AV ... re=related :dusma:
Pilnīgs psc. :shock: Kā kaut ko tādu var atļauties uz publiskajiem ceļiem? :shock: :shock: :shock: Civilizētā valstī policija jau sen būtu piefiksējusi auto numuru, kurš redzams video, un šim agresīvajam jauneklim tiktu atņemtas autovadītāja tiesības un konfiscēta automašīna! :cool:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
Post Reply