nav jabut vinaadaamJuzix wrote:Uz viena tilta ir jābūt vienādām riepām, ķip uz viena tilta tādas un uz otra šitādas, nekā savādāk!Foxijs wrote:nav jāsakrīt! es arī biju izbrīnīts bet nav

Mikuzz teica ka nekad ta neesot bijis

nav jabut vinaadaamJuzix wrote:Uz viena tilta ir jābūt vienādām riepām, ķip uz viena tilta tādas un uz otra šitādas, nekā savādāk!Foxijs wrote:nav jāsakrīt! es arī biju izbrīnīts bet nav
Tu gribi teikt, ka varu braukt ar četrām dažādām riepām???Focus wrote:nav jabut vinaadaamJuzix wrote:Uz viena tilta ir jābūt vienādām riepām, ķip uz viena tilta tādas un uz otra šitādas, nekā savādāk!Foxijs wrote:nav jāsakrīt! es arī biju izbrīnīts bet nav![]()
Juzix wrote:Tu gribi teikt, ka varu braukt ar četrām dažādām riepām???Focus wrote:nav jabut vinaadaamJuzix wrote:Uz viena tilta ir jābūt vienādām riepām, ķip uz viena tilta tādas un uz otra šitādas, nekā savādāk!Foxijs wrote:nav jāsakrīt! es arī biju izbrīnīts bet nav![]()
Pilnīgas muļķības!
foxx wrote:es pat nezinu kur viņš mērījaomulis wrote:Pag Tev sencis tik aizmugurē mērījā?foxx wrote:
Bet baida ka priekšā nederēs. Vot tad būs
nūū. Kad mērīju BBS RS r16 8J un iznesumu tadu pašu kā maniem r15 orģinalajiem(ET38), tad bez 2cm flaņča es nevarētu dabūt virsū, jo atdūrās pret amartizatora stoiku. Tāpēc nenopirku. Jo tie paši r15 it ka priekšā nav pārak dziļi arkā, bet aizmugure... Tad aizmugurē jau ta vajadzetu likt kādu 2cm flanci, lai būtu daudz maz skats. Un ja būtu priekšā 2cm flancis, tad aizmugure vajadzētu 4cm flanciArchuks wrote:Visu tak var piedzīt ar flančiem/riepām
kurā vietā sitamie atsvari??freimo wrote:Šovakar secināts, ka foxx'a diskiem neder dažādi disku centriņi... Taps jauni un visi vienādi...
Emsinjsh! Bik akmentiņu savā dārziņā iemetāt ar disku balansēšanu... līmētie atsvari nemaz nav pielīmēti un krīt nost...![]()
+ atstāti arī "sitamie" atsvari
negribi no viena pāra tikt vaļā ? Ventspilī šrotos skorpji nav un rīgā kad esmu nav "laika"Martinss wrote:Man miglinieki ir divi komplekti.Tiesa abiem reflektori aprūsējuši, rūsa virspusēja, gabalos vēl nedalās, bet nu tas ir nereāli atrast nesapuvušus. Kaut kad ir doma savējās miglas arī aizvest uz http://hroms.lv/