Disku atjaunošana
Moderator: gacciZm
Re: Disku atjaunošana
spiidumu dod arii brunais kluciitis ... par realu spogulja efektu .. beidzu smilshpapirizeet ar 2000 .. nopuleeju - bija palikushas shvikas no kada rupjaka smilshpapira, bet ne paaraak daudz .. reali vinjas varetu traucet iegut to dzidro efektu, vai taads efekts uz kaltajiem neattiecas 

- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Var sapulēt spoguli arī ar visām švīkām. tikai brūnais klucītis nebūs īstais.ImI wrote:spiidumu dod arii brunais kluciitis ... par realu spogulja efektu .. beidzu smilshpapirizeet ar 2000 .. nopuleeju - bija palikushas shvikas no kada rupjaka smilshpapira, bet ne paaraak daudz .. reali vinjas varetu traucet iegut to dzidro efektu, vai taads efekts uz kaltajiem neattiecas
Tā pasta ko Emsiņš piedāva ir Ok, spīdums ir labs, un pietam tām tūbiņpastmā klāt ir arī vasks kas aizsargā pret oksidāciju.
11.09.2010.

27.03.2011.

Life is a bitch but a beautiful one!
vajag uzfrišināt pulētas disku malas, tobiš novirpot un sapulēt! Kurš šo jautājumu var atrisināt vai ir kāds DIY? 

Last edited by envy on 03 May 2011, 12:47, edited 1 time in total.

*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- El_Camino
- Admins
Autosol!kuu_haa wrote:Kā saucās pasta ar ko emsinjsh pulē?
Bet es noteikti ieteiktu njemt alumīnijam paredzēto, nevis metālam vai hromam!

Life is a bitch but a beautiful one!
- valdish
pats pulēju ar rokām un diezgan ilgi ievilkās process, tagad atlaik domāt kādā krāsā,
lai krāsoju diskiem vidu, un kā viņi izcelsies uz baltu mazdu 323f bg.
jautājums ir par pulējamo pastu, viņu arī var ar roku slīpēt.
redz kādi man sanāca

nekāds pārākais spogulis jau nav + bildēts ar kalkulātoru.
vienam diskam ir ir gaišāks un tumšāks pats plaukts, itkā tur būtu divas krāsas alumīnija,
bet nekas nost nenāk pat slīpējot ar urbjmašīnu.
lai krāsoju diskiem vidu, un kā viņi izcelsies uz baltu mazdu 323f bg.
jautājums ir par pulējamo pastu, viņu arī var ar roku slīpēt.
redz kādi man sanāca

nekāds pārākais spogulis jau nav + bildēts ar kalkulātoru.
vienam diskam ir ir gaišāks un tumšāks pats plaukts, itkā tur būtu divas krāsas alumīnija,
bet nekas nost nenāk pat slīpējot ar urbjmašīnu.

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
nope, bija uzlikts uz mazāka centra un skrūves mazliet izpleta caurumu, līdz beigas nolūzaramex wrote:tur kaads meeginajis no 4x100 uz 4x118 partaisit DIY style ?

Uzreiz pasaku, ka es nebiju tas gudrinieks!
P.S. Bojāts tikai 1 disks, otram varbūt pavisam, pavisam, nedaudz. Pārējie 2 gan ok.
Ir iespēja bet tiešam maza iespēja, ka ja tev viņam centrs nav sapists, tad nesitīs pa stūŗi, tikai skrūves gan varētu ļooti elementāri atskrūvēties. KAs neriskē, tas nepaliek bez ratiem.travers wrote:nope, bija uzlikts uz mazāka centra un skrūves mazliet izpleta caurumu, līdz beigas nolūzaramex wrote:tur kaads meeginajis no 4x100 uz 4x118 partaisit DIY style ?![]()
Uzreiz pasaku, ka es nebiju tas gudrinieks!
P.S. Bojāts tikai 1 disks, otram varbūt pavisam, pavisam, nedaudz. Pārējie 2 gan ok.

GP-1714
Sorry par offtopic, vienk aizdomaajos- bet kā tagad (mūsdienās) ir ar Spineriem vai hromeetiem gothic diskiem (nezinu kaa pareizi sauc to dizainu- ar liektaam formaam un spicumiem), tie vairs nav modē? Te nevienam taadi nav redzeeti 
Tieshaam neesmu sekojis liidzi modei, citur pasaulee tuneri tadus veel lieto?
Neparprotiet, nav doma, ka man taadus vajadzeetu, vien iedomajos pat to cik mode atri mainaas..

Tieshaam neesmu sekojis liidzi modei, citur pasaulee tuneri tadus veel lieto?

Neparprotiet, nav doma, ka man taadus vajadzeetu, vien iedomajos pat to cik mode atri mainaas..