Naura 320d E46
Re: Naura 320d E46
nu es nemu diesel jo katru dienu ir 60km jabrauc uz darbu. 30km uz vienu galu. + vel papildus vizinasanas. kops pagajusas 4dienas esmu nobraucis 600km. nezinu vai tas daudz vai maz 

Spoiler
Show

- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šito ar gribētu dzirdēt, Cik pazīstamiem ir nēsmu redzejis viņiem ne kādas prblemas motoram..jurci-s wrote:Smuks, trūkst tik M-tech I bampers priekšā!
Kā ar problēmām ar 2.0 d motoru, man te daudzi gribēja atrunāt lai tādu nepērkot ka baigais čakars un dārgi.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- murphy
lēcas ir, mīzēju nav, interesanta kombinācija
A tā 2.0d problemātika ir mīts, tāpat kā 3.0d. Ja ir labs eksamplārs un kopts, nekādu problēmu nebūs, nopirksi nojātu, tad arī remontēsi. Kā jau jebkuru dīzeli.

A tā 2.0d problemātika ir mīts, tāpat kā 3.0d. Ja ir labs eksamplārs un kopts, nekādu problēmu nebūs, nopirksi nojātu, tad arī remontēsi. Kā jau jebkuru dīzeli.
Get rich or die tryin'
Nu, kaut kad jau kaut kas notiks, pēc nedēļas, vai arī pēc 10 gadiem. Laimes spēle.murphy wrote:lēcas ir, mīzēju nav, interesanta kombinācija![]()

Tur ir pumpe duse un tas irJūda wrote:Šiem augstspiediena sūkņi nebija pa kosmosu riktīgāko? Ja noklājās, tad pizda, puse no mašīnas vērtības, tieši vecajiem 2klitru dīzeļiem līdz kkādam tur 2002. vai 2003. gadam?

kāda Tev vēl pumpedūzeMelnais wrote:Tur ir pumpe duse un tas irJūda wrote:Šiem augstspiediena sūkņi nebija pa kosmosu riktīgāko? Ja noklājās, tad pizda, puse no mašīnas vērtības, tieši vecajiem 2klitru dīzeļiem līdz kkādam tur 2002. vai 2003. gadam?, ja kāda saiet grīstē. Parasti tad maina visas. Tur arī tas cipars savācās.

*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- jaaniss
- Audi 80
katalogs saka common rail
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Archuks
- BMW
Tagad točna esmu drošs, ka šim auto gādāju lukturus un spido riņķusnauris wrote:šķūningsmurphy wrote:lēcas ir, mīzēju nav, interesanta kombinācija![]()

Diski nav pa manai gaumei, bet nu tas, protams, kā kuram

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Iespējams, neorentējos bembjos, taču, ja nemaldos, bija arī sūknis-sprausla sistēma šiem modeļiem.jaaniss wrote:katalogs saka common rail

Es vispār neko nezinu, kas, pie velna, ir auto?!Andis wrote:Jā, melnais tomēr ir profesors visās lietās. Pumpe duse.Tu vispār zini kas tas tāds ir?
[img]pats%20tāds[/img]
Un vispār - ko te kāds nesaprata sakarā ar PD?