Android Z3
- SmallDeree
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Android
- Admins
Re: Android Z3
Šodien auto tika atrādīts servisā. No kasjakiem tika noskaidrots, ka piekarē beigti priekšējie lodbalsti (pa 2 katrā pusē) un kreisajā pusē atbalsta gultnis, kas, attiecīgi tika nomainīti.
Vēl konstatēts, ka auto nesen ir mainīti bremžu kluči un līdz nākamajai eļļas maiņai ir vēl 2000km.
Būs jāsadomā no kā lai uz brīdi aizņemās kaut kādus diskus kas šitam der - uz esošo disku pārkrāsošanu negribās auto uz klučiem atstāt.
Par pašu disku nomaiņu - pagaidām jānoskaidro kā šitie izskatīsies kad būs sapucēti, moš varētu uzlikt drusku zemāka/šaurāka profila riepas, bet tas viss drusku vēlāk.
Vēl konstatēts, ka auto nesen ir mainīti bremžu kluči un līdz nākamajai eļļas maiņai ir vēl 2000km.
Būs jāsadomā no kā lai uz brīdi aizņemās kaut kādus diskus kas šitam der - uz esošo disku pārkrāsošanu negribās auto uz klučiem atstāt.
Par pašu disku nomaiņu - pagaidām jānoskaidro kā šitie izskatīsies kad būs sapucēti, moš varētu uzlikt drusku zemāka/šaurāka profila riepas, bet tas viss drusku vēlāk.
Good morning? No such thing!
Tev pašam liekas, ka ir ok tas iznesums šiem diskiem? anuprāt izskatās dīvaini. Kautkas jau minēja,ka nav labi. Man liekas, ka tie diski izskatās pārāc veci priekš šī modeļa. 

- Agniz
iznesums tur der
uzstieps šaurākas un zemākas riepas, piesēdinās vēl
un izskatīsies naiss 
diez vai ar to auto 24/7 brauks pa trasi kur itkā obligati vajag oem platumus, izmērus utt utml utjp lai tik, nedod dies', neizbojātu super mega uberprecīzo vadāmību, lai tik apļa laiks nebūtu pa 0.000000031 sekundi lēnāks
:-kristaps-_papakarlo_girtzb:

uzstieps šaurākas un zemākas riepas, piesēdinās vēl

diez vai ar to auto 24/7 brauks pa trasi kur itkā obligati vajag oem platumus, izmērus utt utml utjp lai tik, nedod dies', neizbojātu super mega uberprecīzo vadāmību, lai tik apļa laiks nebūtu pa 0.000000031 sekundi lēnāks

jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс
Diskusijas par biežo auto maiņu, naudas skaitīšanu pilnīgs
kauns
Auto ievērtēts un izskatās labs. Vajadzētu izbraukt lai saprastu īsto garšu.
Diski gan īpaši neiet pie sirds. Ja nomainīs centriņus, sapucēs un uzliks normālu gumiju, tad gan varētu mainīt domas.
Ja interesē ir R17 diski ko varu iedot palietot.

Auto ievērtēts un izskatās labs. Vajadzētu izbraukt lai saprastu īsto garšu.

Diski gan īpaši neiet pie sirds. Ja nomainīs centriņus, sapucēs un uzliks normālu gumiju, tad gan varētu mainīt domas.
Ja interesē ir R17 diski ko varu iedot palietot.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Foxijs
nez, es tieši dzīvē pirmo ko pamanīju ka diski vismaz tādi pačotīgi
no malas tas auto izskatās nežēlīgi mazs, braucis neemu, gan jau ir citādāk iekšā sēžot
katrā ziņā par sebringu 1321245662 reizes labāks braucamais! jo sebringam mators/kārba :gaidi_kad_salūzīs_kad_salūzīs_būs_sūdīgi:
sveikts!

- Android
- Admins
Īstenībā nav tik traki ar sebringu - kā jau kabris, tiek lietots maz, pa pagājušo gadu ~5k km nobraucu. Un motors sebringam ir 2,5 v6 no mitsu, kārba laikam arī - pirmās paaudzes sebrings cabrio ir uz mitsu eclipse bāzes, mehāniski praktiski tāds pats. Ar sebring coupe kopīga nav ne viena detaļa, pilnīgi dažādi autoFoxijs wrote:nez, es tieši dzīvē pirmo ko pamanīju ka diski vismaz tādi pačotīgino malas tas auto izskatās nežēlīgi mazs, braucis neemu, gan jau ir citādāk iekšā sēžot
katrā ziņā par sebringu 1321245662 reizes labāks braucamais! jo sebringam mators/kārba :gaidi_kad_salūzīs_kad_salūzīs_būs_sūdīgi:
sveikts!

Par z3 - ir ir mazs. Braucot to tā nejūt, ja neskatās uz atpakaļ

Par diskiem - ir plančiks tuvāko nedēļu laikā jamos attīrīt no krāsas, uzpulēt plauktu, pašus diskus pārkrāsot, un uzlikt par izmēru šaurākas riepas. Pašlaik ir 245/40 aizmugurē un 225/45 priekšā - ir doma uzlikt 235/40 un 215/45 attiecīgi, vajadzētu tad labāk izskatīties. Ja nepatiks, meklēšu citus... tikai grūti dabūt komplektu, jo parastajiem auto priekšā/pakaļā ir vienāda platuma diski, šitam laikam bija j7,5 priekšā un j8,5 aizmugurē.... kaut gan laikam tagad ir j8 un j9,5 vai j10 pakaļā...
- ledusskapis
+1HaL wrote:es arī īstenībā galīgi aizmirsu apsveikt ar tikšanu vaļā no Sebringa, tā bija viena no dīvainākajām auto izvēlēm
bij ar man vienu briidi sebrings

android visiem normāli motorizētiem e36/e46 priekšējie diski ir 7.5 aizmgure 8.5, tā kā ja pieturās pie oem komplektiem, tad problēmai nevajadzētu būt sameklēt atbilstošos ar 225-to priekšriepu un 245 vai 255 aizmugurriepu...
p.s. man tieši ir pareizais style 29 komplekts, bet tie šim auto nepiestāvēs...
p.s.s. ne ///M z3 viss izņemot virsbūves dzelžus un salona detaļas ir kā parastiem auto... pēc ritošās tur ir e36 compacts kuram bik vairāk vietas aizmugurējās arkās.
p.s.s.s. iedo izbraukt(tm)
p.s. man tieši ir pareizais style 29 komplekts, bet tie šim auto nepiestāvēs...
p.s.s. ne ///M z3 viss izņemot virsbūves dzelžus un salona detaļas ir kā parastiem auto... pēc ritošās tur ir e36 compacts kuram bik vairāk vietas aizmugurējās arkās.
p.s.s.s. iedo izbraukt(tm)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- Android
- Admins
Aha, jumts ar rokas vadībuSalsais wrote:Nice![]()
Jumts ar roku jātaisa ciet?

Girtzb - kur vispār var palasīties general info par z3 ģimeni? Negribās uzdot kaudzi ar dumjiem jautājumiem - labāk pats palasu