Android Z3

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

SmallDeree
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Android Z3

Post by SmallDeree »

Nekad šie BMW nav patikuši! Bet nu, lai izdodas satūnēt kārtīgi!!! :cool:
Gunch

Post by Gunch »

Ja nemaldos tad šito vakar Rīgā redzēju. Skaists :cool:
RoDeO
Nissan 200sx

Post by RoDeO »

Jau draugos redzeju! :cool: Loti skaists!

Man prieks par visiem heateriem :rofl:
Image
OTO

Post by OTO »

Lai labi ripo ! :cool:
Alien

Post by Alien »

:cool: sveikts :beer:
ideāls variants - vecā lētā hadene ar jauno motoru
AR_159 :drive:
Android
Admins

Post by Android »

Šodien auto tika atrādīts servisā. No kasjakiem tika noskaidrots, ka piekarē beigti priekšējie lodbalsti (pa 2 katrā pusē) un kreisajā pusē atbalsta gultnis, kas, attiecīgi tika nomainīti.
Vēl konstatēts, ka auto nesen ir mainīti bremžu kluči un līdz nākamajai eļļas maiņai ir vēl 2000km.
Būs jāsadomā no kā lai uz brīdi aizņemās kaut kādus diskus kas šitam der - uz esošo disku pārkrāsošanu negribās auto uz klučiem atstāt.
Par pašu disku nomaiņu - pagaidām jānoskaidro kā šitie izskatīsies kad būs sapucēti, moš varētu uzlikt drusku zemāka/šaurāka profila riepas, bet tas viss drusku vēlāk.
Good morning? No such thing!
Melnais

Post by Melnais »

Tev pašam liekas, ka ir ok tas iznesums šiem diskiem? anuprāt izskatās dīvaini. Kautkas jau minēja,ka nav labi. Man liekas, ka tie diski izskatās pārāc veci priekš šī modeļa. :roll:
freimo
Admins

Post by freimo »

Ja der, varu iedot E36 R15 bleķiniekus ar gumijām... :D
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Agniz

Post by Agniz »

iznesums tur der :yo:
uzstieps šaurākas un zemākas riepas, piesēdinās vēl :aiwa: un izskatīsies naiss :yo:

diez vai ar to auto 24/7 brauks pa trasi kur itkā obligati vajag oem platumus, izmērus utt utml utjp lai tik, nedod dies', neizbojātu super mega uberprecīzo vadāmību, lai tik apļa laiks nebūtu pa 0.000000031 sekundi lēnāks :shura: :-kristaps-_papakarlo_girtzb:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
psih-arno

Post by psih-arno »

Diskusijas par biežo auto maiņu, naudas skaitīšanu pilnīgs :doh: kauns

Auto ievērtēts un izskatās labs. Vajadzētu izbraukt lai saprastu īsto garšu. :naac:
Diski gan īpaši neiet pie sirds. Ja nomainīs centriņus, sapucēs un uzliks normālu gumiju, tad gan varētu mainīt domas.

Ja interesē ir R17 diski ko varu iedot palietot.
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
rrrainis

Post by rrrainis »

Sveikts ar Z3! :)
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Foxijs

Post by Foxijs »

nez, es tieši dzīvē pirmo ko pamanīju ka diski vismaz tādi pačotīgi :D no malas tas auto izskatās nežēlīgi mazs, braucis neemu, gan jau ir citādāk iekšā sēžot :) katrā ziņā par sebringu 1321245662 reizes labāks braucamais! jo sebringam mators/kārba :gaidi_kad_salūzīs_kad_salūzīs_būs_sūdīgi: :D sveikts!
Android
Admins

Post by Android »

Foxijs wrote:nez, es tieši dzīvē pirmo ko pamanīju ka diski vismaz tādi pačotīgi :D no malas tas auto izskatās nežēlīgi mazs, braucis neemu, gan jau ir citādāk iekšā sēžot :) katrā ziņā par sebringu 1321245662 reizes labāks braucamais! jo sebringam mators/kārba :gaidi_kad_salūzīs_kad_salūzīs_būs_sūdīgi: :D sveikts!
Īstenībā nav tik traki ar sebringu - kā jau kabris, tiek lietots maz, pa pagājušo gadu ~5k km nobraucu. Un motors sebringam ir 2,5 v6 no mitsu, kārba laikam arī - pirmās paaudzes sebrings cabrio ir uz mitsu eclipse bāzes, mehāniski praktiski tāds pats. Ar sebring coupe kopīga nav ne viena detaļa, pilnīgi dažādi auto ;) Reāli to savu bijušo sebringu varētu ieteikt arī labiem draugiem - auto tiešām labs bija, bija sadarīts viss kas vajadzīgs - esmu pārliecināts, ka tuvākajā laikā nekādi ieguldījumi (izņemot benzīnu) nebūs nepieciešami... ja kas, tad tagad ss.lv stāv pa visai sakarīgu ciparu.

Par z3 - ir ir mazs. Braucot to tā nejūt, ja neskatās uz atpakaļ :shura: Ērti parkoties - parktronica vietā var pačamdīt ar roku cik palicis :shura: Un izkāpjot no auto ir bišku nepierasti - tipa "tas ir viss?".
Par diskiem - ir plančiks tuvāko nedēļu laikā jamos attīrīt no krāsas, uzpulēt plauktu, pašus diskus pārkrāsot, un uzlikt par izmēru šaurākas riepas. Pašlaik ir 245/40 aizmugurē un 225/45 priekšā - ir doma uzlikt 235/40 un 215/45 attiecīgi, vajadzētu tad labāk izskatīties. Ja nepatiks, meklēšu citus... tikai grūti dabūt komplektu, jo parastajiem auto priekšā/pakaļā ir vienāda platuma diski, šitam laikam bija j7,5 priekšā un j8,5 aizmugurē.... kaut gan laikam tagad ir j8 un j9,5 vai j10 pakaļā...
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

es arī īstenībā galīgi aizmirsu apsveikt ar tikšanu vaļā no Sebringa, tā bija viena no dīvainākajām auto izvēlēm :reeka:
Life is what happens while you're busy making other plans
ledusskapis

Post by ledusskapis »

HaL wrote:es arī īstenībā galīgi aizmirsu apsveikt ar tikšanu vaļā no Sebringa, tā bija viena no dīvainākajām auto izvēlēm :reeka:
+1

bij ar man vienu briidi sebrings :emo:
GirtzB

Post by GirtzB »

android visiem normāli motorizētiem e36/e46 priekšējie diski ir 7.5 aizmgure 8.5, tā kā ja pieturās pie oem komplektiem, tad problēmai nevajadzētu būt sameklēt atbilstošos ar 225-to priekšriepu un 245 vai 255 aizmugurriepu...

p.s. man tieši ir pareizais style 29 komplekts, bet tie šim auto nepiestāvēs...
p.s.s. ne ///M z3 viss izņemot virsbūves dzelžus un salona detaļas ir kā parastiem auto... pēc ritošās tur ir e36 compacts kuram bik vairāk vietas aizmugurējās arkās.
p.s.s.s. iedo izbraukt(tm)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Salsais

Post by Salsais »

Nice :cool:
Jumts ar roku jātaisa ciet?
Image
Android
Admins

Post by Android »

Salsais wrote:Nice :cool:
Jumts ar roku jātaisa ciet?
Aha, jumts ar rokas vadību :shura: Toties var nolaist jumtu ~4 sekundēs :D Atpakaļ gan jāizkāp no auto, ja vēja siets ir. Bet tāpat sanāk ātrāk kā sebringa motorizētā telts, kura, starp citu, arī pēc lupatjumtu vidējiem rādītājiem bija pietiekami ātri uzliekama.

Girtzb - kur vispār var palasīties general info par z3 ģimeni? Negribās uzdot kaudzi ar dumjiem jautājumiem - labāk pats palasu :shura:
foxx

Post by foxx »

Jā intresants aparāts. :naac:
Image
Android
Admins

Post by Android »

Ā, jā, aizmirsu piebilst - beidzot man ir auto, kurā nejūtos mikroba lielumā :naac:
Post Reply