Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
man vairs nav platā un arī iedod neko citu nevaru.. jāstrādā.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
+1

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tas patiešām labi ka jāstrādā
nu neko - iztiks ar kitenieku..
gan jau kādu platāku kadru no GoPro izspiedīs

nu neko - iztiks ar kitenieku..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- *Sicram
Bildēt ar cropu ir stulbi 

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- PuikaKriss
- Has thanked: 0
- *Sicram
Aij neko esmu izlepis / iedomīgsPuikaKriss wrote:kapēc?*Sicram wrote:Bildēt ar cropu ir stulbi

Šodienas kāzas nobildēju ar 350d. Viss notika ļoti lēnīgi un 24mm nav tādi kādi ir uz 5d

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
Tapēc, ka viņš atkal ir piecīti salauzisPuikaKriss wrote:kapēc?*Sicram wrote:Bildēt ar cropu ir stulbi

- *Sicram
Šodien reāli šoku noķēru, zvanija meistars un prasija vai es esmu tas pats īpašnieks kurš 10. maijā 2010. gadā nesa uz IB servisu remontēt aparātu.. šis esot pēc 5d sērijas numura uzzinājis, ka esmu īpašnieks..Juzix wrote:Tapēc, ka viņš atkal ir piecīti salauzisPuikaKriss wrote:kapēc?*Sicram wrote:Bildēt ar cropu ir stulbi
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- omulis
- Moderators
Deva atlaidi?*Sicram wrote:Šodien reāli šoku noķēru, zvanija meistars un prasija vai es esmu tas pats īpašnieks kurš 10. maijā 2010. gadā nesa uz IB servisu remontēt aparātu.. šis esot pēc 5d sērijas numura uzzinājis, ka esmu īpašnieks..Juzix wrote:Tapēc, ka viņš atkal ir piecīti salauzisPuikaKriss wrote:kapēc?*Sicram wrote:Bildēt ar cropu ir stulbi

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- *Sicram
Mani pārņēma sajūta, ka mans 5d IB servisā ir nokļuvis pa sētas ieejuomulis wrote:Deva atlaidi?*Sicram wrote:Šodien reāli šoku noķēru, zvanija meistars un prasija vai es esmu tas pats īpašnieks kurš 10. maijā 2010. gadā nesa uz IB servisu remontēt aparātu.. šis esot pēc 5d sērijas numura uzzinājis, ka esmu īpašnieks..Juzix wrote:Tapēc, ka viņš atkal ir piecīti salauzisPuikaKriss wrote:kapēc?*Sicram wrote:Bildēt ar cropu ir stulbi

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- *Sicram
nu tad ta, tikko dabuju mājās savu 5d 
Lai visi zinātu, kas un kā notika.
Pirms nedēļas, kāzu laikā noklājās 5d slēdzis. Tad ar strauju ziņu meklēju meistaru rokā. No sākuma atradu meistaru Ivaru, Briāna ielā viņš ir. Izskatijās labs meistars, runāja atklāti un arī tehnika, kas bija pie viņa bija diezgan laba, tākā labs meistars izskatās. Atdevu pie viņa savu fočuku. Teicās, ka cena būšot 100 lvl = Detaļa + darbs + matricas notīrīšana. Es uz pauzes saku, ka man tas patīk, bet ir tāda lieta, ka 3nedēļas jāgaida, jo detaļa nav uzvietas. Otrās dienas vakarā zvana un saka, ka problēmas ar detaļu. Tā vairs nemaksā ~ 40 - 50 lvl ! Var dabūt viņu par atpuveni 120 lvl, un arī īsti nebija skaidrs, jo tā bija 5dmk2 detaļa. Meistars saka, lai domāju, es ok. Uzreiz sāku domāt kā lai izšmaucu cauri IB servisu, bet nekā. Iedomājos par laptop.lv čaļiem, tie tomēr krāmējās ar fočukiem un tā. Zvanu un ir, cenu uzreiz nezināja nosaukt, bet pēc neilga laika jau zināja teikt, detaļa + darbs + matrica = 140 lvl. Nedomājot nogādāju foto aparātu pie viņiem. Vārds pa vārdam un saku, ka aparātu steidzami vajag, kā rezultātā 4dienas vakarā nodevu fotoaparātu laptop.lv birojā, un šodien izņēmu fotoaparātu.
Un vēl kas. foto aparāts ir pabijis IB servisā, un ir izčekots, un IB serviss saglabā datus par tavu foto aparātu.
Vienīgais ko meistars teica ir tas, ka pie nākošā slēdža maiņas spoguļa mehānisms būs jāmaina.
Tākāa viss kulē

Lai visi zinātu, kas un kā notika.
Pirms nedēļas, kāzu laikā noklājās 5d slēdzis. Tad ar strauju ziņu meklēju meistaru rokā. No sākuma atradu meistaru Ivaru, Briāna ielā viņš ir. Izskatijās labs meistars, runāja atklāti un arī tehnika, kas bija pie viņa bija diezgan laba, tākā labs meistars izskatās. Atdevu pie viņa savu fočuku. Teicās, ka cena būšot 100 lvl = Detaļa + darbs + matricas notīrīšana. Es uz pauzes saku, ka man tas patīk, bet ir tāda lieta, ka 3nedēļas jāgaida, jo detaļa nav uzvietas. Otrās dienas vakarā zvana un saka, ka problēmas ar detaļu. Tā vairs nemaksā ~ 40 - 50 lvl ! Var dabūt viņu par atpuveni 120 lvl, un arī īsti nebija skaidrs, jo tā bija 5dmk2 detaļa. Meistars saka, lai domāju, es ok. Uzreiz sāku domāt kā lai izšmaucu cauri IB servisu, bet nekā. Iedomājos par laptop.lv čaļiem, tie tomēr krāmējās ar fočukiem un tā. Zvanu un ir, cenu uzreiz nezināja nosaukt, bet pēc neilga laika jau zināja teikt, detaļa + darbs + matrica = 140 lvl. Nedomājot nogādāju foto aparātu pie viņiem. Vārds pa vārdam un saku, ka aparātu steidzami vajag, kā rezultātā 4dienas vakarā nodevu fotoaparātu laptop.lv birojā, un šodien izņēmu fotoaparātu.
Un vēl kas. foto aparāts ir pabijis IB servisā, un ir izčekots, un IB serviss saglabā datus par tavu foto aparātu.
Vienīgais ko meistars teica ir tas, ka pie nākošā slēdža maiņas spoguļa mehānisms būs jāmaina.
Tākāa viss kulē

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
40d spoguļa mehānisms ~160Ls
Labāk parādi kādu bildīti ar jauno stiklu (nehokeju)

- *Sicram
a man ir tikai uz cropa vissJuzix wrote:40d spoguļa mehānisms ~160Ls

Nu laptop.lv čaļi minēja ka šī procedurā 5d, caur viņiem maksātu apm. 70-80 lvl
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
Vajag kkādu fona gaismiņu citādi tas viss ir sasodīti plakans un izskatās, ka izgriests un uzļipināts uz fona. Turklāt, tāda sajūta, ka neesi eksperimentējis ar gaismu novietojumiem. Praktiski visās bildēs, izskatās, ka gaismas kūlis koncentrējies uz vēderu/krūtīm + uz sejas padaudz nevajadzīgu ēnu.Rekords wrote:Vajag skarbu un patiesu viedokli, par to kas ir, kas nav.Vairāk šeit SpoilerShow
patiešām vēlētos saņemt jūsu viedokli.
Otro reizi bildēju studijā, pirmo ar melno fonu

- Rekords
Mainot gaismu novietojumu sanāca baigi sist fonu ārā..Juzix wrote:Vajag kkādu fona gaismiņu citādi tas viss ir sasodīti plakans un izskatās, ka izgriests un uzļipināts uz fona. Turklāt, tāda sajūta, ka neesi eksperimentējis ar gaismu novietojumiem. Praktiski visās bildēs, izskatās, ka gaismas kūlis koncentrējies uz vēderu/krūtīm + uz sejas padaudz nevajadzīgu ēnu.Rekords wrote:Vajag skarbu un patiesu viedokli, par to kas ir, kas nav.Vairāk šeit SpoilerShow
Mēģināju ar ko šādu:

Gaisma par stipru un pat nezinu kādēļ vnk nepagriezu vājāku un nemēģināju vē, bet vnk noliku atpakaļ..
Visu laiku jau bija sajūta, ka kaut kas pietrūkst..

Es te neesmu
- PuikaKriss
Ar gaismām ir galīgi garām un, kā jau Juzix teica, izskatās plakani. Sāc ar vienu gaismu, kad iemācies ar to, tad liec klāt nākamo, savādāk tur ne šis ne tas sanāk. Un ietiektu labāk sākt uz balta fona, būs vieglāk. Un, starpcitu, bildējot uz balta fonu, saliekot pareizi gaismas, var fonu dabūt arī melnu.Juzix wrote:Vajag kkādu fona gaismiņu citādi tas viss ir sasodīti plakans un izskatās, ka izgriests un uzļipināts uz fona. Turklāt, tāda sajūta, ka neesi eksperimentējis ar gaismu novietojumiem. Praktiski visās bildēs, izskatās, ka gaismas kūlis koncentrējies uz vēderu/krūtīm + uz sejas padaudz nevajadzīgu ēnu.Rekords wrote:Vajag skarbu un patiesu viedokli, par to kas ir, kas nav.Vairāk šeit SpoilerShow
- PuikaKriss
Gaismu jaudu un diafragmu neregulē? Kam tad tās ir domātas?Rekords wrote: Mainot gaismu novietojumu sanāca baigi sist fonu ārā..
Visu laiku jau bija sajūta, ka kaut kas pietrūkst..
- Juzix
- burnout.lv foto team
Nu nav jau brutāli aiz muguras jāliek. Nliec modelei vienā sāna, metru, pusotru aiz muguras un gaismu pavērs pret modeles muguru.

- PuikaKriss
+ ja liec aiz muguras, tad kāda jēga no melnā fona?Juzix wrote:Nu nav jau brutāli aiz muguras jāliek. Nliec modelei vienā sāna, metru, pusotru aiz muguras un gaismu pavērs pret modeles muguru.