Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Android »

Reinis_m wrote:Android, kad man uz Krapi šoseja būs gatava? :emo: Iepriekšējā lapā jautāju.

Paldies! :)
A kur ir krape?
īstenībā vari neteikt, tāpat nemācēšu atbildēt jo ārpus bijušā Rīgas rajona nav īsti mana zona un no galvas neko nezinu :hvz:
Good morning? No such thing!
Vāveris

Post by Vāveris »

Krape, ja atmiņa neviļ netālu no Jumpravas. Jumprava savukārt uz Daugavpils šosejas
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Reinis_m wrote: Īstenībā kruts ceļš austrumu virzienā būs, bez vilkšanās cauri visām n-tajām Ogrēm, Lielvārdei utml. miestiem.
Nezinu, kā tagad, bet Tīnūžu gals tam ceļa ir episks
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
vēja suns

Post by vēja suns »

Reinis_m wrote:

Īstenībā kruts ceļš austrumu virzienā būs, bez vilkšanās cauri visām n-tajām Ogrēm, Lielvārdei utml. miestiem.
Jau šobrīd to var darīt braucot pa Daugavas kreiso krastu. Uz krapi tas gan īsti neder, jo tāpat Ķegumā jābrauc atpakaļ uz labo krastu, bet ja var vilkt līdz Aizkrauklei, tad ir ok :r14_baloni_džips: :D
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
feelfree

Post by feelfree »

No pardaugavas puses braucot virziena uz centru pa kalnciema ielu -braucot leja uz preses namu - nenormālie vaļņi saspiesti :emo:
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

vēja suns wrote:
Reinis_m wrote:

Īstenībā kruts ceļš austrumu virzienā būs, bez vilkšanās cauri visām n-tajām Ogrēm, Lielvārdei utml. miestiem.
Jau šobrīd to var darīt braucot pa Daugavas kreiso krastu. Uz krapi tas gan īsti neder, jo tāpat Ķegumā jābrauc atpakaļ uz labo krastu, bet ja var vilkt līdz Aizkrauklei, tad ir ok :r14_baloni_džips: :D
Ar baloniem tur var braukt :aiwa:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

hvz normaals celsh, 205/55 mieriigi 110+ var braukt
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Ar džipu akmeņus pa dārzu valkāt ar ir normāla 7dienas izklaide
Android
Admins

Post by Android »

Nezinu, ko jūs tur cepaties - ar boru ar 225/40R18 un 50mm sēdinājumu (reāli līdz karterim no zemes ~8cm) mierīgi var braukt :hvz:
nauris

Post by nauris »

Šā gada budžeta plānā 146,3 miljonus latu no valsts autoceļu finansējuma veido Eiropas Savienības fondu līdzfinansētie projekti, savukārt 60,3% - valsts budžets. Salīdzinot ar 2008.gada budžeta finansējumu 165 miljonu latu apmērā, valsts atbalsts samazinājies gandrīz trīskārtīgi.
skumji ka valsts nedo naudu.
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/242275
Spoiler
Show
Image
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

nauris wrote:Šā gada budžeta plānā 146,3 miljonus latu no valsts autoceļu finansējuma veido Eiropas Savienības fondu līdzfinansētie projekti, savukārt 60,3% - valsts budžets. Salīdzinot ar 2008.gada budžeta finansējumu 165 miljonu latu apmērā, valsts atbalsts samazinājies gandrīz trīskārtīgi.
Vai arī tieši labāk. Skolotāji/policisti/Androits.. Tiem jau var to piķi atdot, pareizāk , ko ietaupa.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

*Sicram wrote:
nauris wrote:Šā gada budžeta plānā 146,3 miljonus latu no valsts autoceļu finansējuma veido Eiropas Savienības fondu līdzfinansētie projekti, savukārt 60,3% - valsts budžets. Salīdzinot ar 2008.gada budžeta finansējumu 165 miljonu latu apmērā, valsts atbalsts samazinājies gandrīz trīskārtīgi.
Vai arī tieši labāk. Skolotāji/policisti/Androits.. Tiem jau var to piķi atdot, pareizāk , ko ietaupa.
Vai arī parādu atmaksai
Android
Admins

Post by Android »

*Sicram wrote:
Neesi naivs. Tas piķis tika parex glābšanai, nepārvēlēto deputātu kompensācijām, Bērziņa pensijai (par kuras apmēru, tāpat kā par savu bērnu skaitu viņš nav lietas kursā). Un tamlīdzīgām aktivitātēm ;)
nauris

Post by nauris »

Android,saki man tā. uzklāja mārupē uz daugavas ielas jaunu asfalta posmu kādi 2km. jau otro nedēļu pēc uzlikšanas stāv zīmes 30. kakova hera??? aizmāšības pēc neņem nost vai ir kāds cits izskaidrojums?
zb vilkties, a mentiem salda vieta kur naudu pelnīt. :dusma:
Spoiler
Show
Image
Android
Admins

Post by Android »

nauris wrote:Android,saki man tā. uzklāja mārupē uz daugavas ielas jaunu asfalta posmu kādi 2km. jau otro nedēļu pēc uzlikšanas stāv zīmes 30. kakova hera??? aizmāšības pēc neņem nost vai ir kāds cits izskaidrojums?
zb vilkties, a mentiem salda vieta kur naudu pelnīt. :dusma:
Darbi vēl nav pabeigti - tur ne tikai asfalts uzlikts, vēl arī nomales jāsakārto un citas lietas jāsadara.
Nekas nenotiks, ja pāris km nobrauksi ar 40 nevis ar 60 - laika ziņā vairāk par 30 sekundēm nezaudēsi ;)
vēja suns

Post by vēja suns »

Android- jā, pieļauju ka arī ar tādu var pārsvarā normāli braukt, bet negribētos būt borā, kad tu tām pāris vannām kvai uz 90 pāri pārbrauc :D
Ceļš kā tāds normāls, tik tās pāris metošās vannas un īsais atsperu izstaipīšanas dops pirms Jaunjelgavas :cool:
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Android
Admins

Post by Android »

vēja suns wrote:
DeeCee wrote:hvz normaals celsh, 205/55 mieriigi 110+ var braukt
:reeka: Tavi 205/55 ir augstāki par maniem 185/65, un es tur mierīgi 120+ braucu :reeka:
Android- jā, pieļauju ka arī ar tādu var pārsvarā normāli braukt, bet negribētos būt borā, kad tu tām pāris vannām kvai uz 90 pāri pārbrauc :D
Ceļš kā tāds normāls, tik tās pāris metošās vannas un īsais atsperu izstaipīšanas dops pirms Jaunjelgavas :cool:
Tādas vietas ir jāzina ;)
Starp citu - iepriekšējais ģimenwāgens pasāts ar vienkārši izļurbātām standarta atsperēm (a-ļa dīvānpiekare) tur tīri akurāti pannu pret asfaltu deldēja ja brauca ar 90 vai ātrāk, savukārt borai atsperes ir jaunas un stingra piekare - nešūpojās kā omītes šūpuļkrēsls.
Tāpat arī uz A5 stars Jaunmārupi un Liepājas šoseju ir smuks iesēdums - ar puslīdz cietu/zemu auto viss ok, savukārt ar sebringu tur pie ~110 bija reāli scary - iešūpoja to govi tā ka maz neliekas.
vēja suns

Post by vēja suns »

Android wrote:
vēja suns wrote:
DeeCee wrote:hvz normaals celsh, 205/55 mieriigi 110+ var braukt
:reeka: Tavi 205/55 ir augstāki par maniem 185/65, un es tur mierīgi 120+ braucu :reeka:
Tādas vietas ir jāzina ;)
Starp citu - iepriekšējais ģimenwāgens pasāts ar vienkārši izļurbātām standarta atsperēm (a-ļa dīvānpiekare) tur tīri akurāti pannu pret asfaltu deldēja ja brauca ar 90 vai ātrāk, savukārt borai atsperes ir jaunas un stingra piekare - nešūpojās kā omītes šūpuļkrēsls.
Tāpat arī uz A5 stars Jaunmārupi un Liepājas šoseju ir smuks iesēdums - ar puslīdz cietu/zemu auto viss ok, savukārt ar sebringu tur pie ~110 bija reāli scary - iešūpoja to govi tā ka maz neliekas.
Par profiliem noeditēju- pēc pāris aliem matemātika nav stiprā puse :emo:
Par atsperēm atļaušos tev piekrist, jo tajās vietās sitiens ir tieši nākot atpakaļ pret zemi. Ja atsperes notur, tad viss bumbās. No savas pieredzes arī nevar salīdzināt, kā var izbraukt ar koijotu, un kā ar senča Cirrus'u ;)
Image Image
ID 8 kādreiz bija
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Ja netiks salabots celja gabals no bergjiem liidz apvadceljam(upesciema ielas galaa) es saakshu braukt pa to stulbo ietvi :|
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Android
Admins

Post by Android »

DeeCee wrote:Ja netiks salabots celja gabals no bergjiem liidz apvadceljam(upesciema ielas galaa) es saakshu braukt pa to stulbo ietvi :|
Pieļauju, ka arī netiks -iela pieder Garkalnes novadam :emo:
Post Reply