Jup, bij tāda lietaJanx wrote:Sestdien Oķa Honda pie Valletas stāvlaukumā redzēta.
Es Tevi redzēju 23
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 23
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
HSMotorsportsessential wrote:šodien Holo un Smaicha iekš HsMotorsport
AR_159 
īstenibā, pat teicu čau, tikai visi bija ļoti iegrimuši par golfa 60mm izplūdismaicha wrote:jap,bij tada lietaessential wrote:šodien Holo un Smaicha iekš HsMotorsportTevi gan nemanijaam
vakar pāris reižu redzēts krish hanzas ielas rajona ar raudii,un beigaas vakaraa pasedets astee un uz vantinieka aizripots garam! 
labni slideja
labni slideja
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- family guy
Atbraucu uz Ventiņiem nedaudz patusēties pāris dienas,.žēl,ka nezināju par ceļa remontiem uz Ventspils šosejas,.knapi izbraucuRollin wrote:family guy mondeo Ventspilī uz lielā prospekta 1 kvartālu no foxx mājām..

šodien vēl ap 12iem redzēju Mondeo privātmāju (manā) galā, uz Pulkveža ielas, pie vienas mājas ar purnu pretējā virzienā. Mosh dzirdēji skaļu izplūdifamily guy wrote:Atbraucu uz Ventiņiem nedaudz patusēties pāris dienas,.žēl,ka nezināju par ceļa remontiem uz Ventspils šosejas,.knapi izbraucuRollin wrote:family guy mondeo Ventspilī uz lielā prospekta 1 kvartālu no foxx mājām..
Lancer 1.6 16V
- family guy
yes,pie vienas zuzes tur biju apmetiesRollin wrote:šodien vēl ap 12iem redzēju Mondeo privātmāju (manā) galā, uz Pulkveža ielas, pie vienas mājas ar purnu pretējā virzienā. Mosh dzirdēji skaļu izplūdifamily guy wrote:Atbraucu uz Ventiņiem nedaudz patusēties pāris dienas,.žēl,ka nezināju par ceļa remontiem uz Ventspils šosejas,.knapi izbraucuRollin wrote:family guy mondeo Ventspilī uz lielā prospekta 1 kvartālu no foxx mājām..

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pēc 23iem, uz pleskavenes, kkur starp Garkalni un Berģiem, uz traļa, Ralfiņa sportvāgens.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Guntijs
Diegz redzēts pa ceļam atpakaļ no Positivus.
Es vēl aatlaižu :p
Es vēl aatlaižu :p
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
- mbertulis
- Dubultaģents
Aigarz` wrote:šodien ar pavaaru vazājoties pa Tukumu veikalā Rimi satikts mbertulis
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

hvz neievēroju. par to burnouta kreklu arī negalvoju, bet liekas, ka bija.spiegs wrote:interesanti kad vares redzēt netā atkārtojumu ?Ch. wrote:Tikko pa bez tabu kkas burnouta tshirtāa minās ar velo.
P.s kāda ritenis krāsā bija ?
Sodit slidgultnus uz spiediena