Android wrote:
No ~250mio, kas tiek katru gadu iekasēti no benzīna akcīzes (kam bija 100% jānonāk ceļu uzturēšanā), ceļu uzturēšanai tiek novirzīti tikai 60. Kur pārējais?
Kautkur raudāja, ka šogad pāri paliekot 30 milijoni eiropas naudas, kas paredzēti ceļiem. Kas tās par krokodila asarām?
nauris wrote:Android. kapēc uz Ziepniekalna ielas sākumā ir 70 bet pēc pāris metriem ir uzlikta zīme 50,pat uz ceļa ir sazīmeti cipari. tas posms ir tikai pārdesmit metri, pēc tam akal ir 70 ?
a - sūdaino ceļu dēļ?
b- briest neparedzami remontdarbi?
c- vajadzēja kārtējo bezjēdzīgo zīmi uzmaukt?
Tas ir tur, kur uz baložiem brauc? Pirms A7 virzienāa uz baložiem? Tak pavisam loģiski - tur pa vidu ir gājēju pāreja.
nauris wrote:Android. kapēc uz Ziepniekalna ielas sākumā ir 70 bet pēc pāris metriem ir uzlikta zīme 50,pat uz ceļa ir sazīmeti cipari. tas posms ir tikai pārdesmit metri, pēc tam akal ir 70 ?
a - sūdaino ceļu dēļ?
b- briest neparedzami remontdarbi?
c- vajadzēja kārtējo bezjēdzīgo zīmi uzmaukt?
Tas ir tur, kur uz baložiem brauc? Pirms A7 virzienāa uz baložiem? Tak pavisam loģiski - tur pa vidu ir gājēju pāreja.
a visus ieprieksejos gadus sanak, ka tur viss bija nelogiski ja? ta gajeju pareja tur neuzradas peksni un tur ir luksofors
Martinss wrote:Nu un ka luksafors? Kur ir problēma sabremzēties? Padirsīsi 3 sekundes?
būtu labāk kādu caurumu aizlāpījuši nekā glupas zīmes likuši un apzīmējuši ielu. tur ir ne tikai 50, bet 50 ar visu dzelteno lielo pamatni. tad var paprasīt Android cik maksā viena zīme parastā un viena lielā + apzīmēt ceļu. un tas viss x2.
un es tur katru dienu braucu. varbūt 1x 2vās nedēļās pamanu ka kāds pāriet pāri.
DeeCee wrote:Ja netiks salabots celja gabals no bergjiem liidz apvadceljam(upesciema ielas galaa) es saakshu braukt pa to stulbo ietvi
Pieļauju, ka arī netiks -iela pieder Garkalnes novadam
veel aizvien tur i pakaljaa, soreiz arii bildes sataisiiju
ps. taa ietve ar pieder tiem meergljiem kam tas celjsh, savaadaak ja paarsitiishu riepu iekaseeshu kompensaacijaa brugji, kaareizi paaris celinjus maajaas vajag uztaisiit
Attachments
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
*Sicram wrote:Jā, šito jau 2 vakaru redzu. Vakar braucu garām arī noskatijos..
Un man liekas ka tas ir golfs.
Nu tagad tas tiešām velk uz golfu, bet kādreiz bija vento
Pagājušo piektdien tur tādi bija divi vai pat trīs (norakstāmi) (un vēl dažas bija sastumtas vilcieniņā), viens bij' kārtīgi nesies un ieskrēja stāvošo mašīnu rindā!