Krissis passat synchro.
Krissis passat synchro.
Tātad vainu par laimi vai par nelaimi esmu atpakaļ pie pasāta, šoreiz gan nedaudz interesantāka
. Proti synchro, ceru, ka daudziem nav jāskaidro, ka īstenībā tā ir nevis sinhra, bet quattro jo visa piekare un motors ir 1:1 ar audi kvatru. Motors 2.2 KV , pagaidām jau liekas, ka iet lopā
. Nopirku no kolēģa kurš sākumā gribēja tirgot vienam citam, bet tad es tākā sāku ošņāties un šis vēl paskubināja un sapratu beigās, ka jāņem
tehniski piekare varteikt ideāla, labajā pusē tikai viens gultnis nedaudz kustās un amīši pakaļā tādi pašvaki. Bet principā braucējs būs
. Salons tāds pačakarēts, bet par laimi man ir gandrīz viss salons vēl no vecā palicis labā stāvoklī. pagaidām doma ir sakopt līdz pienācīgam izskatam, iziet nākošo skati kura beigsies decembrī un izbaudīt ziemas priekus
pagaidām doma ir, ka ziemā kādā gonkā arī varēs satikt jo braukšanas bauda jau tagad pa zeminieku ir neaprakstāma, ziemā vispaŗ būs ...no ekstrām centrālā atslēga, stūres pastūzis un ļitaki
. Izskatās aptuveni tā - bildēts gan ar reduktoru

Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Krissis passat synchro.
Ziemai pat vairāk, kā der. Sveikts ar pilnpiedziņas VW.
Kas par motoru Tev tur stāv iekšā?
Kas par motoru Tev tur stāv iekšā?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Sasveikts! 
Šos čemodānus uz ielām jau vispār vairs neredz, prieks, ka vēl atrodas kāds, kurš grib ko tādu skrūvēt.
Šos čemodānus uz ielām jau vispār vairs neredz, prieks, ka vēl atrodas kāds, kurš grib ko tādu skrūvēt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Skrūvēt jau baigi negribās, bet nu zinu, ka tas būs jādara tākatāhowitzer wrote:Sasveikts!
elksnis wrote:*idars, man 1dien atsutija ipasnieks ka esot p'ardots![]()
Bet nu sveikts... cena jau salda beigas palika...
btw. es biju tas kurš tavu nr. iedeva viņam jo es ieraudzīju druvā, ka pērc un atcerējos, ka šis tirgo. Bet kad izdzirdēju kādu ciparu viņš tev nosauca pats sāku domāt
- Android
- Admins
Interesants aparāts. Kādreiz ir tāds testēts - patika tā izvelkamā poga, kas saslēdz tiltus. Un jā, tas 2,2 motors iet labi - grieze patīkama, skaņa arī interesanta.
Tev jāsadraudzējas ar jūzeri Tatinsh - viņam arī tāds pats, jamais viņu arī pārskrūvējis laikam ir krustām šķērsām, līdz ar to varēs arī ar padomu palīdzēt, gan arī kādas detaļas sagādāt ja vajag.
Tev jāsadraudzējas ar jūzeri Tatinsh - viņam arī tāds pats, jamais viņu arī pārskrūvējis laikam ir krustām šķērsām, līdz ar to varēs arī ar padomu palīdzēt, gan arī kādas detaļas sagādāt ja vajag.
Good morning? No such thing!
krissis wrote:elksnis wrote:*idars, man 1dien atsutija ipasnieks ka esot p'ardots![]()
Bet nu sveikts... cena jau salda beigas palika...kolēģim priekšroka
btw. es biju tas kurš tavu nr. iedeva viņam jo es ieraudzīju druvā, ka pērc un atcerējos, ka šis tirgo. Bet kad izdzirdēju kādu ciparu viņš tev nosauca pats sāku domāt
Paldies
ganjau būs labiielksnis wrote:krissis wrote:elksnis wrote:*idars, man 1dien atsutija ipasnieks ka esot p'ardots![]()
Bet nu sveikts... cena jau salda beigas palika...kolēģim priekšroka
Paldies, man šogad ši ir otrā quatrra kas aiziet gar degunu
, nekas kalsu ragavas vasarāa
- Alien
nu dažiem tas jau ir ļoti dārgielksnis wrote:Par šo kosmosu sikak vari pastāstit vai pietura dzirdēji>?![]()
Pa lielam tur viss ir ka 90 vai 80niekam, vienīgā darga lieta tur ir atsaite kas regule savirzi 20ls gabalaa![]()
tik vecai mašīnai nafig tik dārgas daļas vajag?
AR_159 
Kādi 20Ls ko tu sapņo, pirku pa 7Ls gabalā.elksnis wrote:Par šo kosmosu sikak vari pastāstit vai pietura dzirdēji>?![]()
Pa lielam tur viss ir ka 90 vai 80niekam, vienīgā darga lieta tur ir atsaite kas regule savirzi 20ls gabalaa![]()
Dārgākais kas tur ir tas ir amītis, kas audi izpildījumā maksā kkādi 50Ls, ja nemaldos
Foršs aparāts,
Type85 quattro