Lai maz pliist un nesasitas pirms laika

Tu?Wu-Ryder wrote:Kas tev? Ko nepareizu pateicu?Melnais wrote:Ak Dievs!...
Protams, ja prece būtu adekvāta cenai [ nesalauzta un kā citādi defektēta ] tad nebūtu problēma arī 50ls maksāt, bet bieži vien zvanot un prasot kāds stāvoklis, atbilde ir - ļoti labs, aizbraucot, gribas redeli paretināt tiem kropļiem par laika tērēšanu.Wu-Ryder wrote:Nē nu pisec. Ja ir pieprasījums ir piedāvājums. Un pērc ja tev vajag par tādu cenu kā ir. Nevajag sēdi mājās.Artis12 wrote:performance atsperes + amīšus grūti atrast, par smuku ciparu. Protams var bomāru style un fleksēt nost, bet tad amis drīz būs misenē, ja šķērēsi vairāk par 40mm nost. Ja prātā tikai gāšana tad to var darīt.
Bamperus ir grūti atrast. Protams uzpeld čaļi ar 30ls "par bamperu", kuri nu ne tuvu nav labam stāvoklim, bet cenu uzlikuši kā jaunam.![]()
Ja vajag man ir vecā tipa bamperis, + vēl ir pieejams piekabes āķis. Ziemā noderēs.![]()
Vienīgā nelaime šitiem fordiem ir detaļu pieejamība. Ja gribi kādu ekstru tad nāksies maksāt, jo iepriekšējie īpašnieki visu savilkuši nāsīs un grib pārdot par neadekvātu cenu. Žēl ka sierraclub.lv ir ciet. Tur varēja redzēt kā lietotājiem galīgi nav sirdsapziņa prasīt par parastu elkoņbalstu 20ls un par izjukušu bamperi 30ls.
Pisec, da sieristi visu ar pa 5Ls/t grib dabūt. Ķip tapēc ka siera tur maksā 350ls utt![]()
![]()
Tās visas sterilās sieras kuras ir tiešām skaistas un tā tur 3-4x pa 350Ls nostājušās un sagrūsts arī pietiekami.
A, man vienk besī sieristi, jo uztaisu šamiem MEGA atlaidi, beigās pievedu vēl klāt un pisec 1/2 gadu 10Ls nevar pārskaitīt, kuri jau principa pēc man vajadzīgi!! (Neatceros vai pārskaitija vispār)
Es ar sieristam vulgaris kapeikpisējam mēģinātu visu pa dārgo pārdot. Jo ar viņiem pirmā runa ir - kāda atlaide.
Ch. Lai labi fŗezējas pa ziemu
novēlējums vietāMartinsG wrote:Apsveicu ar sirnjiku
Lai maz pliist un nesasitas pirms laika![]()
Krāso baltus - pod rallyCh. wrote: tagad jādomā kā krāsot viņus.![]()
vajag vajag bish nomest pie zemes, citādāk izskatās pēc traktora. pašam baigi nepatīk braukt ar tādiem auto.kars wrote:Ir ok ziemas drotsgalvenais ka piedziņa pareizā
![]()
Nesēdini! atstāj kā ir, ziemā vajag klīrensu + ar labām riepām un metināto bloķi būs laba caurejamība![]()
Krāso baltus - pod rallyCh. wrote: tagad jādomā kā krāsot viņus.![]()
Priekšā noņem 1,5 vijumus un aizmugurē 1.Ch. wrote:vajag vajag bish nomest pie zemes, citādāk izskatās pēc traktora.
o, paldies par info.Calits wrote:Priekšā noņem 1,5 vijumus un aizmugurē 1.Ch. wrote:vajag vajag bish nomest pie zemes, citādāk izskatās pēc traktora.
man tagad tā ir. ir diezgan normāli, domājams ka priekš ziemas ar. tad jau manīs!
Vasarai var 2,5 un aizmugurē 2.
Kaut kas ar viņiem jādara ir - man kkā netīšām nofočējās labākais no diskiem. Citiem laka/krāsa riktīgi nolupusi un tādi apdrāzti..howitzer wrote:Es diskus nekrāsotu, bet gan vienkārši uzfrišinātu skatu. Bet patīk tie ripuļi.